ФЕВРУАРските деца ще боядисват великденските яйчица!

• 15 312
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
нямам възможност нито баби, нито близки, на никой не му се занимава с деца. а трябва да почна работа, цените станаха много високи, а и аз вече 5 години стоя в къщи. Ема ще почне градина, но бебето трябва някой да го гледа. незнам вече кой да питам за свястна детегледачка особено след последната  ooooh!
кажете какво е това представление на дисни?

галя мерси за пожеланията  bouquet

# 166
За представлението Мила беше пускала линк с информация преди време. Виж информацията в ticketplus.bg.
Мен ми изглежда доста интересно.

# 167
Anais честито на още по-голяма патерица:) и на всички рожденици, които съм пропуснала:)
Надявам се всички да са изкрали добре свободните дни около националния празник:)
аз "изфук изфук" успях да видя Барселона и съм още много щастлива и заредена с енергия, въпреки, че още с връщането ми, цялата ежедневна гадория се стовари върху мен Joy ама няма да се дам Joy
Айде, да сменяме темата, че наистина дойде великден, ние сме още на нова година Laughing

# 168
  • София
Бети няма да се даваш разбира се!
Дай снимки от Барселона и ние да се порадваме малко Simple Smile

А аз да попитам няма ли да спретнем един общ рожден ден?

# 169
14 март - февруарски рожден ден Mr. Green по-добре късно от колкото никога хехе Аз съм за:)
Снимки ще кача съвсем скоро, страшно са много - като японски туристи бяхме:) и искам да ги пресея малко, ама не ми остава време Rolling Eyes
хубав топал и забавен уикенд, ако някой идва към южния парк да свирка, ние с дани днес сме си сами Simple Smile

# 170
  • София
14ти е добре Simple Smile
Кой ще се заеме с организацията?
Стайл къдееее сиииииииии?

# 171
крие се както и още мами, да не ги споменавам, че не ми е навик Wink
Бети давай снимките от Барселона. Ние бяхме на 1 час път я има , я няма  8 дена, ама пусто щах да умра от лошо тогава /оказах се бременна с Ема/ и изобщо не отидохме да разгледаме града. Но живот и здраве пак ще идем някой ден с децата.
И моя мъж е на ски днес, а на мен се падна честта пак да се гледаме с хлапетата  Grinning
Но... април аз съм на танци, а мъж ми ще гледа децата  Party

# 172
Здравейте момичета, как сте....Ние днес гледахме Пепеляшка, в Младежкия театър, за сетен път се убеждавам, че това е най - добрия детски театър, всичко ще изгледаме там Sunglasses

Иначе да ви се похваля днес се сдобихме с нов стол за кола. След дълго четене и търсене на резултати от краш тестове, купухме Конкорд Лифт Ево. Я кажете вие с какви столове сте, че аз цял месец бях в голяма чуденка.....

# 173
най обикновен червен стол, даже си няма марка май. Орлин се вози в един стол който го купихме от премаман, но просто не си струва парите. Ема скоро ще се вози само с долната седалка, так аче инвестиции в други столове няма д аправим.
но пък си купих днес едни обувки на Саломон, които струват колкото един стол за кола, след като лазих н апампорово по един склон. от всички дето дърпаха шейни само мойте ботуши така се пързаляха, че нагоре лазих на колене , дърпайки шейната  Grinning след 3 опита бях толкова изтощена, че ми трепереха краката.

# 174
Анайс, разсмя ме, гледката си е струвала, честити ти нови ботушки:)

# 175
  • София
Честит празник мили дами!

# 176
  • София
Честит празник, МАЙКИ!
  bouquet

Ние също бяхме в Барселона тази седмица, градът е невероятен! Тези дни ще кача снимките и ще ви дам линк.

# 177
Е, здарвейте Simple Smile
Мярвам се от време на време, но не ми идва ентусиазъм за писена нещо.......
Иначе за 14-ти мога да се включа само сутрин, всъщност и следобедът ще е възможен, но вечерта най-добрата ми приятелка има РД и ........
Ох, не знам, пишете вие.......... за организация мога да поема само Фъни, при това ще трябва да е бързо, че този клуб все още е на мода и бързо се заемат свободните часове

# 178
  • София
Според мен е малко късно, за организиране вече  newsm78
Иначе 14 -ти, ама май хич не ми е удобна дата, едно че братовчед ми се жени, та ако успеем да се измъкнем, тогава ще сме в Русе. Ако пропуснем - 14-ти е работен ден и аз ще съм на работа Sad

# 179
  • София
Да, 14 е работен ден, Никол ще отучва английски тогава и мислим да ги пуснем да ходят на ясла/градина.
Още не съм качила снимките,като го направя веднага ще ви пусна линк.

Общи условия

Активация на акаунт