Великобритания- тема 20-та - Коледна и Нвогодишна!

• 20 970
  • 301
  •   1
Отговори
# 90
  • Bristol
Днес се сетих за нещо важно: полага ли се платено майчинство, ако позицията е обявена със срочен договор (една година, заместване на жена в майчинство) и е на половин работен ден? Някой има ли опит с такива въпроси?
Да, полага се, ако си покрила изискванията, както Ave е споменала. Аз работех на временен договор, почасово и си ползвах майчинството Simple Smile
има ли мами от лондон,които могат да ми напражят услуга?да им пратя по paypal пари и да ми купят от next i primark дре6ки за моята принцеса.благодаря предварително Shocked Hug
Много отговорна задача, друг да избира дрешките Simple Smile Пробвай да ги купиш сама онлайн и после, ако сайтът от който пазаруваш не предлага доставка до БГ, можеш да ползваш тази фирма:
Цитат
Транспорт от и до България: http://empresa.dir.bg/_wm/contacts/?df=10 (цена прибл. 1 лира на 1 кг; фирмата е пробвана и препоръчана)

# 91
  • Лондон
Добър вечер на всички!

Мари, ти се смееш, но Англия си е Англия, нали знаеш как оценяваш нещо когато го загубиш, сега нямам нито грам търпение да се връщам, гони ме едно чувство, обратно на носталгията, не зная как се нарича...
Ти нали щеше да пишеш на личния?
За майчинството е както са ти казали вече, то е от държавата, но има и някои бонуси от компаниите, моята например ми плати 18 седмици пълната заплата и всички бонуси и бенефитс, които имах, после минах на държавното, чувала съм, че и други предлагат подобни пакети.

Правдам, аз от 26-ти ще пътувам всеки понеделник-петък до Лондон и мога да ти направя тази услуга за дрешки от Next, има магазин до офиса ми, но трябва ти да си ги избереш. Също за вземането от мен трябва да го организираш ти, защото аз ще имам само уикенда в къщи и времето ще ми е много малко. Пиши ми на личния, ако те интересува

Ако някой има рецепта за борба с шока от връщане на работа след майчинство, да я казва. Аз следродилната депресия я преборих бързо, но сега съм направо в дупка. Спирам с оплакванията, то ще се чуе от другата седмица
Поздрави

# 92
За срещата в Кингстън: тази събота(17/01) от 12 в Бентал Център на третият етаж има Baby Deli.Предлагам да се срещнем там.Кой са желаещи?

# 93
Аз ще дойда на срещата с Лео и баща му. Pumpalka ако таткото е свободен вземи го да си правят компания.

tzvetak възхищавам ти се направо. Няма ли да е уморително това постоянно пътуване, то верно е само 2 часа полета, ама висенето по летищата....

# 94
И той ще дойде, разбира се!Като гледам ще сме само ние...Надя няма ли да дойде?

# 95
Получих съобщение от Тролипен, че нямат възможност да дойдат утре, и тъй като никой друг не е потвърдил, срещата се отлага.
Весел уикенд!!!

# 96
  • Лондон
Здравейте пак, ние сме много болни, от 1 ден и половина, за пръв път ни е и мама и бебе са напълно неподготвени да се справят. Малката плаче през повече от времето, а по принцип въобще не плаче, аз плача през останалото, но се крия в банята. Мисля си, при мен винаги всичко се постига по най-трудния начин, защо от 10 месеца и половина се разболя точно сега, когато трябва да заминавам и да я оставя други да се грижат за нея. Идва ми да изоставя всичко и да си реша проблемите като си остана в къщи и се грижа за детето си, работа и Англия - просто да ги забравя, но знам, че е само емоция. Извинявам се за голямото оплакване, но нали все се правя на силна, та падам изведнъж и от високо

Тролипен, децата ни май са почти набори, живот и здраве, ще участваме и ние в някоя от следващите ви срещи и ще ги запознаем.
За пътуванията какво да кажа, мислих, мислих и само това измислих за да запазя работата и и семейството си. Преди 6 години с таткото на Аннабел, в началото на връзката ни, живяхме 1 година разделени, той в Англия, аз - в БГ, и тогава се заклех, че това е за последно. Ще се опитам да се справя, гадното ще бъде в понеделник, Wizz излита в 6 ч от София, и от Лутон трябва да отида нормално на работа в офиса Rolling Eyes Ще видим как ще е, и се надявам постигането на целта ми да оправдае другото

Преди да се разболее, Аннабел и татко й се учиха какво е целувка, много бързо схвана, като й се каже kiss kiss само как си подава личицето и цупи устни Laughing Дано да е само за мама и тати за по-дълго време Laughing

Желая на всички много хубава неделя, да си починете добре и  никой около вас да не е болен Hug

# 97
Здравейте и Честита Нова Година на всички, много здраве и пак здраве ви пожелавам. Не ми остава време да пиша, но от време на време ви препрочитам. Та да си дойдем на думата сега имам билет да пътувам с бебка на 6 фев, с easyjet, в 12.30 на обяд,  София-Лондон, но няма да мога да го използвам, ако някой има нужда ще му го дам с удоволствие, само трябва да си смени името.

# 98
tzvetak, ама куклите ни май са родени по едно и също време, ние сме на 3 март. Пожелавам ви бързо оздравяване, ние също изкарахме едно грипче, точно преди 1 седмица. И леко да мине работния ден

# 99
Здравейте, от началото на февруари ще живеем в Сътън. Търсим си познати за разходки и развлечения. Иимам 2 дъщери на 4.5 и 2 години. Живеем съвсем близо до гарата - Homefield Park. Много ще се радвам ако ми пишете на лични.

# 100
Цвета, чак днес прочетох постинга ти. Детето вече по-добре ли е? Какво е? Вирус? Не се обвинявай, децата се разболяват и с добри грижи оздравяват бързо. Сигурна съм, че я оставяш в най-добрите възможни ръце след твоите и ще се грижат много за нея. Сигурна съм също, че за да предприемеш такива големи стъпки, мотивът ти е много, ама много силен. Стискам палци детето да те изпрати с усмивка на личицето като тръгваш, както и всички колеги в офиса като пристигнеш.

# 101
  • Варна
Здравейте,мами в Англия! Лятото смятаме с моя мъж да посетим Лондон за седмица,но той държи да бъдело ,когато започнат намаленията по магазините.Та въпроса ми към вас е кога започват намаленията в Лондон?  Благодаря предварително за отговоа и извинявайте,че така нахълтах в темата ви! Hug

# 102
Намаленията /големите/са по Коледа и Януари месец,но в момента почти на всякъде има намаления малки или големи.Next по принцип имат намаление по Великден но това е горе долу.Ако искаш големи намаления от края на Ноември до края на Януари

# 103
  • Варна
Намаленията /големите/са по Коледа и Януари месец,но в момента почти на всякъде има намаления малки или големи.Next по принцип имат намаление по Великден но това е горе долу.Ако искаш големи намаления от края на Ноември до края на Януари

Благодаря ти,но аз питах за летните намаления?! Simple Smile

# 104
Деска, аз лично летни намаления не съм видяла.

Общи условия

Активация на акаунт