правихте ли секс по време на бременността си?

• 35 200
  • 372
  •   1
Отговори
# 150
На мен лично ми казаха в началото да правя много секс...както и направих, но честно казано в края на бременността нямах такъв апетит. Crazy

# 151
  • в Надежда-та
Ми моята бременност беше мн лека. Да правихме.
Щом имаш проблеми се вслушай в съвета на Доки Naughty

# 152
Аз до скоро просто нямах желание за секс защото постоянно повръщах
но сега след като това поотмина йеланието полека лека се завръща

# 153
През цялата бременност сме правили любов, особено към края Embarassed

# 154
  • Пловдив
Да   smile3521

# 155
Правихме,но по-рядко от обикновено Peace.

# 156
Плацентата ми е ниско имплантирана и това ме спира. Не съм питала док дали това е основателна причина? Иначе желание не ми липсва...  Wink

# 157
  • София
Първият път не, сега също.

# 158
Тук отговорът е в самата теб. Ако имаш желание, можеш да правиш. Но ако почувстваш болки, спрете веднага. Аз например, до 5-тия месец от бременността бях много внимателна. Двамата със съпруга ми стигнахме до заключението, че е по-добре да ползваме презерватив. Сега вече чувствам, че може и без него. Но все пак гледаме да е по-рядко, отколкото преди бременността. Знам само, че в деветия месец определено не се препоръчва.

# 159
Аз пък знам, че е хубаво в края на бременността 9м. да се прави секс с изхвърляне на семенната течност в жената. Така се предизвиква по-скорошно раждане newsm78

# 160
  • София
Еми, затова - с презерватив!  condomuu

Ние още си правим, въпреки че влизам в деветия месец... Ама не ни се спира... Embarassed Laughing Засега не наблюдавам никакви отрицателни ефекти... Thinking

# 161
Да,правихме секс до последно,дори след като ми мина термина,защото сина ми се роди 8дни по-късно Embarassed

# 162
Не, никакъв. От как разбрах че съм бременна започна да ми се гади и повръщах денонощно - 'къв секс , аз спях в тоалетната, така до 5-тия месец. После започнах да се чувствам дебела, тромава , а и като започна да ме подритва младежа, някак си, ми не ми беше хич до секс. Горкия ми мъж,ама сега си наваксваме с лихвите Mr. Green
Инче говори с доктора си, той най  добре знае Peace

# 163
  • Burgas, Bulgaria
да много  Heart Eyes

# 164
Да правихме,само втория и третия месец малко защото както Чили казва спях в тоалетната.

Общи условия

Активация на акаунт