Весела Коледа на всички ФЕВРУАРЧЕТА!

• 18 759
  • 297
  •   1
Отговори
# 270
Ехо и аз съм тук!
Направих Тирамису, руска салата, баница с късмети,пържоли, мама меси пита.
По късно и снимки! Wink
Ще къпем Ина и се надявам да поспи поне до 12.00 часа.

Мери, исках да ти пиша мнение.. имам такова, но се колебая точно както да ти кажа. Не мисля, че ти си крива, изобщо не знам има ли няклой крив... според мен това е станало с времето, ти си знаеш дали е така... Мисля, че трябва тънко да покажеш на Иво, че сте семейство, и да възпиташ Стоян, може да е голям, но мисля, че не е късно още. Но всъщност ти си знаеш най-добре. Сега си направи разносметка, погледни усмихнатите си момичета и го направи заради тях, те имат нужда от БАЩА и БРАТ на място, които да им дават пример за МЪЖЪТ като МЪЖ. Малко оплетено, ама дано ме разбра. Мъжът, носи дърва, мести мебели, попраявя разни неща... Сигурно у вас често не е така, защото ти нямаш търпение и вършиш всичко, аз в тая ситуация също така бих направила и често преди съм правила.... сега не е така.. казвам кротко и ... да... Изпий една чаша вино, нареди картофите по земята и не чакай дълго, усмихни се, разкажи  на децата и мъжа си как си представяш живота ВИ в малката спретната къщурка ВСИЧКИ ЗАЕДНО! Весело! Simple Smile

кам4о много  Hug Hug Hug

Много  Hug Hug Hug до скоро, аз ще надниквам пак Wink

Hug

# 271
олеееееее ooooh! от сутринта съм на линия и не мога да чета ни да пиша,влизам само да кажа Весело пострещане на новата година!(утре ще дочета,че сте писали 4 страници и 12 отг,още ooooh!

# 272
Момичета!
Пожелавам на всички ви Новата 2009 Година да ви донесе само хубави и незабравими мигове! Преди всичко здраве и късмет!
Не можем да се оплачем от старата - 2008 - тя ни донесе неповторими изживявания, на всички от нас животът коренно се промени, на някои дори на 180 градуса се преобърна!

Споделяхме радости и болки, а от тук насетне нека да са само радости.
Едно от Новогодишните ми желаяния е Щастието отново да изгрее в сърцата и домовете на Злато и Слави! Дано Господ чуе молитвите ми!
Весело посрещане на празника!
Аз тази вечер ще пийна, дано не съм махмурлия, Тино да му мисли и да се спасява - дано не го хване!
Целувки!

П.с. Нищо не съм чела, нещо не ми беше добре, но ще оцелея! Такова зло не мре лесно!

# 273
Тук съм и ви наглеждам  Mr. Green леко с чашите, ранко е още. И аз не съм цапнала нищо още.
Алина, Дез, Миркам, Роси, Тони, благодаря за утехата и милите думи  Hug Вал и Бубе, а на вас за идеите, ще чакам, ако оцелее ще го фрасна с бухалка  Joy белким му се наместят центровете.
Тъй, аз разходих децата, Емма спа два часа вън, прибрахме се, и седнах да ви чета и да зяпам телевизия, люпя семки, доизядох на Ива дюнера. От кухнята мирише на скара. Иво ме пита как се прави баницата, казах му. Сега тича до магазина че не е купил на Ива сок днес, и торта за празника щото аз не направих нищо сладко, а таман се връща, нямало торти, взел е кутии полуготови тирамисута,ще прави торта сега. Малко ми е криво и ме сърби всичко, щото от 18г за първи път не приготвям купища ястия, никога не ми се е случвало. Да видим какво ще се роди.  Човека не се примери че няма да празнува Нова година Joy
След малко и аз ще шмръкна нещичко  Mr. Green Наздраве за добрата стара 2008 година мили момичета!

# 274
Наздраве с едно бяло вино от мен!

Да ви споделя нашата трапеза!

Първият ми опит Тирамису:

Баницата ми:

На мама питката:

И една размазана снимка на всички:

Имаме си и  сурвакница за малката сурвакарка утре. Аз и я правих, опитах да е афтентична, не знам колко съм успяла. Wink

Наздраве!

Hug

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 21:48 от alina_si

# 275
Пожелавам Ви приятни моменти тази вечер, и всички следващи - мои мили приятелки!!! Много ви обичам, мое мило голямо Февруарско семейство, защото Вие в изминалата 2008-ма година сте ми давали кураж много пъти, смяла съм се заедно с вас, плакала съм заедно с вас и съм споделяла радостите и болките си с вас. Много се надявам в идващата 2009-та всички да бъдем здрави и весели, а дечицата ни много щастливи и послушнички.  Heart Eyes

Почерпете се с нашия десерт тази вечер:
Една карамелена тортичка.
Иначе, днес не мога да седна и да ви изчета, вие сте писали, писали, писали..... още от вчера. Али е по-добре, но сме на антибиотик - Сумамед  Sad Вече не вдига температура, но още има сополи, та се борим с нослето й. Беше изключително кисела, направо днес беше невъзможна. Реве да е само в мен, после й писне и почва да плаче, и тя не знае защо? И така цял ден, направо ужас. Все пак с баба й успяхме да се справим днес и равносметката е: от мен тортата, тараторче и салата с печени чушки, от нея баницата със сирене, пържолите и кюфтетата, и малка заслуга от мен - направих си самичка и баницата с праз. Доволна съм, и сега с чаша биричка в ръка мога да се отпусна и да дочакам 12 часа.

