Кой какво сервира вчера, кой какво ще готви днес?

• 10 655
  • 239
  •   1
Отговори
# 120
Таратор, мусака и набързо една много вкусна тортичка с ананас и заквасена сметана.

# 121
  • варна
Обяда днес беше - зелеви сърми
Вечерята - салата от домати, бахур, кашкавал пане и за десерт - плодове Wink

# 122
довечера сме на гости Crazy

# 123
За Новогодишната трапеза приготвих следните ястия :зелеви сърми, кюфтета , печено пиле , свински пържолки с гъби и винце ...  chef Ще приготвя и три вида салати : редена , млечна и шопска   Grinning Следва баницата с късметите , мезетата и сладкото руло  Peace
Пожелавам на всички весело посрещане на Новата 2009г.  santa2

# 124
За обяд направих сърми от зелев и лозов лист,а довечера ще видя какво ще ни сервират в заведението в което ще празнуваме.

# 125
За днес:руска салата,пържоли,месо на фурна,питка,баница,торта Grinning

Весело изкарване на НГ Party Heart Eyes Hug

# 126
  • Някъде на път....
За обяд - супа топчета от оня ден
За вечеря - тракийска салата, въздушна салата, кисело зеле, капама, баница с късмети и торта

# 127
И ние. Party
Но за обяд ще пекна едни кренвирши с кашкавал. Wink

# 128
  • София
За днес менюто ще е:
Кьопоолу, руска салата, снежанка, яйчена салата
основно - свинско от бут и врат с грах, гъби, картофи, моркови, лук и чесън в глинения гювеч
Десерт - тиквеник, шоколадово и ягодово руло
Баница

# 129
за днес  Simple Smile
шопска салата, салата с репичка, морков и кълнове, чушки с чесън, картофена салата с кашкавала, яйца и чеснов сос
палачинкови хапки - солени, рулца от кашкавал, печени пържоли със сметанов сос, баниза със сиперне, питка слънце и портокалов пай

# 130
  • Под тепетата
И аз да се запиша.Понеже довечера аз съм домакинята,че ще посрещаме гости съм приготвила:руска салата,млечна,основно-котлети с лук и гъби,само незнам още каква ще е гарнитурата,баница с късмети и мезета,десерта е баклава-домашна.ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА НА ВСИЧКИ! santa2

# 131
вчера манджичка с картофки и свинско в кален гювеч, днес ще сме си у дома и мъж ми ще приготвя суши, октопод, скариди, сьомга, лавраче, хайверче с масълце и пушена сьомгичка на препечена филийка...винце, и друго алкохолче Embarassed
желая ви от сърце весело посрещане на Новата година sohappy

# 132
Руска салата, прясно зеле с моркови и царевица, разни туршии, пилешки дробчета по селски или други дреболиики, разни мезета: суджук, луканка, кашкавал, сирене, както и ядки, печени задушени свински пържоли, капама, торта "Гараш", баклава и плодове, баница с късмети. 
Весело посрещане на Новата 2009 година!

# 133
Свинско филе с топено сирене и сметана.
Салати :
зеле с моркови и майонеза;
млечна салата с краставици;
руска салата;
салата от марули;
ядки;
баница с късмети,пита;
торта и баклава.

# 134