Великобритания- тема 20-та - Коледна и Нвогодишна!

• 20 840
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
Само да споделя какво давах на моето бебе за зъбките(вече мъж- стана на 3 години този петък). Ето тези прахчета на билкова основа http://devine.files.wordpress.com/2006/07/ashton_parsons_f.jpg
Препоръча ми ги една съседка англичанка след като бях пробвала доста пъти да мажа венците с  Bonjela , но без особен ефект. Давах от тези прахчета докато избият всички зъбки Peace
Не си спомням колко струваха, но мисля, че бяха около £2 и ги купих от кварталната аптека.

# 61
  • Лондон
Пумпалка,мерси  bouquetще поръчам още днес.Прахчетата дето МамаКриси ги препоръчва ги ползвам-добри са,ама понякога трябва да давам по 2 докато се усети ефект.Приятна вечер на всички!

# 62
я,че и прахчета ли имало....
Добре,че са тези форуми да понаучи туй онуй иначе и аз бих си карала по старите методи ако ми се наложи де!

# 63
Molq vi mami ot kroydon,kajete kade se sabirate za kafe i igri s decata.Mnogo ni e sky4no,ot skoro sme v kvartala i nikoi ne poznavame.

# 64
libl_sou_sveti7 със STARDUST живеем в Bromley и се виждаме там с децата. Ако ти се разхожда до тук, кажи - ние може другата седмица да се видим.

# 65
В шопинга съм засичала българи,иначе аз съм в Митчам,но сме си в БГ сега Simple Smile

# 66
здравейте! извинявам се за внезапното включване, но имам едно бързо и спешно питане и се надявам тук да получа адекватен отговор: обмислям пътуване до Лондон, на моя инициатива. Нямам АБСОЛЮТНО никакво понятие от града, къде се намират повечето забележителности - които трябва да се видят като за първо посещение - и т.н. Съответно ми е много трудно да преценя къде да търся нощуване. Ние ще сме трима човека. Търся нещо, което да е на сравнително оживено място, да не е на майната си (с извинение), да може да се стига и пеша до интересни обекти и т.н. Мислех си и за нещо под наем - мислим за 6-7 нощувки, гледах, че има апартаменти за по една седмица наем, но и там не мога да се ориентирам добре къде и как да търся.
Ще се радвам на всякакво мнение по въпроса, може и на лични, за да не ви се разводнява сладкодумката в темата  Hug

Много ви благодаря предварително!  bouquet

# 67
  • Лондон
4estita Nova godina i ot men! Mnogo zdrave i kasmet jelaja na vsi4ki!

Izvinjavam se za latinicta, no nie sme oste v Egypt i njama kak ina4e.
Tuk e toplo i slan4evo, goljam kupon, nisto, 4e voinata e nablizo. Gledah, 4e v Sofia e stud i snjag, a i maj parnoto e namaljalo, ta ako ne be6e Annabel, bih postanala, vaobste ne mi se pribira.
4uh ot edna kolejka, 4e i v UK e imalo snjag, predpolagam, 4e malko, no pone e zabelilo?
Za koli4kite v Sofia - to4no kakto e opisano v prednija post, absoljutno neza4itane i anti4ove6ki uslovija.
E, mai e tova ot men, pozdravi i malko slance Laughing

# 68
здравейте! извинявам се за внезапното включване, но имам едно бързо и спешно питане и се надявам тук да получа адекватен отговор: обмислям пътуване до Лондон, на моя инициатива. Нямам АБСОЛЮТНО никакво понятие от града, къде се намират повечето забележителности - които трябва да се видят като за първо посещение - и т.н. Съответно ми е много трудно да преценя къде...

Шанс, аз докато работех, точно с настаняване се занимавах в 1 английско училище в Лондон и смея да твърдя, че давам компетентен отговор. Препоръчвам ти няколко места - около Covent Garden, Drury Lane, Bloomsbury. Тези места са доста близо 1 до друго и са в централен Лондон. Близо са до удобни транспортни жръзки, а и пеша можеш да стигнеш до реката - окото, Биг Бен, парламента, Трафалгар, Хационалната Галерия, Британски Музей и т.н. Има хубави кръчми и ресторантчета и мноооого магазини.

На второ място бих препоръчала Kensington, което също е в центъра (1-ва зона всъщност) и има доста музеи, магазини и добър транспорт.

Весело изкарване и много силно препоръчвам Tower Bridge вечерта когато е тъмно - страхотна гледка. Точно до него на Southbank има 1 пицария STRADA с доста прилично меню и цени невероятен изглед към въпросния мост.

Дано съм помогнала но питай още ако искаш.

# 69
Шанс,търси онлайн хотелчета B&B - bed and breakfast и то да са първа зона на транспорта.

# 70
благодаря ви, сега ще се разтърся в нета!
а какво означава първа зона на транспорта? т.е. как да разбера в каква зона на транспорта е съответният хостел или там каквото е?

# 71
и погледни във форум "на път" - имаше много полезна тема за ходене до Лондон, с много информация за транспорта, и т.н.

# 72
благодаря ви, сега ще се разтърся в нета!
а какво означава първа зона на транспорта? т.е. как да разбера в каква зона на транспорта е съответният хостел или там каквото е?

http://journeyplanner.tfl.gov.uk/im/SI-T.html

# 73
Здравейте!Имаше желаещи за  среща, но никой не потвърждава, затова ако искате да я проведем следващата събота?

# 74
Здравейте!Имаше желаещи за  среща, но никой не потвърждава, затова ако искате да я проведем следващата събота?

къде (нещо не ми работи въпросителната)

Общи условия

Активация на акаунт