Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 3-та тема

• 136 508
  • 364
  •   1
Отговори
# 225
Ще пробвам с този адрес ама нещо немога да се оправя с тези снимки.Ще ги видите и моите произведения,ама малко ще почакате,защото още не съм ги качила на компютъра.

# 226
  • ГОре на черешата...
Поредната питка, нищо особено, за 8-ия РД на големия син:

# 227
Намалих аватара но сега пък неможе да се покаже-какво не правя както трябва и аз незнам

# 228
Поздравления на всички на прекрасните питки   bouquet . Няма да ви изброявам, за да не пропусна някоя  Rolling Eyes . Питките ви са страхотни!!!

# 229
Ето моята питка в суров вид а това е в изпечен

# 230
Много благодаря на labrex за руският сайт наистина много ми помогна-проблема беше че в този сайт от който исках да ги кача не приема по-големи снимки от 1.5 MB А моите са над 2MB -и за това.Благодаря ти от сърце!

# 231
Много благодаря на labrex за руският сайт наистина много ми помогна-проблема беше че в този сайт от който исках да ги кача не приема по-големи снимки от 1.5 MB А моите са над 2MB -и за това.Благодаря ти от сърце!

Много красива питка!  bouquet

# 232
розичките малко ми се смачкаха като я опекох-а може ш ли да ми дадеш някаква идея,как да останат бели,като на някои снимки по-назад-розичките са им бели.Аз мисля че трябва да ги набрашня повече или...ти имаш ли някаква идея?

# 233
розичките малко ми се смачкаха като я опекох-а може ш ли да ми дадеш някаква идея,как да останат бели,като на някои снимки по-назад-розичките са им бели.Аз мисля че трябва да ги набрашня повече или...ти имаш ли някаква идея?

Тестото от което ще ги правиш, го намесваш с още малко брашно, и като ги оформиш, може да поръсиш леко с брашно.

# 234
Когато ми втасва питката, винаги я покривам с найлон. В последно време ми превтасват, това от найлона ли е или само от времето.

# 235
Когато ми втасва питката, винаги я покривам с найлон. В последно време ми превтасват, това от найлона ли е или само от времето.

Аз покривам с кърпа, но мисля, че превтасването е по-скоро от времето. Пък и през найлона хубаво се вижда, трябва да я хванеш навреме.

# 236
Здравейте момичета.Днес мисля да правя питка за втори път(първата не се получи).Купих си мая,която е 42 грама и пише,че е за 2 кг брашно и не се смесва със сол и захар при шупването.Моето брашно ще е около 1 кг.Какво ще ме посъветвате?Иска ми се да се науча да ги правя тези питки.Благодаря предварително за отговорите.

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 09:43 от tenderseducer

# 237
Здравейте, и аз днес мисля да си направя питка, че много ми се е прияло Crazy
Искам и аз да питам нещо - как правите така, че питките стават едни такива "лъскави" отгоре? Знам, че това е от яйцето, с което се маже, но аз като намазах предния път пак стана една такава напукана и не беше толкова "лъскава" като вашите. Къде бъркам newsm78
Моля споделете  bouquet
dodyniki прекрасна питка  bouquet

# 238
За лъскавост - аз мажа с цяло яйце+няколко капки олио+1ч.л. прясно мляко.

# 239
За лъскавост - аз мажа с цяло яйце+няколко капки олио+1ч.л. прясно мляко.
Мама Цоцоланка   Благодаря за бързия отговор  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт