Звездни компромати - 37 част

• 30 516
  • 380
  •   1
Отговори
# 45
 на обувки не го докарва ,но чантите на Бекъм са супер

# 46
# 47
# 48
  • София
И при мен така  Sad

# 49
# 50
Бекамова ми не ми харесва ,прекалено грозно кокалеста е
а и както казва баба ми ако я умиеш
и я облечеш и обуеш просто с дънки и ниски обувки , няма и шанс да се загледаш в нея
но с пари ..всичко се постига

# 51
# 52
  • Разград
и я облечеш и обуеш просто с дънки и ниски обувки , няма и шанс да се загледаш в нея
Много е права баба ти.

# 53
  • На морето!
За мен, Виктория Бекъм има добър вкус и провокира. Но не е никак красива, а тялото и е прекалено слабо, без грам мускул! Лицето и е остро с грозно- чип нос, а излъчването и не ми допада въобще!

Анджелина е нещо друго! Дори и клъощава, нестандартна и луда, за мен е невероятна!!
Анджелина си е Анджелина.

# 54
Много е права баба ти.

newsm10точно

# 55
Много е права баба ти.

newsm10точно

абсолютно. Но от друга страна, сме свидетели и на такива с много пари, които се обличат просто ужасно  ooooh! така че поне си влага парите стилно  Party

# 56
# 57
Анджелина   Джоли ! Едно на рака е  ,че не ми харесва конструкцията и (като за секс символ ) но като е мн слаба ужасно и изпъкват вените ! И някак кокалите... Едно е в лице ,че е чаровна , но в тяло хич я няма !  Wink Peace
 П.П. Виктория Бекъм е живият пример , как красотата и стила нямт нищо общо ! Виктория е наистина една от  , да не кажа най- стилната жена в света ! Но е доста далече от красива !  Wink

# 58
  • Пазарджик/Лондон
 bowuu

# 59
  • Пловдив
Аз само ще се запиша да не ви изпусна.

Общи условия

Активация на акаунт