ДЕКЕМВРИйке, знамето развей, на този свят дойде Матей!

• 24 396
  • 277
  •   1
Отговори
# 180
Тане, спокойно! Никола много дълго време се напикаваше нощем, дори не съм сигурна, че няма пак да се случи. Мисля съм споделяла и по-рано за тези му постижения, дори будилник си правех месеци наред, за да не спи мокър. Сега, за да не мокри дюшека сме сложили непромокаем чаршаф, инак се надявам да се събуди, ако се е напишкал, за да коригираме белята.
ДСмятам, че е период или пък се дължи на лека настинка, но отминава. Все някога Simple Smile

Ей сега се хващам да преместя снимките.

Весе, изглеждаш чудесно!

# 181
  • Пловдив
Елси ,честит имен ден на Тони!Да ви е жива и здрава принцеската!Да си носи със здраве името!
newsm67

# 182
Ауууууууу, честито на именниците!  bouquet

Снимки има в подписа, за който не вижда фейсбука. Heart Eyes

# 183
  • София
Ланг, страхотен вързоп си имаш!  Hug Да ви е жив и здрав, много да ви радва!!!   bouquet Много си щастлива на снимките!  Peace

Елси, честит имен ден на Тони! Да е здравичка и кротичка!  Hug Лично аз съм се затъжила за нейни снимки...  Rolling Eyes

Честито на всички именници!!!   bouquet

# 184
Честит имен ден на Тони! Нека е най-здравото, обичано и щастливо бебе!!! Hug Heart Eyes
Весе - снимките са много хубави и си личи, че сте изкарали страхотно  Hug
Ланг - аз не виждам линк със снимките в подписа, дали съм само аз недоскиф newsm78

# 185
  • Пловдив
Дани , ето ти линка:
http://www.niksi.shutterfly.com/

Надявам се ,че Ланг няма нищо против.
Ланг, много е хубав бебока!Ти си много щастлива и красива!

# 186
Дани , ето ти линка:
http://www.niksi.shutterfly.com/

Надявам се ,че Ланг няма нищо против.
Ланг, много е хубав бебока!Ти си много щастлива и красива!

Абсолютно верно  Peace

Честит Имен Ден на вчерашните и днешните именници!

# 187
Тане, много благодаря миличка  Hug Heart Eyes
Ланг - страхотни сте с бебо, много сте хубави всички  Heart Eyes

# 188
Благодаря, благодаря за милите думи! Наистина се чувствам щастлива. От сърце желая всички да се чувстват така окрилени!

Сега остава да успея да овладея кърменето и честно по-щастлива на дали бих могла да бъда (поне на този етап  Heart Eyes)

# 189
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКАТА ТОНИ(на патерици)!
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА,ДА РАСТЕ ВЕСЕЛО И ПОЛСЛУШНО БЕБЕНЦЕ И МНОГО ДА РАДВА СВОЕТО СЕМЕЙСТВО!

ЧЕСТИТО И НА ДНЕШНИТЕ ИМЕННИЦИ!
ЖИВИ,ЗДРАВИ,МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ!

Последна редакция: нд, 18 яну 2009, 22:54 от Becинka

# 190
  • Пловдив
Мимито , Астор за вашия Борко ли говореше при Митко Цонев ?

# 191
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКАТА ТОНИ! ДА РАСТЕ ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА КРАСАВИЦА!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА НАСКО НА КЪДРОКОСА! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ МУ ПОЖЕЛАВАМ!

# 192
  • София
Здравейте  Hug.
Няколко дни не съм влизала във форума, всъщност не съм пускала компютъра, защото съм сама с двете хали и ме правят дива и щастлива  Crazy. В групата на Дани има две дечица, които родителите ги водят болни и една от учителките на Дани е казала на мъжа ми ако има кой да го гледа тази седмица да не го водим, за да не се зарази и сега до края на седмицата ще си е вкъщи. Имам чувството, че колкото повече растат толкова по - трудно става  Thinking. Добре, че времето е хубаво и сутрин сме навън, че иначе ставам  #Crazy.
Ланг, много ти е хубав Матей  Heart Eyes.
Тане, Дани нощем не се напишква, обаче вчера и в неделя на обяд, докато спеше и намокри чаршафа и аз мисля, че го направи, защото му беше студено. Бях го завила по - леко. Днес го завих с по - дебела завивка и не се напишка.

# 193
  • София
Имам чувството, че колкото повече растат толкова по - трудно става  Thinking.

Не искам да те плаша, ама чувството ти е вярно... Казал е народът: "малки деца - малки ядове!"  Peace

Варицелата засега ни отмина. Не знам да се радвам или да се ядосвам, но нито едното, нито другото биха могли да променят действителсността, така че я приемам и гледам напред.  bowuu Живот и здраве, от 2 февруари Надето тръгва на градина.  Grinning

Пачи, вие как сте?  Hug

Ланг, това е прекрасно, че така се чувстваш!  Hug Ще се радваме да споделиш някои и други подробности около раждането, че скоро ще имаш съвсем различна доминанта.

Ларедута го заобикалям отдалече и чакам с нетърпение 7 февруари, че да свърши изкушението.  Rolling Eyes

# 194
  • Варна, морето и сините вълни!
Може ли някой да ми опише с няколко думи първи симптоми при шарката и как изглеждат пъпките Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт