Весела Коледа на всички ФЕВРУАРЧЕТА!

• 18 769
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
Първо да кажа на всички болни  - бързо оздравяване! Praynig
На всички , които ще пътуват лек и приятен път!!!
Ави - Честити ходещи краченца! Heart Eyes
Гала - бързо оздравяване! Praynig
Бубенце - страхотно стихче, както винаги!  bouquet
Кас- Честито ви 2-ро зъбче! Grinning
Весела Коледа!!!Щастливо изкарване на празниците!!!!!!!!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 76
  • София
Спите ли, спите ли вече Grinning
Ако знаете ние как се подредихме... Децата заспаха към 10ч и решихме да сложим подаръците под елхата да са готови за сутринта. Единствено на Камен колелото не беше опаковано, че кашонът беше в гаража. Като го донесе мъжът- изненадааааа... разглобено до последното болтче, до последната шайбичка, а ние бяхме останали с впечатление, че са развили само гумите, за да го поберат в кашона. От тогава насам го сглобяваме, все едно редим пъзел- всички части изсипани в кашона, а всички гайки, болтове, нитове, видии, различни по размер в едно пликче Mr. Green Упътването...такова упътване няма...има показано как да сложим батериите на свирката отпред Mr. Green И сега сглобяваме, и края му не  се вижда...Определено ще ни хартисат доста болтове Mr. Green Както казва Валерия, вие си спете, не ми пречите Grinning
А сега по същество Grinning

Честито Рождество Христово! Нека тези празници ни направят по-мъдри, по-състрадателни, по-човечни!

Камчо, много сила има в думите ти  bouquet

# 77
Чара споко мила,не сте сами Mr. Green
След като малчо заспа в 21 и пак в 24ч Mr. Green,а каката в 22,30.Таткото се хоризонтира щото днес цял ден работи и беше скапан,и как няма нали го пльоснах на детското легло Whistling.Та и аз като примерно джудже седнах да опаковам подаръци,че той дядо Коледа ги намятал през нашия комин неопаковани-безобразник Mr. GreenЧе и зор,как да ги надпиша ,че Карина от другата стая още да знае кое точно Не е нейно Wink.И накрая вече малко в просъница вижте какво изтипосах,нали още не можем да четем,познаваме буквите ама като ни изнася набързо А ще стане К hahaha
Това е опита ми да сбутам дъската някъде newsm78
А това надписите
Чара ,злато мило ако знаеш сега как ме вкара в размисъл newsm78.На Карина подаръка от бабини е колело,и така и не го отворихме кашона и аз си мислех,че само гумите ще са свалени щото кашона е доста голям.А да видим утре дали цял ден няма да завинтваме болтчета и ний.
Камчо,страхотно е посланието Hug
Драконче,как чупите орехи newsm78-сега не казвай че сядате отгоре и първия печели hahahaЕй как помагат и двете за елхата,браво.При нас Ани не се включи в първата декорация но за сметка на това я предекорира всеки следващ ден Joy
И Честито ни рождество Христово,да сме безумно здрави и невярващо щастливи.Ако това ни се сбъдне,всичко друго се постига.Момичета ако сте забравили да си пожелаете нещо докато чупите питката и си палите свещичката още имате време.Казват ,че на Коледа Господ отваря небето и молитвите и желанията на най-настоятелните стигат до него.
Айди нощната смяна се записа,сутринта чакам кафето от първа  Laughing Hug

# 78

На всички пожелавам много щастие и сбъднати мечти
Ние си изядохме чушките, питката, играхме, пяхме, веселихме се, няма да ви черпя с кафе защото още съм на вино. Лео разбра, че вечерта е по - специална  и категорично отказа да заспи до преди малко. Разказвах му приказка за дядо Коледа и той ме гледаше толкова разбиращо и през цялото време повтаряше мам-мам-мам ам ам Simple Smile Подаръка му е опакован и чака да бъде спуснат през комина, а на камината сме оставили джинжифилови сладки и каничка с мляко за добрия дядо Коледа. Мъжът ми предложи да му оставим поне една биричка, че и той мъж бил все пак Laughing

# 79
  • Варна

На всички вас, мили момичета, на семействата и приятелите ви, желая много здраве! Обичам ви!

# 80
  • Sofia
                                                            Честита Коледа

Снощи нямах време много да пиша и днес ще е същата ситуация. Ние заминаваме утре. Ако не успея да се вредя Ви желая весело посрещане на Новата година.

Поздравче за добро настроение:hug:
http://es.youtube.com/watch?v=udemP_JnhI0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=nQDnGuDEo8I
Слави, вярвам че дядо Коледа е приготвил за теб и за цялото ти семейство най-хубавия подарък за идната година. Hug

# 81
  Честита коледа момичета мили,на вас и семействата ви много здраве ,много щастие и любов................Май..още сте спящи.. Grinning
КАС..много хубаво рисуваш...Браво на теб,вече почнахте колелото ли да сглобявате.. #Crazy

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 11:13 от бубето 29

# 82
  • Пловдив
Честита Коледа ,скъпи момичета!!!

Нека бъдат здравички слънцата,семействата ни и ние,нека късметът и добротата не спират да бъдат с нас.

