Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 3-та тема

• 136 513
  • 364
  •   1
Отговори
# 210
Момичета- искам да ви благодаря за всичките напътствия и съвети  Hug Питка не правих снощи, че още имаме от  Hug провалената болярка, но пък направих един козунак и стана просто божествен!
Страхотни майсторки сте Hug  newsm20

# 211
ябълка браво че ме подсети. Редактирах се. Embarassed

# 212
Здравейте и от мен.Аз съм нова в този форум да ви се представя-домакиня с две деца,в момента съм в майчинство.Много ми харесаха всички питки.Аз скоро се престраших да меся....и чудо!!!Справих се и то да не звуча самохвално-ПЕРФЕКТНО,като професионалист.миналата седмица омесих първата си питка-стана страхотна.И оттогава меся вече три пъти-за 7 дни-моите ще си изядат ръцете,а мъжа ми вика:"И ти до сега толкоз години не казваш че можеш да правиш питки!"Сега ми е много интересно,а и научих нови рецепти от вас,а също и прекрасни идеи за оформяне.Благодаря ви!Скоро ще кача и моята питка да я видите.Сега пък днес ще точа баница.....да видим какво ще стане. Thinking

# 213
запис.Немога да меся ,но искам да ви прочета.

# 214
Здравейте и от мен.Аз съм нова в този форум да ви се представя-домакиня с две деца,в момента съм в майчинство...............Сега пък днес ще точа баница.....да видим какво ще стане. Thinking

dodynik, добре дошла! Мисля, че доста скрити таланти ще разкриеш с помощта на форума, идеи и помощ няма да ти липсват. Успех с баницата и да покажеш какво е е получило!  bouquet

запис.Немога да меся ,но искам да ви прочета.

sisa788, просто опитай, сама ще се изненадаш!  bouquet

# 215
Здравейте и от мен.Аз съм нова в този форум да ви се представя-домакиня с две деца,в момента съм в майчинство...............Сега пък днес ще точа баница.....да видим какво ще стане. Thinking

dodynik, добре дошла! Мисля, че доста скрити таланти ще разкриеш с помощта на форума, идеи и помощ няма да ти липсват. Успех с баницата и да покажеш какво е е получило!  bouquet

абе баницата незнам дали ще стане,малко се е понадула ама едно келяво брашно взех....нямаше друго в магазина -та незнам дали ще се получи,но определено брашното не ми хареса.Благодаря за топлото посрещане.
[

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 15:59 от dodyniki

# 216
Код:
[/[url=http://picbg.net/pic.php?u=35294yeDEk&i=262517][img width=64 height=64]https://assets.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not-found.svg[/img][/url]
code]

# 217
Нищо не се вижда от снимките ти dodyniki , сега ще видя дали ще се справя и аз с моите.

Днес брат  ми има РД и това беше добър повод да спретна една питка (Болярската отново  Heart Eyes ) . Правя я за трети път , но вече имам ново фото и мога да се похваля и с хубави снимки , че досега ползвах все телефона.

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 18:04 от The_Sunrise

# 218
здравейте момичета!
малката ми дъщеря проходи и сега по обичая трябва да замеся питка - да обаче аз през живота си не съм месила, като ви гледам какви чудеса сте сътворили направо  Shocked. не вярвам че аз ще успея да направя такива прелести. Моля ви препоръчайте ми някоя по лесна рецепта за начинаещи че да не се изложа съвсем  Embarassed

# 219
Питката за рожденния ден на малкият ми кръщелник и да се ориентирате за височината

Още от същата питка:

тук + тук + парче от питката

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 23:34 от Мама Цоцоланка

# 220
  • Sofia
Най-накрая и аз ще се престраша да си покажа произведенията:

За първия учебен ден:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332826&pid=10138386

За Коледа:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=332826&pid=10138367

Първата е по рецептата на Хриси, а втората с тестото на болярската питка.

(нещо не се справих да кача направо картинките Embarassed, ако някой ми обясни... може и да схвана)

# 221
Нищо не се вижда от снимките ти dodyniki , сега ще видя дали ще се справя и аз с моите.

Днес брат  ми има РД и това беше добър повод да спретна една питка (Болярската отново  Heart Eyes ) . Правя я за трети път , но вече имам ново фото и мога да се похваля и с хубави снимки , че досега ползвах все телефона.

Това всъщност не е снимката на питката-но не мога да се справя с тези опции-изписва ми че снимките са ми големи и немога да ги кача-незнам защо,снимани са с цифров апарат,а може би трябва от телефон?....Иначе баницата надмина очакванията ми,стана страхотна и с мнооооого сирене(така ми поръчаха домашните) Simple Smile

# 222
Между другото на 9.02 малкият ми син навършва една годинка-преди 2 седмици проходи и мислим да направим 2в1-прощъпулник и рожден ден.Каква трябва да е питката за прощъпулника-предполагам сладка???Ако някой знае подробности от ритуала/освен избирането на предмети/какво се први с питката и каква трябва да е тя

# 223
Амии  Blush  това всъщност на снимките е моята питка за РД на брат ми , но вече е в историята , беше страхотна , след 10 дена и баща ми има РД , та тогава ще правя още една.

А относно твоите снимки просто пусни линк и ние ще ги видим.

А за прощъпулника не знам , още не ми е дошло до главата , но ще ми е интересно и аз да разбера. Лека  Heart Eyes

# 224
До сега не съм писала в тази тема, ама е крайно време, че аз много обичам да меся и правя питки. Ние иначе не купуваме и не ядем хляб в нас, но като имаме повод и имам повече време винаги правя и по една питка. Рядко им правя снимки обаче, но ето тук имам 2. По една и съща рецепта са правени. От форума е рецептата, но не помня кой я беше пускал. На вкус много ни харесва, за това и други рецепти не съм пробвала. Това е едната от по-миналата Бъдни вечер http://ekaterinap.multiply.com/photos/album/1/opiti_v_kuhniata#35 , а тази е от преди 3 дни, правих я за РД на големия син http://ekaterinap.multiply.com/photos/album/1/opiti_v_kuhniata#58

Общи условия

Активация на акаунт