Направих Тирамису, руска салата, баница с късмети,пържоли, мама меси пита.
По късно и снимки!

Ще къпем Ина и се надявам да поспи поне до 12.00 часа.
Мери, исках да ти пиша мнение.. имам такова, но се колебая точно както да ти кажа. Не мисля, че ти си крива, изобщо не знам има ли няклой крив... според мен това е станало с времето, ти си знаеш дали е така... Мисля, че трябва тънко да покажеш на Иво, че сте семейство, и да възпиташ Стоян, може да е голям, но мисля, че не е късно още. Но всъщност ти си знаеш най-добре. Сега си направи разносметка, погледни усмихнатите си момичета и го направи заради тях, те имат нужда от БАЩА и БРАТ на място, които да им дават пример за МЪЖЪТ като МЪЖ. Малко оплетено, ама дано ме разбра. Мъжът, носи дърва, мести мебели, попраявя разни неща... Сигурно у вас често не е така, защото ти нямаш търпение и вършиш всичко, аз в тая ситуация също така бих направила и често преди съм правила.... сега не е така.. казвам кротко и ... да... Изпий една чаша вино, нареди картофите по земята и не чакай дълго, усмихни се, разкажи на децата и мъжа си как си представяш живота ВИ в малката спретната къщурка ВСИЧКИ ЗАЕДНО! Весело!

кам4о много

Много
до скоро, аз ще надниквам пак 
от сутринта съм на линия и не мога да чета ни да пиша,влизам само да кажа Весело пострещане на новата година!(утре ще дочета,че сте писали 4 страници и 12 отг,още 

белким му се наместят центровете.

Вече не вдига температура, но още има сополи, та се борим с нослето й. Беше изключително кисела, направо днес беше невъзможна. Реве да е само в мен, после й писне и почва да плаче, и тя не знае защо? И така цял ден, направо ужас. Все пак с баба й успяхме да се справим днес и равносметката е: от мен тортата, тараторче и салата с печени чушки, от нея баницата със сирене, пържолите и кюфтетата, и малка заслуга от мен - направих си самичка и баницата с праз. Доволна съм, и сега с чаша биричка в ръка мога да се отпусна и да дочакам 12 часа.