Искам да ви почерпя ,защото моето малко момченце днес има Имен Ден

Нашият празник беше една голяма лудница,Криси беше много изнервен,общо взето докато приготвим всичко  и докато седнем на масата ,нашият вече беше вдигнал къщата на главата си и седнхаме за 5 мин ,само да прикъдим трапезата и станах да го къпя и приготвям за сън.През нощта се бъди безброй пъти,нали е на друго легло(при майка ми сме) ,а мъжа ми и той хъркаше(нали и голямото бебе е на чуждо легло) и днес съм като прегазена от влак,но няма нищо.След малко ще посетим и бабите и така,празника продължава Sunglasses

Хубав ден на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честит Имен Ден на всички други именници ,празнуващи на днешния свят ден!

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 12:52 от Mirkam

# 83
Честита Коледа мили момичета! Да сте здрави и щастливи - вие и близките ви!
[/b]
Ние снощи чакахме с мъжа ми коледари, но не ги дочакахме  Blush. А и да бяха дошли малкия сигурно щеше да се уплаши.
От питката на Давид се падна здраве, на мъжа ми колата, а на мен работа  ooooh!.
Честит имен ден на всички празнуващи! Според някои именници и аз съм от тях http://www.sanownik.com/bgnameschoose.php?numerology=%D0%A0%D0%9 … D0%9E%D0%A1%D0%A2 та да почерпя:

А пък утре Давид има имен ден. Ние няма да празнуваме много много, че сме си самички двамата. Тати е на работа.

Слави, дано Новата година ви донесе само щастливи моменти.

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 12:21 от *joy*

# 84
Здравейте!

Честита Коледа!
Бъдете здрави и само любов да ви спохожда!
Честит Имен Ден на всички именници!
В това число и моята Ина и мама Христина!
Да са ми здрави!

Черпя ви:

Весело!

Hug

# 85
Честита Коледа, пожелавам на всички това,което желаят най-много да им се сбъдне.
Честит имен ден на именниците. Да си носят със здраве името. Hug

# 86
  • София
Честита коледа на всички. Много здраве и сбъднати желания.
Честит имен ден и на празнуващите. И на тях здраве и късмет.

# 87
  • ВАРНА
Честита Коледа!!! Нека бъдем здрави и по-добри!
Честит Имен Ден на всички, празнуващи днес!!!

# 88
Нека се научим да прощаваме
нека бавно остаряваме
нека повече се обичаме
на себе си нека да приличаме!
Нека бадем по добри
не само в такива дни!
ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!
http://store2.data.bg/angelhell/vesela_koleda/vesela_koleda.swf

# 89
Весела Коледа мили момичета!
Честито Рождество Христово!
На всички ви пожелавам много здраве най напред, много щастие и късмет!  Hug
И да споделя с вас нещо на което попаднах и много ми хареса!

Мили дядо Коледа,

Пише ти едно пораснало дете с непораснали желания…
Аз много слушках, дядо Коледа и искам…
Искам и тази година, ангелчетата, които ще запалят коледната звезда у дома, да посипят звезден прашец по пътя си, така че нито един лош човек, страшна болест или дори лоша мисъл, да не могат да доближат дома ми и да докоснат обитателите му.
Искам добрите хора да са тук дълго, а не да си тръгват първи.
Искам лекарите и адвокатите да са безработни.
Искам цветята никога да не увяхват.
Искам любовта да лекува всичко Сега, а не да чака Времето да й свърши работата.
Искам звездите да светят винаги и да показват пътя на самотните сърца към техните звездни половинки.
Искам състраданието да се раздава в аптеките срещу рецепта, подпечатана с целувка.
Искам майките да плачат само от радост.
Искам камбаните да бият само за празник.
Искам бонбоните да са пълни с крем Щастие.

Честит имен ден на всички празнуващи! Със здраве да си носите красивите имена!   bouquet
Камчо, Бубе  Hug
У нас е лудница. Сама си приготвям всичко, трите жени сме и хремави, кухнята ми още не е готова и готвя на отворен прозорец, съответно красавиците са при мен. Днес Иво баш на празника се сети да сглобява шкафове, но негова работа. Реших да не се ядосвам, да не се мръщя, стига негативни емоции  Hug
Дядо Мраз дойде у дома снощи около 22ч, децата бяха втрещени, съжалявам че не направих клип да видите физиономии  hahaha Тан снима с телефона си, ще видя какво мога да кача по късно.
Целувам ви всички!

Общи условия

Активация на акаунт