ДЕКЕМВРИйке, знамето развей, на този свят дойде Матей!

• 24 414
  • 277
  •   1
Отговори
# 90
  • София
...сега и аз очаквам Мая да я мине но колко време трябва да чакам всъщност и аз не зная.

Чичо Гугъл знае всичко, нали знаеш?  Wink Ето, виж тук и тук, а най-вече тук.    Peace

Елси, мерси!   bouquet Аз четох и се спрях на този пасаж: "Инкубационният период на варицелата е от 11 до 23 дни, най-често около 14 дни."  Предполагам, най-вече за чиста съвест... Whistling

# 91
Веси - приятно изкарване на Банско! Леко и безаварийно до там!  Hug
Пачи - дано се овардите от баба шарка  Praynig Hug
Марти - много са ти сладки снежковците!  Heart Eyes Hug
Ланг - леко раждане и здраво бебенце  Praynig Hug
За посрещане на Нова година си бяхме в къщи - тримката, но ни беше много хубаво. Запалихме си много свещи, хапнахме, поиграхме с детето и погледахме ТВ докато настъпи 2009, когато си отворихме бутилка шампанско. Сияна за сефте беше будна за посрещането й (предните години си спеше детето и подобно на Ани на Марти блажено проспиваше гърмежи от пиратки). Порадвахме на фойерверките. Сиси се страхуваше малко от суматохата покрай гърмежите и зарята, но когато баща й запали бенгалски огън и й го даде се поотпусна. Накрая в 1,30 ч пенсионерската се отправихме към леглото, където приспах мъжа и детето, а аз блажено се зарових в нета до 3,10 ч когато и аз си легнах.

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 01:23 от Flash Dance

# 92
Добро утро, дами!

Това с варицело-скарлатините е доста забавано начало на новата година, но пък от сърце  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Хайде, дано на някой се размине, пожелавам на всички, ама такива идеалистични неща не са реални, та... който свари  Heart Eyes

Вечерта на НГ я прекарахме питателно, разбира се. Дремахме като мисирки до окончателното лягане в креватите.

Утре е денят на истината. Сутринта са стандартните процедури и към обед ще се запознаем с агент 002. Нямам търпение вече, че да минавам от бременни болежки на други. Да сменя малко категорията на охкането  Mr. Green

Желая на всички работещи чудесен последен неработен ден. Навън е прелестна зимна приказка и ще поизляза да подишам снежен въздух, докато дребното се рови в някоя преспа.  bowuu

# 93
За много години! Да сте здрави, весели и любовта да не напуска домовете ви!

Честит Рожден ден на Стилиян - най-малкия в групата ни! Да си здраво, мило дете и да имаш незабравимо детство!

Честит Имен Ден на всички именици и най-вече на Веси!
Веси да си жива и здрава, много щастлива и да ти се сбъдне най-съкровената мечта!
  Peace

И последно, но не на последно място - Зечи, да ти е жив и здрав Иван!   bouquet

Пачи, вече ти разказах, че и ние посрещнахме Нова Година с Кирил Калина и майка му и баща му! Детето стоически посрещна Новата Година и в 1:30 си легнахме всички с нея!
Ние се прибрахме вчера, защото очаквахме да се сбъдне и тази прогноза за обилен сняг! Напоследък много познават!  Peace
Не помня писах ли, или не, но в двата дни между празниците Калина падна от дивана в Плевен и си изкълчи ръката и уж беше и минало, но днес пак плака, че много я боли.... Не дава да я бинтовам...
Но това не и пречи да иска на пързалка днес!
Поздрави и хубава снежна неделя ви желая!   bouquet

П.С. Ланг, дано всичко мине леко и безпроблемно! Да се обадиш след секциото, моля!  Hug  bouquet
Уф, мина старата година, но май болежките на децата се пренасят и в тази! Бързо да оздравяват всички и дано пропуснете тези укстри шарките!  Peace

# 94
  • София
Утре е денят на истината.

Стискам палци!  Praynig Желая ти един прекрасен безоблачен ден утре, лишен от проблеми и притеснения, изпълнен с трепет и нежност!  Hug

Ще чакаме новини!!!

Успех и умната!!!
  bouquet

# 95
Ланг, утре от сутринта ще съм със стиснати палци и много положителни мисли за теб и агент 002! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Praynig Peace А ти нали ще ни известиш?!

# 96
Ланг пожелавам ти леко раждане безболезнено излизане от упойка едно страхотно бебче на финала

Момичета покажете ми малко снимки от тази зимна приказка тук пече слънце и е хубаво времето

# 97
Кари, ето снимки. Ама за мен не е чак приказно. Хубаво ми е навън на снега за около половин час, ама после следва завръщане в реалността, където къща се отоплява трудно... това е единственото време, когато ми се иска пак да си живеем в апартамента... или пък при Вики, където няма зима.
Цял ден са чудя и какво става с Весито и Ивко... като гледам какво е дереджето по пътищата...

# 98
Ланг, по-малко треперене утре, бързо излизане от упойката и страхотна девойка на финала  Praynig Peace Mr. Green Чакаме нишан, тел. ми е 0878 585 694  Heart Eyes

До сега бяхме в парка да се пързаляме с шейни, Магарето не спря да хленчи, че я естрах (миналата седмица се пързаля без проблем  newsm78), но аз се отчетох и за нея  Mr. Green Правде, браво на смелата ти девойка   bouquet

Ето един полезен линк за болестите: http://sotirmarchev.tripod.com/incubaci.htm

# 99
  • Бг-мама
Правде мерси !!!
Ето почерпете се за здравето на Ванката -Най -прекрасният съпруг на света!!!!!

тортата е по негово желание отново трюфел!
Ланг , ще чакаме новините мила , леко раждане и бързо възстановяване!!!!

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 16:49 от Зечова

# 100
ЧНГ и от мен Simple Smile Пожелавам ви здраве и много късмет!

ЧРД на Ванката! Да е жив и здрав и все така да продължава да обича и уважава жена си  Wink

Ланг, стискам палци утре. Дано всичко мине добре и да гушнеш едно прекрасно бебче.

И при нас най-после заваля сняг. Още не е натрупал, но за сега добре върви Simple Smile
Елс, при вас май- доста сняг има? Напомня ми за моето детсво  Laughing. Откакто съм във Варна не съм виждала такъв сняг.
Аз отново съм залегнала над книгите  Tired. Имам изпити на 9, 10, 11 Януари. Честито!Ако оживея след тази сесия добре ще е.

Поздрави и целувки на всички!

# 101
  • София
Ланг, ... страхотна девойка на финала 

Нали чакаме мъж?  newsm78

В тази връзка имам предложение за промяна на заглавието:
ДЕКЕМВРИйките Lang поздравяват - Никола с братче тя дарява

Може би от утре?  Thinking А Веси като я няма, дали друг може да смени заглавието?  Rolling Eyes

И аз ги мисля "зимуващите"... Аз не бих тръгнала в такова време дори София да прекося, камоли страната...  Naughty

Честит Рожден Ден на Ванката!!!    bouquet Ани, да ти е жив и здрав и все така да е "Най-прекрасният съпруг на света".  Hug

Кари, ето още инфо и снимкиPeace

Последна редакция: нд, 04 яну 2009, 16:24 от mimiska

# 102
Мъж чакаме, ама Ланг иска момиченце, така че й пожелавам приятна изненада (все още има шанс)  Mr. Green

Още едно заглавие - ДЕКЕМВРИйки пеят и се веселят - на Никола брат му е на път  Mr. Green Хаха, Ланг, на бас, че не ти е смешно  hahaha Утре ще мислим заглавието след като получим вести  Peace

Зеч, забравих да поздравя моят приятел Зечов  Mr. Green Да ти е здрав, щастлив и много да те радва   bouquet А ти да го слушаш  Whistling

# 103
Ани, да ви е жив и здрав Ванката!  bouquet
Ланг, стискам палци мила всичко да мине по мед и масло, а ти бързо да се окопитиш от упойката, за да гушнеш бебчо Hug
Чакаме вести  Praynig

# 104
За много години и от нас! Много здраве, късмет, любов и сбъдване на всичко,което си пожелаете!!!
Честити празници на всички , които пропуснах през тези дни!
Честит Рожден ден на най-малкия от групата Стилиян! Здраве, късмет и весело детство!
Честит Имен ден и на Весето и на всички, които празнуват на този ден!
Честит празник и в къщата на Зечови! Много здраве и любов за Ванката и Ани!

Ланг - всичко утре да мине по вода! И да се похвалиш с най-прекрасното бебче!

Общи условия

Активация на акаунт