Великобритания- тема 20-та - Коледна и Нвогодишна!

• 20 964
  • 301
  •   1
Отговори
# 75
Арвен, става въпрос за Кингстън.Хайде да я проведм следващата седмица, да се съберем повече.
Предложения за заведение се приемат.Гледам, че твоето дете е по-голямо сигурно посещаваш такива с детски кът?

# 76
Ех, пак срещичка ви се заформя в Кингстън! Хубаво да си изкарате!

Момичета, да ви питам за рециклирането: нашата община много малко приема за рециклиране. Какво да правя с кофичките от кисело мляко, сметана, крема-сирене, млечни десерти и всички найлонови торбички от хляб и опаковки? Къде ги носите? Да се оглеждам за специални контейнери по паркингите на големите супермаректи ли, какво? Колкото пъти хвърлям някоя имам чувството, че я хвърлям в градинката на собственото си дете.

# 77
За другата събота ние сме на линия за среща, само че предложение за място нямам. Не познавам добре района. Хубаво ще е да има обаче къде да щъкат децата. Лео трудно го удържам вече на едно място въпреки, че не е проходил още.

# 78
Здравейте, момичета! Не е честно, че ще се събирате без мен!   Sad Майтапя се , пожелавам ви да си изкарате много весело и децата да се налудуват! 
Днес ходихме в една ферма, препоръчана от вас (не си спомням точно от кого, за което се извинявам) и си изкарахме перфектно. Много е хубаво! Ако се чудите къде да заведете вечно имащите енергия си деца- горещо го препоръчвам - Алекс беше като пребит.   Сайта е http://www.meadopenfarm.co.uk/directions.htm.   Моля ви ако имате други такива идеи- помагайте, защото моето диване е неуморимо!  Лек ден на всички!  bouquet

# 79
  • След завоя в дясно
Здравейте малки големи и още по- големи
Шанс добре са те посъветвали момичетата за B&B така май излиза най -евтино,  провери за условията някой са с общи бани, други с общи спални,  но също така се намират и доста прилични.
Може би това ще ви е интересно да видите: http://www.shakespeares-globe.org/ намира се до http://www.tate.org.uk/modern/ и е близо и до Tower Bridge.
Приятно прекарване Ви пожелавам.
Маpи аз моите ги събирам през седмицата и като отидем да пазаруваме ги рециклирам в Теско, дават ти някакви точки даже, друг е въпроса, че повечето пластмаси не ми ги приема.
Мimita аз го водя тук http://www.pwpark.com/ много му харесва препоръчвам.

Лек ден на всички

# 80
  • Italia, Palermo
Привет от дъждовна Сицилия!
Момичета, имам молба към вас. Моето момиченце от 6-месечна всяка сутрин си гледа Сибибийс, но не винаги успяваме да хванем всички предавания до 9 часа. Не ни се кисне пред компа през деня да гледаме малкото неща в youtube. А детето иска да си ги гледа и все ме пита  я за Пиппин, я за Лалла или Баламори. Та, от сайта на Бибисипрайм не видях дали има възможност човек да си купи на компакт дискове нещо. какво бихте ме посъветвали, можете ли да ми помогнете с инфо за он лайн продажби?
Благодаря предварително и пардон за нахлуването ми в темата ви!

# 81
Az sym 'za' sreshtata v Kingston ili Clapham Junction (kato po-centralno).
Az jiveia v Wandsworth Town, no shte uspeia da doida.

Pozdravi,
Miglena

# 82
milix виж тук Hug
А тук е доставка до ЕУ.

# 83
Привет от дъждовна Сицилия!
Момичета, имам молба към вас. Моето момиченце от 6-месечна всяка сутрин си гледа Сибибийс, но не винаги успяваме да хванем всички предавания до 9 часа. Не ни се кисне пред компа през деня да гледаме малкото неща в youtube. А детето иска да си ги гледа и все ме пита  я за Пиппин, я за Лалла или Баламори. Та, от сайта на Бибисипрайм не видях дали има възможност човек да си купи на компакт дискове нещо. какво бихте ме посъветвали, можете ли да ми помогнете с инфо за он лайн продажби?
Благодаря предварително и пардон за нахлуването ми в темата ви!

