ДЕКЕМВРИйке, знамето развей, на този свят дойде Матей!

• 24 420
  • 277
  •   1
Отговори
# 75
За Новата година -
здраве до амина,
шарени торбички, пълни със парички,
и гърненце с мед - да е на късмет!!
Зечи много се радвам че сте си изкарали добре  Hugние си бяхме двамката децата заспаха към 11 но все пак бях щастлива че съм семейството си  Heart Eyes

ЧРД на Стилян  пожелавам му щастливо детство и да слушка мама и тати

Веси честит имен ден

# 76
Предлагам ви по едно кафенце за недоспалите

и да почерпя за моята половинка днес е именник

# 77
Честит Рожден Ден на Стилиян! Щастливо и безоблачно детство!

Веси, Честит Имен Ден! Hug

Краси, Честит ти именник!

Честита Нова Година на всички! Нека ви донесе много здраве, любов и успехи!

# 78
Честита Нова Година ! Нека тази година бъде по добра от предишната, да ни донесе само щастие и късмет и много усмивки на дечицата ни, както и много здраве

Честит Рожден Ден на Стилиян! Да расте здрав и жизнен, винаги с усмивка на лице и безгрижно детство

Веси честит имен ден , пожелавам ти това за което си мечтаеш да ти се сбъдне през тази година. Бъди все така мила и отзивчива

# 79
Нека Новата 2009 година влезе в дома ни с надежда, радост и любов, да ни избави от тревогите, болестите, грижите и дори от най-малките неприятности. Да ни донесе радостни грижи и работа за душата! Да се смеят децата ни и слънцето да огрява винаги лицата ни. И да ни дари с голямо щастие и здраве. С цялата си душа желая светла и хубава година!

baloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СТИЛИЯН!
ТАНЕ,ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ГОЛЯМОТО МОМЧЕ И МНОГО ДА ВИ РАДВА!
baloni

ЧЕСТИТО И НА ИМЕННИЦИТЕ,А ОТ МЕН ЕДНО ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ ЗА ЧЕСТИТКИТЕ И ПОЧЕРПКАТАWink

# 80
Ха ЧНГ и от мен! От здраве и любов да не се отървете, всички мечти да се сбъднат и пари за гарнитура   bouquet Mr. Green
Честито на Стилиян! Тане, много да те радва!   bouquet  party006
Честито и на вчерашните именници начело с Весенцето!   bouquet

Ние сме в трепетно очакване на варицелата (Йоско на сестра ми се опъпи на 31.12., А Маги спа у тях на 28-29.12., така че имаме всички шансове да сме уцелили печалбата  Mr. Green) и по този повод си останахме в нас на Нова година. Маги и Боян като едни класически party animals се кокориха до 00:30, докато ние с баща ми едвам станахме да изтанцуваме едно хоро с тях  Mr. Green (но това може да е било от виното, което погълнахме преди това). Плюскането беше подобаващо и най-хубавото беше, че 70% от манджите ги получихме готови (приятелите, при които щяхме да ходим напълниха кутиите  Mr. Green). Но истинското освинване беше на 01.01., когато бабите се опитаха да ни убият с ядене и сега така ми се е разширил стомаха, че само се тъпча, което не се връзва с концепцията ми да отслабвам от нова година  hahaha Нищо, от понеделник почвам...

# 81
Ние много се забавихме с пожеланията  Embarassed, така че карам наред
Весела Коледа! Нека има само любов, толина и уют в домовете ни!

Честит рожден ден на Маги и Боби! Нека растат здрави, усмихнати, щастливи и палави!

Честита нова 2009 година - да е мирна, успешна и много по-щастлива от предходната за всички нас!

Честит рожден ден на Стилиян! Пожелаваме му да е здрав, усмихнат и много щастлив!

Честит имен ден Весе! Бъди здрава и много весела Веси!!!

Разгледах всички снимки - на Виктор, Анна-Мария, Фиона и Ивко - всички дечица са много порастнали и много хубави! Нека са ни здрави! Лелееее кога бяха бебета, а вече са големи 3 годишни хлапета. Като гледах снимките на Маги и видях бебе Бото и сякаш не мога да се сетя кога Сиси беше бебе. Имам чувството, че не е било, или е било в някой сън!
Краси - дано Галето бързо оздравее и това с болезненото уриниране да не е усложнение от болестта  Praynig Praynig Praynig

# 82
Пачиии, ще трябва да ти купуваме риза! Разглеждаме снимките ви и стигаме до бебе Бо. Той съответно пита - "кое е това бебе, мамо". Аз му обяснявам, че е бебе Боян. Следва въпроса - "а на кой е това бебе", аз отговарям - "на една леля Олга". Свършват снимките и Стени ми вика - "мамо, пусни ми пак снимките на бебето на леля ЙогаJoy Joy Joy

# 83
 Joy Елс, пращам ти адреса  Mr. Green
Данидо, данке за пожеланията  Heart Eyes

Айде стига сте плюскали, разкажете кой къде е бел, само Зечова си призна пиянството...

