ДЕКЕМВРИйке, знамето развей, на този свят дойде Матей!

• 24 311
  • 277
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря ви за съчувствието милички Hug
От неспането снощи, дребния явно наваксва сега-заспа в 15ч и още спи...кога ли ще заспи довечера Rolling Eyes дано  не се повтори снощната Crazy

Веси, Ивко ще е бил на 7-то небе от кеф, че мама му угажда толкова Peace

Как се справяте с подстригването-за мен е малък ад ooooh!
Водих го на фризьор-вдигна ръце и рече-"не мога"-то бяха писъци...не че аз като го нападна с машинката не е същото. Преди 3-4дни го подстригвах-направо се чудя как комшиите не извикаха полиция за малтретиране на дете.
Пробвах какви ли не варианти-перелина /щото това му е основния кахър-боляло го като му падат косъмчетата, и го щипели Crazy/, играчки, да гледа как подстригвам първо баща му-е не Tired Щом имаше мускулна треска на краката от ипъване като струна в баща си, смятайте за кво иде реч..

# 226
Хелоу и от мен!

Габи,  бъди здрава и щастлива!

Правде, получих ЛС-то, ама съм си яко психясала и само си повтарям като мантра - споко, детето наддава, споко справяш се. И за изтрезняване се сещам за баба ми как се е справяла и без кантар и без безумно вглеждане и търсене на под вола теле. Абе, стискам устни и чакам консултацията, пък тогава ще видим кой кум, кой сват...

...Аз съм на бебешка вълна, май   Flutter
Искаш да кажеш, че:
в) дондуркат ти се още деца

......

hahaha Joy hahaha

в) много, но май не ми стиска, само приказките ми са много

Пък аз мислех, че тази година ще увеличите човечеството с още един член... По-сериозно, моля! Heart Eyes

Леле, MTV - стискам палци да ви минава и мед сестрата да удържи фронта да не се разболее!

# 227
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГАБИ!
МНОГО ЗДРАВЕ , КЪСМЕТ И ЛЮБОВ ТИ ПОЖЕЛАВАМ , ДА ОБИЧАШ И ДА БЪДЕШ ОБИЧАНА!

# 228
  • София
Честит Рожден Ден, Габи!!!

Много здраве, много щастие, много любов и сбъднати мечти!

bouquet

MTV, стискам палци да оздравявате бързо и да няма нови жертви!  Hug Praynig Peace

# 229
  • Пловдив
  bouquetЧестит рожден ден , Габи!Бъди много щастлива , здрава и обичана !  bouquet

МТВ,бързо оздравяване на Трифи и на тебе!

За подстригването - Стилиян от бебе има гъста и бързо растяща коса и се налага да го подстригваме много често .Подстригваме го само на село , там фризьорката ни е съседка .Тя е много весела жена и със Стели са приятели ,  като го подстригва му угажда как ли не - вкарва котето в салона ,подстригва го на колелото и квото се сетите , но пак не минава без рев и все е с крив бретон,щото не стои мирен.

Хайде , лека нощ!Весели почивни дни!

# 230
И Ивко в началото плачеше,защото щяло да го боли,но като видя,че тати се подстригва,поиска и той ,разбра,че не боли и сега няма проблеми. Peace
Водя го при 1 фризьорка,която го взима в нея и си говорят,гледат се в огледалото и така си правят прическата. Peace Wink

# 231
Правде, получих ЛС-то, ама съм си яко психясала и само си повтарям като мантра - споко, детето наддава, споко справяш се. И за изтрезняване се сещам за баба ми как се е справяла и без кантар и без безумно вглеждане и търсене на под вола теле. Абе, стискам устни и чакам консултацията, пък тогава ще видим кой кум, кой сват...
ДОбре, кажи какво не ти дава мира, ако искаш пак на ЛС! Да дойда да се видим някъде, да ти покажа и на практика... Какво му се вглеждаш толкова, мяткаш го, то детето само ще се сети какво да прави! Води се по него, сериозно! Виж какво спокойно бебе ти се е паднало, радвай му се и си почивай! За какво му е кърмеща психясала майка на Матей, а и на батко му!  Hug
МТВ, дано да е спокойна нощта и да се разминава всичко вече!  Peace

# 232
  • Добрич
Къдрокосата е тук, бре!  Laughing Чете ви редовно!  Wink
Честит Рожден Ден, Габи! Да си много здрава, весела, щастлива и много успехи!  Hug
МТВ, бързо да оздравявате с Тити!  Hug Пък за мед. сестрата, не се тревожи - винаги остава по един здрав, за да се грижи за останалите.  Wink Др. е въпросът да не се "предаде" като види, че вие се оправяте.  Laughing
Борис и той не обича да го подстигват, но поне стоически мирува и само пуска по някоя сълза отвреме-навреме.  Simple Smile  Докато бяхме в БГ - го водих на фризьор, а сега се мъча аз да го подстригвам, както и баща му.  Mr. Green
Веси, снимките ви са страхотни! Ти изглеждаш супер добре!  Hug

# 233
Много ти благодаря Ели  Hug  bouquet

# 234
МТВ - как сте днес? Надявам се да оздравявате вече!

# 235
Благодаря Цвети Hug
За съжаление днес дори едва говоря, зверски ме боли гърлото, Т ми е почти нон-стоп 37,4-иде ми да се гръмна, ама няма с какво Confused
Правя цял ден компреси с извара, гаргара с нишадър, чинно давам да ми дупчат г***, пия си илачите и ефект=О
Тити беснее, както може да се очаква-все пак той е на 3-а аз на 33 Mr. Green-явно там е разковничето newsm78

# 236
  • София
МТВ, и Дани в началото много плачеше като го подстригвахме и татко му се майтапеше, че като го подстригва ще извика полицай и прокурор за да видят, че не си малтретираме детето, а само го подстригваме hahaha. Като тръгна на ДГ го заведох при една фризьорка, тя му даде бонбони, на него му хареса, тя го подстрига съвсем цивилизовано и оттогава нямаме проблеми с подстрижката  Grinning. Последния път го подстрига Ники. Човекът си седна на стола без ревове, без тръшкане, Ники го подстрига за 15 - 20 мин., а преди не ни мърдаше 1 час  ooooh!.
Стискам ви палци бързо да оздравеете Praynig.

# 237
Вчера бяхме на Сурва 2009 в Перник - това е кукерския празник там. Ето малко снимки, ако ви се гледат!  Hug
МТВ, дано се оправите бързо  Peace

# 238
Правде къде да гледам  newsm78

# 239
Multiply Kраси Hug Peace
Вижте нещо много яко: Peace
http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=11208

Последна редакция: нд, 25 яну 2009, 23:54 от Becинka

Общи условия

Активация на акаунт