миликс, виж линка по-долу и ако искаш допълнителна помощ - казвай ще търсим начин да помогнем. аз си спомням, че моята дъщеря много ги харесваше, но ние тогава бяхме в България и едни приятели от Ирландия ни пратиха видеокасета, записана от телевизията. сега сме в Шотландия и ако трябва ще се поразтърсим

# 84
  • Bristol
какво бихте ме посъветвали, можете ли да ми помогнете с инфо за он лайн продажби?
В Амазон, http://www.amazon.co.uk/ , има какви ли не ДВДта на ББС, както и книжки с героите, аз от там купувам. Правят доставки и до Италия, Western Europe Delivery Rates

# 85
има ли мами от лондон,които могат да ми напражят услуга?да им пратя по paypal пари и да ми купят от next i primark дре6ки за моята принцеса.благодаря предварително Shocked Hug

# 86
  • Italia, Palermo
Здравейте, сладурки!
Много ви благодаря Лек ден!

# 87
здравей!
Не мислиш ли, че е по-добри ти сама да си избереш какво е нужно и какво ти харесва, отколкото да разчиташ на нечий друг вкус Whistling

Освен това можеш да пазаруваш онлайн от Некст, но за Праймарк не съм сигурна.

# 88
Ех, колко е търсена тази Англия-двд-та, дрешки... Wink

Елл, благодаря за насочването към Теско за рециклиране. Малко съм разочарована: най-много са ни пластмасовите опакови в домакинството-месо, сирена, плодове, зеленчуци, хляб, всичко е в пластмаса, а се оказва, че много малко от тях се рециклират.

Аз усърдно преглеждам обявите за работа около нас. Има интересни неща, в интерес на истината. Чета, попивам, да не объркам нещо, да не си личи много, че съм заек.  Blush Днес се сетих за нещо важно: полага ли се платено майчинство, ако позицията е обявена със срочен договор (една година, заместване на жена в майчинство) и е на половин работен ден? Някой има ли опит с такива въпроси?

# 89
  • Манчестър
Ех, колко е търсена тази Англия-двд-та, дрешки... Wink

Елл, благодаря за насочването към Теско за рециклиране. Малко съм разочарована: най-много са ни пластмасовите опакови в домакинството-месо, сирена, плодове, зеленчуци, хляб, всичко е в пластмаса, а се оказва, че много малко от тях се рециклират.

Аз усърдно преглеждам обявите за работа около нас. Има интересни неща, в интерес на истината. Чета, попивам, да не объркам нещо, да не си личи много, че съм заек.  Blush Днес се сетих за нещо важно: полага ли се платено майчинство, ако позицията е обявена със срочен договор (една година, заместване на жена в майчинство) и е на половин работен ден? Някой има ли опит с такива въпроси?

По принцип договора дали е срочен/безсрочен няма значение. Има значение дали покриваш условията за SMP. А те са:

You can get Statutory Maternity Pay (SMP) for up to 39 weeks, as long as you meet the conditions.

To qualify for Statutory Maternity Pay you must have been:

employed by the same employer continuously (some breaks do not interrupt continuous employment) for at least 26 weeks into the 15th week before the week your baby is due; and
earning an average of at least £90 a week (before tax).

После:

If you have the right to receive SMP, you'll get it even if you decide to leave your job (or are made redundant) before you start receiving SMP.

Also once you start getting it, your employer must continue to pay SMP to you even if you leave your job or are made redundant. You don't have to repay it if you decide not to go back to work or leave your job whilst getting SMP. If you are employed you can choose when you want your SMP to start, this w

Общи условия

Активация на акаунт