ДЕКЕМВРИйке, знамето развей, на този свят дойде Матей!

• 24 311
  • 277
  •   1
Отговори
# 240
http://prawdaz.multiply.com/photos/album/45/45 - ето ги снимките, страхотни са.
Правде, Калина как реагира на кукерите?

# 241
# 242
Ох, много съм застреляна, ей!
Яни, благодаря ти!  Hug Калина си беше вкъщи с баба! Тя се стряска от клоуни, какво остава за кукерите!  Hug

# 243
Добро утро и от мен!
Наистина е добро! Grinning Мога да преглъщам и говоря-демек ще се живее Mr. Green, респективно още се мъча на тоя свят Laughing
Тити е ок, но ще му давам 10 дни АБ, колкото и да не ми се иска Confused Вече милия иска да ходи на градина-писна му вкъщи само.

Веси, благодарско за кафето Hug

Правде, снимките са наистина върха..само мога да си представям какво е било на живо..яко зареждащо сигурно Peace

# 244
Ох, много съм застреляна, ей!
Яни, благодаря ти!  Hug Калина си беше вкъщи с баба! Тя се стряска от клоуни, какво остава за кукерите!  Hug
Аз затова попитах:) И нашият е голям стресльо, а и сестра му беше ( и си е) същата. Ние продължаваме да сме вкъщи. Утре сме на ЛКК за удължаване на болнични ми. Иначе човека доволен че е вкъщи. Сега сме на тема Франклин - може да зяпа с часове , за мой ужас. А и Лего-то е на почит- сглобява, нарежда, после прибира в кутията по 3-4 пъти на ден.
Браво на преглъщащите! МТВ, ние минахме без антибиотик първите 7 дни, да видим сега ЛКК-то какво ще каже, обаче аз ги излъгах, че сме си пили АБ  Embarassed

# 245
Такива лъжи за АБ  и аз съм ги спретвала  Mr. Green

# 246
  • София
Калина си беше вкъщи с баба! Тя се стряска от клоуни, какво остава за кукерите!  Hug

И моето хлапе е голям бъзльо Mr. Green. Вчера в ДГ са имали театър с клоун и нашия се бил гушнал при госпожата и гледал само с едно оченце представлението  hahaha.
Правде, много са хубави снимките Peace.
МТВ, радвам се, че вървите към подобряване Grinning.
Яни, стискам палци всичко да е наред утре Praynig.

Да ви питам. Вашите хлапета вечер в колко часа си лягат? Дани едвам го слагам в 22 часа и докато заспи става сигурно 23 часа Whistling. Чудя се откъде черпи сили за да издържа толкова, при положение, че цял ден е на градина, там на обяд спи само 2 часа, а през другото време е в движение.

# 247
Яни, как сте?

Марти, същата сцена е и у нас-заспива само ако легна с него Crazy но не и преди 22ч ooooh! А като бебе, стане ли 20ч си беше блаженно заспал..еех времена Mr. Green

Пачи, Ланг, как са бебоците и вие?

# 248
пазаруваме, пазаруваме  Mr. Green

# 249
Дребното нервничи. Май се газира (има газове) и мама се опитва да го кротне.  ooooh!

За заспиването 22 часа, би могъл и по-рано, но няма кой да го сложи. Добре, че не възразява.

MTV оцеляхте и този път, а?  Party

# 250
МТВ, мерси, добре е човекът, само ..... кашля. Ще поседим и таз седмица вкъщи. Зорът на ЛКК-то всъщност е издаването на болничния.
Пачи, не свършиха ли парите за пазаруването ?? Мойте отдавна Sad
За заспиването - това е най-трудната работа при нас. Ляга в 10, но заспива най-рано в 11.30.

# 251
  • Бг-мама
Тук съм  и ви чета редовно , но няма нищо ново при нас.
За заспиването , като се прибирам от работа в 12 -12.30 са в повечето случаи будни  Shocked .Имайте предвид , че през деня не лягат , но пък спим до 11.30-12 което мен ме устройва идеално.Факт е , че не ходим на детска , което е предпоставка за този режим , но когато тръгнемч ще се променят тези неща . Laughing
Болните да оздравяват !!! Hug Hug
Пачи престани да ме дразниш , че знаеш ли колко лизинги и кредити чакат , пък на мен ми се пазарува  ooooh!

# 252
Аз предлагам БАН (да НЕ се чете Българска Академия на науките) за Пачи и компания пазаруващи, ако отворят още веднъж дума, пък  Crossing Arms Naughty Милост нямате, ей!!!  Mr. Green

Аз започвам с болното гърло и хремата пак, но ще се постарая да се стегна и с това да се размине!  Whistling
За лягането....ох, няма такава мисия невъзможна просто - едно пазарене, ама като се събудя ще си играя ли, а ще правя ли това, а друго..... и то става 23 часа и сутрин - жална ни майка плаче....  Tired

Нещо затишие по темата с излизането на детски клуб? Да го оставим за тази пролет (имам предвид 2009 година), въпреки че историята казва, че това  е почти невъзможно да се случи  Mr. Green
Хубава вечер на всички!   bouquet

Вики, Хот, поне по едно здрасти напишете - Къдрокоса и Краси поне по веднъж на тема влизат  Hug

# 253
Май е общ проблем заспиването... Rolling Eyes
И Иви заспива късно 22:30-23h и сутрин не му се става,но няма как...

Вчера сам изявил желание и казал стихотворение в ДГ пред всички деца и госпожи!  Grinning

МТВ,как сте?
Правде,много са хубави снимките! Peace
Яни,и Ивко обожава Франклин.Даже знае 2 серии на изуст.  Mr. Green

# 254
  • София
през деня не лягат, но пък спим до 11.30-12, което мен ме устройва идеално. Факт е, че не ходим на детска, което е предпоставка за този режим, но когато тръгнем, ще се променят тези неща . Laughing

Аналогичен случай в нашето село.  Peace Само дето краят на този наш режим се вижда...  Rolling Eyes От понеделник (02.02.) Надето тръгва на градина, а Еми - първа смяна на училище.  Whistling  В задачката се пита в колко часа ще ставам аз.  newsm78 ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт