ДЕКЕМВРИйке, знамето развей, на този свят дойде Матей!

• 24 126
  • 277
  •   1
Отговори
# 255
Правде, взимай сериозни мерки, че да не я направиш кат мен  ooooh!

Веси, и аз не знам ..Тити е ок, аз днес бях на преглед,и уж последна инжекция, обаче, понеже имам кашлица от снощи-още ще ме дупчат Crazy Ще се обявя за най-големия карък, ако при 2 успоредно приемани антибиотика направя пневмония или неква друга простотия #2gunfire

Аз от моткане и болести, нищо не си поръчах от промод  Sad
А вчера от чудене с какво да разнообразя дребния като игра, му дадох да шие копче Grinning-като за сефте, добре се справи детето Mr. GreenНито веднъж не се набоде!
Някои от вас, с ЕГН близко до моето  Flutter си спомнят сигурно за играта с копче на конец, което свисти...ако пък и е шарено....на нашия син му бе мн интересно  Peace
Другото, което мисля да му взема е калейдоскоп, но не съм харесала още такъв.
Дайте идеи на какво да играем на терен-50м2, с мебели вътре Thinking

# 256
Ааааа, аз бях опукала всичко налично и спестено, но вчера Милен взе заплата и под предлог, че трява да захраня сметките, пуснах едни 200 лева в кредитната карта  Mr. Green А още не ми е дошъл дори 1 колет  Thinking

# 257
Като дойде, да не забравиш да ни покажеш как ти стоят новите  придобивки Wink

# 258
  • София
Правде, не чети!  Hug

А още не ми е дошъл дори 1 колет  Thinking

Още мъничко търпение, Пачи! На мене ми дойдоха 3.  Peace Държа да поясня, че освен за моето си немалобройно домочадие, поръчвам и за две приятелки.   bowuu

# 259
HI   bouquet ,
Да се разпиша, че не съм писала скоро. Сега да се оправдая защо - много свинско ми беше цялата минала седмица и хич не ми се искаше пак да ви се оплаквам. Накратко - Сияна ревеше и не искаше да влиза в градината, а от това целите ми дни до вземането й бяха ужасни. Не съм спирала да я мисля, а и аз си поревавах честичко  Sad Embarassed Rolling Eyes От горе на това я тресеше нещо, което не знам как да нарека, освен може би отцененавист или отцефобия, т.е. отказваше да се доближи до баща си, да го хваща за ръка и пр. Много неприятно. Тази седмица пак има подобни симптоми, но поне са в по-лека форма. Подозирам, че всичко се дължи на никнене на последните зъби в комплект със стреса от детската градина. Церим я с хомеопатични и от хамомила 200 СН има подобрение. Та такива ми ти в наше село.
МТВ - бързо ви оздравяване, голяма одисея това вашето, дано да приключи по-скоро  Praynig И не дърпай дявола за опашката с тия приказки за пневмонии и други такива  Naughty
Правде - снимките са много хубави  Hug
Веси - и аз да прибая, че изглеждаш страхотна на снимките от почивката, Ивко също   Hug
Пачи - само го говориш това бебе гигант, айде покажи и някое фото, де  Wink  Grinning
Къдрокоске - ако ти се говори разкажи как сте в Америката  Hug Heart Eyes
Сияна също е много страхлива, даже понякога имам чувството, че е най-страхливото дете, особено сега при тръгването на детска. Онзи ден мъжа ми имаше неблагоразумието да ни заведе на детско анимационно филмче на кино (не съм сигурна за заглавието, но беше за някакво смело мишле Десперо). Ами какво да ви кажа - беше много уплашена, вероятно от размерите на екрана и всичко на него, през цялото време си смука пръста (сигурен знак, че не й е комфортно), е отпусна се за малко, но все пак след като успя да утрая около една трета от филма се разплака и каза, че иска да си ходим. Та така.
За подстригването - плака ми веднъж като беше много малко и то по-скоро защото искаше да прави друго, а не да седи на едно място. Последния път (през лятото) я заведох на фризьор, като преди това я бях водила да гледа мен как ме подстригват. Пусна една сълзичка и то чак накрая, защото вдигна Т (поредното възпаление на пикочните пътища.) От тогава сама в къщи стрижа само бретона и все е накриво  Mr. Green, щото съм отлична фризьорка  Mr. Green Crazy

# 260
  • София
Е, да не се притеснявам, че моето хлапе е нощна птица. Мен много ме устройва, че си ляга по това време, но сутрин е мъъъка със ставането Tired.
Дани, по Коледа Ники заведе Дани на "Мадагаскар 2" и към края на филма човека искал да си ходи. Като си дойдоха два дни разправя, че някакъв самолет (въобще не знам за какво става въпрос във филма) се блъснал в прозореца и той много се бил уплашил и затова искал да си ходи. И сега не иска и да чуе за кино Mr. Green. Вероятно са още много малки за такива мероприатия.
Зарибих се от момичетата от августовската тема да правя торти и сега в момента пека блат. И по тази причина ви пожелавам приятен ден   bouquet.

# 261
Така......
Айде, привет и от мен!
Първо да ви благодаря за пожеланията за РД. Много сте мили  Hug. Аз на следващия ден бях на изпит, та затова не черпих  Mr. Green

Моята мъка по изпитите свърши. Остана ми само един за на есен, но това, за да не скучая през лятото  Laughing. Виктор от днес е на градина, след 2 седмици вкъщи. Но то пък вече не е интересно като нямам да уча и той да си е вкъщи. След цял месец напрежение и нерви сега седя и се чудя какво да правя   newsm78

Дани, нашият и той реве като го водя на градина. Но там казват госпожите, че бързо се успокоявал и си играел. Ще свикне Сиянка, няма къде да ходи  Laughing. Като опознае малко дечицата там и ще й стане интересно. Поне аз така се успокоявам за Виктор, защото той все още не ги познава децата. Дано по-скоро свикне, че да се успокоиш и ти. За отцефобията...и ние го имаме този проблем, но само когато става въпрос за заспиване. Не признава никой тогава, освен майка си. Може би, ако ги оставяш по-често двамата сами ще свикне с него.

Мимис, направо ти завиждам за 3-те колета. И аз още един пристигнал нямам  Crossing Arms. Леко тръгване на градина  Hug. Надето казва ли дали иска да ходи там?

MTV, дано вече сте на оправяне  Hug

Правде, дано се разминеш с малкото зло. Снимките сега ще гледам.

За заспиването, когато е на градина, едва издържа до 9 часа. Сам си казва, че иска да спинка. Когато си е вкъщи към 22-22:30 си ляга.
За подстригването, доскоро ревеше и въобще не даваше да се спомене. Но вуйчо му ни беше на гости тези дни и го прилъга. Не знам как, но сам ми каза, че иска да го подстрижем. Та, сега сме с нова прическа.

Сега да си излея и моята мъка, с надеждата някой да ме светне какво да правя.
Виктор нали беше болен, уж някакъв вирус. Но 2 седмици не мина този вирус. Водих го на УНГ и казаха, че положението е сериозно. Имал много секрет и гной на гърлото и разбира се изписаха АБ. Пуснаха ни и едни изследвания на носоглътката. Кога давах АБ, кога не, оправи се той. Вчера ходихме пак на УНГ и тя каза, че имал още секрет и изследванията не са добри. Оказа се, че Виктор е резистентен към този АБ, който уж пихме. Сега ни изписаха друг, копйто щял да му помогне. От изследванията се оказа, че отделя някаква бактерия от гърлото, която щяла да помогне за последващо бързо разболяване. Та, с този АБ сега трябва да атакуваме тази бактерия. Казах вера на педито, че не искам да давам АБ. Той каза както преценя, но другата седмица пак щял да бъде болен. Та от всичкото това изписано, питанката в задачата е дали да давам сега АБ или не? Някой има ли представа как стоят нещата с тези бактерии. На изследването е оградено нещо, което се казва Цефуроксим, но не знам дали това е тази бактерия.

Така, сега отивам да чистя, че 1 месец бях зарязала къщата.

# 262
Габи, и аз съм п/в даването на АБ, но при наличие на такива бактерии, просто няма друг начин Sad /не съм пробвала с хмеопатия-ако искаш виж темата "лекуване на гнойна ангина без АБ"/
Цефуроксим е вид АБ-ето ти инфо :
"ПОКАЗАНИЯ:
Действа бактерицидно върху Staph. aureus /без метицилин резистентни щамове,H.influencae, Klebsiella, E.coli, Proteus mirabilis и др.
Инфекции на дихателните пътища ( остър и хроничен бронхит, пневмония); инфекции на ушите, носа и гърлото; синуит, тонзилит, фарингит и отит на средното ухо; уроинфекции (пиелонефрит, цистит и уретрит), инфекции на кожата и меките тъкани; гонорея;."

Ако не се изчисти въпросната бактерия, нистина ще боледува всеки път при падане на имунитета Confused-тя просто си стои там..а стане ли на гнойна ангина, вече е опасно за сърцето.

В тази връзка, мн съм се замислила за слагането на ваксината Prevenar.

# 263
Ох, MTV, много ти благодаря за инфото. Значи, май по-добре да не чакам да стане по-лошо. Най-много се ядосвам, че изпихме един АБ и накрая се оказа, че той въобще не му е действал.

# 264
За нищо Hug
Имай предвид, че тез гадинки са мн упорити-10дни твърдо се пие АБ, след което е добре отново да се направи носен и гърлен секрет, за да се види дали са изчистени. В мом аз и дребния сме точно на същия хал Confused Явно той не беше изчистил с предния АБ бактериите, зарази и мен и после и двамата на антибиотици....а най-гадното е че може да ги лепнеш във всеки един момент..и пак е на ход процедурата с АБ, аз затова се замислям за ваксина на пролет.

# 265
Всъщност, аз най-после разгадах изследванията или поне така си мисля. Та, въпросната бактерия се казва Streptokokus viridans.

# 266
Момичета, да разведря темата малко http://www.monitor.bg/article?id=185983 ДА се вземем в ръце и да поддържаме добрия вид и здраве!  Hug

# 267
Правде, само не обаждай на Стефчо за това  hahaha Joy

# 268
  • Варна, морето и сините вълни!
Момичета, да разведря темата малко http://www.monitor.bg/article?id=185983 ДА се вземем в ръце и да поддържаме добрия вид и здраве!  Hug

Хе, Правде, нищо ново под слънцето!
Отдавна съм казала че причина за всичкото нещастие, болежки и болести е липсата на редовен секс!

# 269
Блях, още не ми е до секс. Поне не с този тлъст корем  Naughty

Мимис, гръм да те удари  #Cussing out Mr. Green Whistling

Общи условия

Активация на акаунт