# 84
  • София
Здравейте  Hug.
Ние си бяхме у нас. С две бебета няма къде да се ходи Rolling Eyes. Ани заспа в 21.30 часа и се събуди в 9 часа на другата сутрин. Нито гърмежи, нито купона в съседите, който започна в 16 часа на 31 - ви и завърши на 1.01. в 9.30 часа, не й попречи да спи като пън  Mr. Green. Дани го беше страх от бомбичките и не искаше да си легне без нас и стоя до 1 часа, след което и ние си легнахме, защото не искахме да го мъчим повече. И в общи линии това беше с посрещането на Новата Година. От баницата аз изтеглих здравето и пътуване в чужбина  Whistling, Ники - учението, Ани - нова къща и кола, а Дани - повишение в работата и веселието  Mr. Green.

Ето няколко снимки на мойте снежковци:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=325458

# 85
Здравейте и от нас  Hug
Ние сме добре,Н.Г. празнувахме в едно заведение и си изкарахме много весело.Ивко празнува вкъщи с баба и дядо,правили банкет,в 12 казал "Наздраве" на президента,гледали зарята и в 1:30 легнал.Ние се прибрахме в 5,на следващия ден поспахме до 1 следобяд  Mr. Green,ходихме да си кажем "За много години" на бабите и да почерпим за именния ми ден.Ивко получи много подаръщи и беше много щастлив. Peace
Рано сутринта с Ивко тръгваме за Банско с моите родители на зимуване.Мъжо няма да е с нас,понеже неможе да избяга от работа,но се надявам на мъничкия да му хареса почивката. Peace
Марти,много са хубави и порастнали дечицата...големи сладури-да са ви живи и здрави! Hug
Пачи,дано се размине Магариня с варицелата,а и бебо покрай нея! Praynig И Ивко обожава клиповетв на маги и Йоско от multiply  Wink  Гледа ги всеки ден и много им се кефи! Peace
Правде,приятна почивка мила! Hug
Ланг,на теб ти желая от сърце леко и безпроблемно раждане и едно здраво и весело бебче! Hug baby_neutral
Ами това е за сега от нас,като се приберем ще разказвам!
Ето малко снимки и от нас от Н.Г. и 1.01.2009. Hug
http://vesinka.multiply.com/photos/album/69/New_year_2009

# 86
  • София
Да е честита Новата 2009 година!!! Здраве, любов и сбъднати мечти!!!   bouquet

Честит Рожден Ден на Стилиян! (на патерички) Да расте здрав и добър!!!   bigdance2

Пачи,   bouquet  И аз съм в тръпнещо очакване на варицела...  newsm78 Надето си игра с едно детенце, което 2 дена по-късно се обрина.  Confused Сега ще изчакам 14 дена от контакта и ако не я подкараме, ще пускам изследвания за градина. Ако ли се разболее - отлагаме градината (пак).  Crossing Arms

Рано сутринта с Ивко тръгваме за Банско с моите родители на зимуване.

За утре е много лоша прогнозата за времето - ще вали сняг над цялата страна и препоръчват пътувания само в крайно належащи случаи... Стискам палци!  Praynig

А в София в момента е такава красота... Вали прекрасен сняг - мек и лек. Само да не ти се налага да ходиш никъде, че няма проходимост.  Rolling Eyes

# 87
Сега ще изчакам 14 дена от контакта и ако не я подкараме, ще пускам изследвания за градина.

Чакай 21 дни! Варицелата е с дълъг инкубационен период и често избила към края му. При Стени беше така - на 19 ден, докато при Тони и при сестра ми точно на 14 ден.

Пачи, стискам палци да отървете поне Бо, ако е възможно! Или поне да минава леко!

Кари, твърде е възможно да има обриви навсякъде, за жалост. Стени имаше и по тестисите и по пишката.

Новата година и ние я посрещнахме предвидимо - в къщи с нашите. Тони си заспа по график към 21:30, Стени около час по-късно, ние си я дочакахме, поздравихме се, допихме си, аз даже и паниците си измих и в 2 си бяхме легнали.

Веси, лек път и приятна почивка! Дано нямате проблеми, наистина предупредиха да не се пътува, ако не е наложително!

Ланг, кога щеше да раждаш? Забравила съм, а пък нали трябва да сме на линия със стиснатите палци!

# 88
Пачи, много сладка Фиона.  Hug

Цвети, много доволна Анна Мария!   Flutter А ти как си?

Кари, стискам палци бързо да оздравеят децата! Ланг беше писала (сигурно не си прочела), че има планирано секцио на 5 януари.  Peace

# 89
Веси лек път и хубаво да си изкарате  Hug
Мимис Галина беше последно на градина в Добрич на 26 ноември и на 24 декември избиха пъпките ,обадих се на една близка и тя ми каза че групата на Галина в БГ сега карала скарлатина значи при нас инкубациония период беше месец сега и аз очаквам Мая да я мине но колко време трябва да чакам всъщност и аз незная.

На нова година ние бяхме четиримата но бяхме щастливи че сме заедно Grinning децата заспаха към 11 часа и ние останахме двамката с по чаша шампанско в ръка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт