Весела Коледа на всички ФЕВРУАРЧЕТА!

• 18 764
  • 297
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте и от мен много набързо, че ме чакат два коша за гладене, а междувременно направих постни сърмички, пълнени тиквички с ориз и зелен фасул на фурна, така че три от манджите за Бъдни вечер са отметнати. Промених си в крачка менюто, защото забравих да взема гъби, а утре не знам кое по-напред.
Честито на днешните месечинки. Да им върви по вода на сладките патета:

Ние също бяхме на консултация днес, най-вече заради обрива по слабините, който не мога да излекувам с "Мустела" и "Бочко". Изписаха ни Дактакорт, защото очевидно бебчо има гъбична инфекция. Според мен е от мокрите кърпички Event. За всеки случай взех и нов пакет памперси "Либеро", въпреки от другия има сигурно 80 бройки. Калоян този път е наддал само 380 гр. Толкова много се движи, че и това му е много. Вече е 10.880. Днес коронният му номер е да вика: "Дай, дай". Като му подадеш исканата играчка, я хвърля на земята, за да се развика пак, нахилен до ушите: "Дай, дай". Двете зъбчета още са символични, но вече започна да ме хапе с тях, когато суче. Другият му номер е да щипе тъничко с пръстчета по гърдата, докато го кърмя или да ми щипе врата, когато го гушкам. Много боли ooooh!
Сенди, браво на голямото момче Анди, перфектни мерки Hug
Бубе,  Hug Hug Hug
Стискам палци за бебчо Теодор Praynig. Galadriel, оправяй се бързичко, мила. Пепи също!!!
Ей, Кас, я погледни пак - да не се окаже, че си имаш Тризъбец Mr. Green
Hotday, страхотна е Зария, още, още снимки Heart Eyes
Asol, Лора не може да си няма фотоапаратче, предполагам, че вече посяга към твоя Hug
Ави, гушни от мен сладката Мони!
Приятно изкарване на празниците на всички заминаващи и щедър Дядо Коледа santa2
На останалите - до утре.

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 00:07 от Мама Пух

# 46
Честити Месечинки на нашите мъници.

Бубенце - чудесно пак си го написала. Таланта ти е наистина голям.  Hug
Гала - бързо оздравяване и на теб и на Пепи. Целувки на него и Рая. За конюктивита какво му изписаха? На очен води ли го или педиатъра предписа нещо?
Камчи - успокой милата душичка, има още много конкурси да превзема, ще спечели със сигурност. Сега важното е да си прекара весело празниците. За сополките - нали споменавахме за сребърната вода - аз му намерих цаката на моето. Имах старо флаконче от капки-спрей Олинт, измих го много хубаво. Отваря се лесно, сипвам си вътре от сребърната вода и им пръскам и на Вики и на Алекс в нослетата. Давам даже понякога и по 1-2 впръсквания в устичката. И на двете им се отразява добре, прочиства им се носа и дишкат по-леко.
Мирка ив. - Благодаря за хубавото Коледно пожелание. Дано всичко казано се сбъдне.
МиркаМ - и на теб за прекрасните думи благодаря. Межд. аз също се комплексирам от мерките на някои от "наборчетата", но Али си е една от най-дребните моми. Насила не мога да я накарам да порасне, явно просто това й е ген, така че не се притеснявай и ти за Криско.  Има време, ще расте. Пък после и пубертет иде... малии отплеснах се вече много надалече...
Денил - лек път и приятно прекарване на празниците.  Simple Smile
Радост (Joy) - Много нежно си го казала, дано така да бъде. А за малкия бързо да му мине пишлето, че като е подсечено сигурно го щипе и боли детенцето.
East_lights - и на вас лек път, и весело изкарване на празниците на село.
Зита (Малинче) - благодаря за хубавата коледна картинка и пожеланието (макар при нас днес само да припръска и да остана сухо  Sad ). Но искрено се надявам до утре да завали.
Де3демонка - а аз какво да кажа, като Алекс дремна 10-на минути в количката към 3ч, и като се прибрахме докато я вкарам вътре се събуди... Е до 8ч и нещо не можах да я приспа, то повечето време рева, отколкото игра... изключително крива и кисела беше. Дано утре Емчо е свеж и бодър, и да помага на мама за празника.  Peace
Голдънче - дано двете ти красавици вече да са здравички, и новата година само усмивки и радост да ви носи. Сега на празниците да те слушат и да ти помагат.
Ави - честити ходещи крачета на Мони. Пъргава и бърза да е, и най-вече безаварийна.  nuts
ХотДей - добре дошли!!! Весели празници по Варна и морето, и да цункаш прекрасната Зария. Много е сладичка.  Simple Smile
Кас - честит ви Двузъб! Да ти е жива и здрава Ани, и по-малко да се тормози покрай зъбките. За хаоса с играчките - при нас е перманентно състояние, дори да подредя идеално, след 2 часа настава пак любимата на всички кочинка, тук играчка, там дрешка, онам книжка и така наново... Алекс активно разтребва, т.е. всичко от бюра, маси и шкафове в неин обсег отива на пода на куп, и после почва да вади дрехите от гардероба... ужса някакакъв.
Росинко - миличка, приятно прекарване на празниците в Априлци. Да се върнеш отпочинала, с много положителни емоции заредена и да ни скъсаш от писане.  Hug
Tchara - пиши след като се види дали има или няма грешка, откъде си поръчала подаръка... да няма и други изненадани като теб.
Наденце - честити цели 3 зъбчета на Маги!!! Браво на малката кукла.
Алинка - благодаря за темата, миличка!
Еления - и ние мислим да пробваме с тази програма, само дето нашата баба ще да е детегледачката. След НГ ще ходя да питам в ДСП, какви документи да им отнеса, но аз като се връщам ще си е на цял ден.  Sad

Писах, писах... и сигурно ще забравя какво съм искала да кажа накрая.

Тук е мястото да изкажа огромната си благодарност на Мама Пух - Кристи БЛАГОДАРЯ!!!   bouquet Тя си знае за кое. Искам само да се помоля да има повече добри и лъчезарни, любезни и внимателни хора като нея. Бъди си все такава мила!!!  Hug

Хайде, лека вечер - пък утре е Бъдни Вечер. Да се стягаме за хубавия семеен празник. Весело изкарване на всички, кой където свари бързо да превари.
ОБичам Ви дружина и до скоро.  Heart Eyes

# 47
  • ВАРНА
Прелитам през тамичката ни да пожелая лека нощ.
Благодаря Ви за прекрасните пожелания. Дано се сбъднат! Дано сме здрави, това е най-важното!
Сенди, забравих да ти пиша в предния си пост. Внушителни мерки има Анди, браво. А какъв е сладур  Heart Eyes
На болничките бързо оздравяване желая. Всички хубаво да се наспите, не искам шетане из темата посред нощ Naughty. Сутринта като стана нямате прочитане, какво е това нещо.  Wink

Сега ви пожелавам и до утре. Hug

# 48

На заминаващите момичета
На тези светли и красиви празници Ви подарявам от  цялото си сърце огромен подарък пълен с успехи и късмет за през новата година ,завързан с усмивка и запечатан с целувка!
[/size]
Ави честито мила,2-3 кой ги брои,важно е че се е пуснала Hug
Драконче,нацелувай принцесите и спокойна нощ ви пожелавам Hug
Бубе,красиво както винаги Hug
Хотдей,прекрасна  е Зария,също като името си  bouquet
Асол с много голямо закъснение и още по-голямо извинение,да ти е жива и здрава Лора.Представи си бях убедена ,че съм и честитила месечинката и сега сто часа се рових назад  #Crazy newsm78откачам вече Hug
Сенди, с кво го храниш тоз младеж бе #Crazy Hug
Галка,дано сте здравички утре Hug
Голдънче,радвам се че има надежда в поста ти.Дано всичко вече да се нарежда от добре на още по-добре Hug
Пух,браво отсега си почнала,аз щото чакам мъжо да напазари-нищо чудно в четвъртък да си наготвя успешно Mr. Green И а дано от утре тризъб вече HugА за Дактакорта и на нас ни го изписа нефроложка да тушираме инфекции.
Дез,душо от каго все забравям да питам Ави за Дуама,мерси за подсещането Hug
Изабелко,душо златна-мен де ме отърва от 2смяна Mr. Green Ама ти си млада още,върви си лягай да гушаш възглавница и прилежащи  Hug
Камчи,споко злато -поне от рано детето ти ще е имунизирано към нагласени конкурси.Да я нацелуваш от нас ,и ако утре още е разстроена кажи ще и направим една корона за най-сладка кака на Февруарче HugЗа сребърната вода обаче е друго нещо,не знам как ти е лабораторията ама ако врътнеш сребърна вода да знаеш,че ще идваме и за колоидно злато при теб Mr. GreenИма я в онлайн магазините,напиши Сребърна вода или Аркол и ще ти излезе. HugАко ти е трудно пиши ЛС мога да ти пратя.
Миркам пускай я тиквата,звучи супер а аз обожавам тиква Hug
Джой ваничките можеш да редуваш и с лайка,или лайка и тетра.Ама не пречи пак да си искаш изследвания.Знаеш ли колко пъти ми казваха ,че не си подържам хигиената на детето добре,или че нещо друго било преди да разбера че е друго.Дано повече не ви се случва. Hug Praynig
Еленийка Hug
Да знаете какъв подарък съм спретнала предколедно на мъжо само Mr. Green Тая вечер имахме гости и малката я приспах на спаляната,че в детската Вал бе изтървала една лъвичка нападната от раче.Да ама накрая и гости и мъж тръгнаха на друго гости,а каката се разрева че искала да спи на долното легло/настоящето мое/.Та сега като се върне благожертвения / WinkЕфро/ трябва с листенца от рози да му настеля пътека до горното легло,че не се знае иначе накъде ще драсне в просъница.Ами така де,поне да бе напазарил предколедно,че да го накажа с готвене-така като няма провизии ще висят крака и това е Mr. Green

# 49
Здравейте мили мами!
Аз съм също февруарка и въпреки , че никога не съм писала тук , редовно ви чета  Embarassed Искам да ви благодаря за огромната помощ и полезните напътствия които този форум ми даде през тези месеци.  newsm51
Весели Коледни Празници   Close-mas: ! Пожелавам ви много здраве , късмет и незабравими мигове с малките слънчица!

# 50
Кас  Crazy прости ми че те забравих за нощната смяна  ooooh!
Аз нещо обърках графика май,то само ти си нощна днес  hahaha Joy
 toni5z    welcome  Пиши нещо повече за теб и твоето Февруарче,ако искаш!

# 51
Мери, щях да и казвам чеестествената кожа вече трудно се познава: докарват яи на вид и на мирис и на всичко. Преди криеха краищата на изкуствената за да не се познае, но вече и там са я измислили. Както казва и Вал, ако си изгасиш цигарата в нея ще я познаеш. За памперсите преди няколко дни взех на Хъджис. За център ползвам топката на магарето  Rolling Eyes
   НА ВСИЧКИ ФЕВРУАРЧЕТА И МАМИ ФЕВРУАРКИ ЖЕЛАЯ ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ!

# 52
  • София

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИЦИТЕ!
ТОВА ЩЕ Е НАЙ-ХУБАВАТА КОЛЕДА ЗА ВСИЧКИ НИ!

# 53
Весели коледни празници...

# 54

Весели,весели,весели празници..... много щастие и доброта Hug

# 55
  • София
Вклочвам се и аз набързо да пожелая:

Весела коледа и много много подаръци.

ЧРД на мама Пух на патерици. Желая ти много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти. Нека скоро още едно слънчице сгрява душата и дома ви.

# 56
  • София
Виете ли сърмите Laughing

Аз сега почвам да готвя-май цяла ден няма да мръдна от кухнята.

Валерия, платих си я доставката, после се свързах с фирмата, оказа се, че са ме заблудили съвсем законно. Фирмата, от която поръчвам се оказа посредник и на практика те не правят доставката, а осигуряват продукта. Като попълваш данните- име, телефон, адрес за доставка, в крайната цена в графата" Цена на доставката" излиза 0лв, защото това не е тяхна дейност. Имат си партньори, обаче, но които директно дават доставката и като дойде куриер си иска парите. Информация за доставка са включили в единия ъгъл на сайта, обаче там никой не поглежда, защо е нормално като има изискване да попълниш адрес за доставка да ти калкулира в крайната сметка и това, а не да пише 0лв. Както и да е, забравям вече.

Пожелавам на всички весело посрещане на празника, много уют и топлина в домовете и душите ви, мъдрост в делата ви и здраве за вас и близките ви хора!

# 57
Ей,личи си кои си останахме в къщи Mr. Green
Касче, ето обещаните снимки с новия подарък Grinning

Още не се сеща как да го бута с крачета и я влачим с на мама шала,а тя от кеф прави муцки Embarassed

Тази физиономия я постига,чрез бързо дишане през носа Mr. Greenмного е лесно от как го отпушихме Laughing
Драгонче от поста ти не разбрах,бабата ли не иска да гледа детето newsm78
Мери,кухнята си е твоя ,ти ще се вихриш в нея,избери това,което на теб ти допада Peace
Нашата кухня,тати си я избра и сега той се вихри в нея Mr. Green,аз от време на време Blushама то всичките шкафове ги сложил на неговта височина и като ми трябва нещо ,ходя ,взима си столче,катеря се и си взимам,тиган или там нещо... ooooh!
Айде пак ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!!

# 58

В коледната свята нощ, когато хиляди ангели
сътворяват вълшебства, ви пожелавам
Бог да благослови мечтите ви
и да ги претвори в дните ви!

# 59
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И ОТ НАС!
ПОЖЕЛАВАМ МНОГО ЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ!

Hug

Общи условия

Активация на акаунт