Кой какво сервира вчера, кой какво ще готви днес?

• 10 652
  • 239
  •   1
Отговори
# 135
 t_ilieva   Hug Hug Hug Heart Eyes
До 12часа 7 човека,
след Н.Г. още 4ма.
Ама и да остане :
да има -да е на берекет Новата година.
Весело посрещане на Празника.

# 136
Новогодишната трапеза: капама, питка, руска салата, снежанка и шоколадово - бисквитена торта. Баницата утре ще се прави
Весело посрещане на Нова година

# 137
огретен и бяло вино

новогодишната трапеза ще пиша по късно, ве4е хапваме де

# 138
и ние вече хапваме
руска салата
снежанка
мезета
питка
студено предястие от кус-кус, майонеза и краставички
св. месо на фурна с гъби и лук
шоколадов крем
тортичка
домашно винце

# 139
  • Под звездите
                             ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
Снощи салата снежанка и печени чушки с чесан и оцет
мезета луканка,кашкавал и сирена
пълнена печена патица,баница с късмети и плодове.

# 140
  • нейде там, където ....
Честита Нова Година!

При нас беше ....  ooooh!
салата снежанка, салата с ролца от раци, от тиквички, картофена - за предястие или за гарнитура за: пържени кюфтета, пилешки пържоли, джолан на фурна. десерт - Трюфели (по рецепта от форума, но не помня чия точно беше   bouquet ) и мъфини. Имаше и още едни курабийки, но станаха за чукане на орехи, вместо за ядене. И баница с късмети имаше ... Добре, че не правих всичко сама, а имахме и гости, но все пак не ми се очертава скоро пак да готвя  Mr. Green

# 141
  • Някъде на път....
Днес няма да готвя........  Naughty  Party

# 142
4estita nova godina.pri nas ima6e zarska tru6iq,ruska salata,snejanka,fal6ivi soleni"rafaelo"(koito napravi deteto),pile6ki purjoli,izklyu4itelno krasivo rulo"vetrilo" ot fileto na praseto,mezeta bulgarski i ispanski,tigrovo parfe,qgodova torta,biskviteno rulo i koledna medena ku6ti4ka za nai-malkite.nqma6e piqni,no mnogo popreqli.

# 143
Gospodi kak mojax da zabravq-ami banicata s kusmetite razbira se i bolqrskata pitka s koqto malko se izlojix.stana straxotna,no pri vadeneto se parnax malko i q izturvax,ta se s4upi no q zavix na burzo da obikoli nivata i slava bogu ne moja da se vgleti,no vidut i ne be6e za pokazvane,no puk se izlapa topla,topla .

# 144
  • Варна
ЧНГ 2009! МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ КУЛИНАРИ!
Днес ще приготвям много ястия.По традиция на 1ви ми идват на кръстница и ще посрещам гости.Вече направих руската салата и салата  снежанка.По късно ще направя и шопска салата. Ще приготвя и мариновани вратни пържоли и ориз с гъби за гарнитура. И мезета , разбира се.Питката и печеното пиле, по традиция, ще си ги донесат гостите Mr. Green Hug

# 145
боб с наденица има за дояждане

# 146
Днес и утре няма да се готви.
Тая храна дето остана ще стигне сигурно за седмица.

# 147
ЧН2009Г! Нека шепи радост да раздава,да бъде здрава,мирна,плодовита и на вас да е честита!
Днес-дояждаме, а довечера сме на имен ден.

# 148
 Честита Нова година на всички, за много години! От снощи ни остана  октопод, та мъжа ми направи с него паста, и малко суши ни остана и оризче, та това ще е, на обяд доядохме филийките с хайвер и сьомга, о, забравих лаврака, снощи не го ядохме, много ни дойде

# 149
ето и новогодишната вечеря у нас: зелена салата но с много видове треви , вече не помня какви и репички, краставички и маслини; ориз с фиде; сотирани картофи; свински кебап; свински карета; сърми; мезета и сирена; ядки; баница с късмети; сладкиш със смокини; вино ; ракия...

Общи условия

Активация на акаунт