Наздраве и за наше здраве!  beer cheers

Edit: Мери, стана ми много мъчно като те чета такава. Ти си ни винаги една силна и борбена жена, която може и знае как да се справи с всяка ситуация, и ми е гадно да знам, че се чустваш така. Не е успокоение, но понякога и аз се чуствам така, но си казвам че утре ще бъде по-добре от днес, казвам майната му на всичко, и утре пак се хващам на хорото. Зная, че каквото и да кажа, ще бъде гледайки от моята камбанария, но най-добре ти знаеш кои са слабите места на твоите "мъже" у  дома, и как можеш да им погъделичкаш самолюбието и т.н. и да ги накараш да станат поне малко по-отговорни. ПРегръщам те силно, сипи си едно винце за здраве и се усмихни, поне веднъж, заради прекрасните си принцеси.  Hug
Готи - подкрепям те от все сърце, дано тази да е последната толкова тъжна Нова Година за семействата на Слави и Злато. Дано нашите ангелчета се върнат скоро, при своите родители, и да ги направят щастливи.
Алинка - трапезата е страхотна. Моята не я снимам, че е разхвърляно, както винаги. При вас е като на ресторант  Wink
Мирка - и аз имам едни 5 кг, които си ми висят... но тайно се надявам, като почне да ходи Алекс да почна да тръчкам по нея и да поотслабна. Ако ли не, дано да ми остава по малко време в което да почна да тренирам, поне малко. Пожелавам ти успех, в начинанието.
toni5z - Добре дошла в отбора! Радвам се, че още мами се присъединяват към нас.
Роси - ако имаш на предвид "Полярен експрес" - много е хубаво филмчето, наистина. Не взе ли рецептата от дядото какви билки имаше в чайника?
Ави - лекувайте се  и ти и Мони, малката синеочка. НЕка дядо МРАЗ да ти донесе ново зарядно и нов телефон, за 31-ви.  Wink
Кас - пиши какво стана с питката, не се съмнявам, че все пак упорството води до добър край, в поне 99% от случаите (дано не си от останалия 1%).
Пухче - лекувай се миличка, не е честно да се боледува на тези хубави празници. Аз да ти кажа, напоследък най-редовно закусвам 1-2 препечени филийки с мед, и всички около мен шмъркат, кихат и кашлят, а на мен нищичко ми няма. Голям праз! че ще кажа някое кило отгоре, ама поне ще съм здрава. Тъй че пробвай, от опит глава не боли. А билковият чай с мед прави чудеса, ама най-вече в рекламите и по книжките  Wink  Hug Hug Гушни един път от мен сладък Калоян, и го пази.

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 22:43 от thedragonbg

# 276
Момичета,влизам набързо да ви пожелая весело посрещане на Новата Година!Нека донесе на всички само хубави моменти!

Нямам време да ви изчитам,поглеждам оттук оттам,като се върнем ще наваксам! Heart Eyes

Hug Hug Hug на всички!

# 277
Здравейте , два дни не можах да ви чета и ужасно ми липсвахте.За това на връх празника искам да ви пожелая МНОГО , МНОГО ЗДРАВЕ , КЪСМЕТ , КРАСИВИ МЕЧТИ , КУРАЖ  В ТРУДНИ МОМЕНТИ ,МИР И ЛЮБОВ ВКЪЩИБлагодарение на вас , мили мами февруарки , не се чувствам изолирана в майчинството си. Моментите пред компютъра ще останат в моите спомени като едни от най - приятните в отглеждането на моя син. Разбира се нищо не може да се сравни с общуването с малкото човече - то е неописуемо щастие.ОБИМЧАМ ВИ ВСИЧКИ БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ И СПОКОЙНИ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА!

# 278
  • Sofia
Няма такава друга тиха нова година ви казвам.  Laughing
Тук атомни бомби ще кажеш, че взривяват, мирише на всякъде на барут, дъни яко чалга от всичките 7 етажа на блока, само у нас е гробна тишина  smile3520
Приспахме Ева с триста зора в количката в един малък коридор и сега спи пред вратата на тоалетната, а ние пазим тихо даже не си говорим, пишем си по кю.  hahaha
Да ви е честита Новата година след много малко, здраве и благоденствие ви пожелавам, догодина ще ходя без деца да празнувам, то едно хоро не мога да друсна сега, че и президента едва ли ще мога да чуя!   nnnuu
Ха, наздраве поне!  Drunk

# 279
Честита Нова Годинааааааааааааааааааа!

Hug

# 280
  • Sofia
ЧНГ и от мен, да не кажете че не съм била активна през новата година, от рано започвам!  Laughing

# 281
Момичетааа.......Честита нова 2009 година...ВЕСЕЛИ и ЗДРАВИ, усмихнати  и истински бъдете... Heart Eyes  bouquet

Тук след 50 минути ще дойде  Mr. Green...Дотогава ...и аз ще пийна едно за ваше здраве... Mr. Green

ВАЛ.....Много е заспал този кълвач.. hahaha smile3537

# 282
Честита 2009-та !!!!

Наздраве!!!  cheers

# 283
  • Sofia
Бубе, хайде честита и при вас!   bouquet
Важното е че пантофите му греят в усмивка, той нека си спи.  Mr. Green
Тази чалга не е лошо да я забранят със закон, че тез червени домати, кой ги мама разклати ми идват в повечко в този ранен час.  Crazy

# 284
Eeeeeeeeee.....Благодаря ти много...Чалгаджиите ..освен да им отидеш на гости.. Mr. Green И да ги накараш да намалят музиката.. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт