правихте ли секс по време на бременността си?

• 35 201
  • 372
  •   1
Отговори
# 165
Не, никакъв. От как разбрах че съм бременна започна да ми се гади и повръщах денонощно - 'къв секс , аз спях в тоалетната, така до 5-тия месец. После започнах да се чувствам дебела, тромава , а и като започна да ме подритва младежа, някак си, ми не ми беше хич до секс. Горкия ми мъж,ама сега си наваксваме с лихвите Mr. Green
Инче говори с доктора си, той най  добре знае Peace

Тва се едно аз съм го писала, ама Чили е по с дар слово от мен.... на всичкото отгоре накрая имах жесток дерматит и спях и живях гола намазана с пудра....
е нема мъж с толко въображение, че да съм му се видяла привлекателна

# 166
  • На топло...
Правихме, с мярка.

# 167
  • София
Да, до към 5 месец и после накрая. Преносвах и вече се чудех какво да правя само и само да взема да родя.
Аз пък знам, че е хубаво в края на бременността 9м. да се прави секс с изхвърляне на семенната течност в жената. Така се предизвиква по-скорошно раждане newsm78
Една акушерка каза, че така шийката омеквала и се раждало по-бързо и лесно.

# 168
Да, до последно!  Party

# 169
  • ВИДИН, 10 км след края на света
да, до 6-7 месец май, после не ми беше удобно, с големия тумбак, а и мъжо май го хвана страх  Blush

# 170
знам, че в определени случаи сексът е противопоказен и е по-добре да се спазва тази забрана. но ако положението не е толкова страшно - как не?! моето желание за секс определено е още по-голямо от преди (знам ли, хормони!) и милото е във възторг newsm44 ! даже си мисля, че големия тумбак не пречи, а е повод за експертименти Laughing...

# 171
  • Sofia
Първите месеци изобщо не ми беше до секс. Сега пък мъжът ми не иска.  ooooh!

# 172
Тъй като забременяването ми беше доста проблемно и доста време се борихме , откакто разбрехме че съм бременна секса секна , макар че се чувствам добре и имам желание , на мъжо не му се рискува . Все се шегува :  " Да не разваляме работата , тъкмо е станала .."  Mr. Green  Какво да ги правиш , мъже  Crazy

# 173
Първият път до последно и не зная дали заради това родих 20 дни по рано, а вторият път ме беше шубе да не родя пак по рано и правихме до 5-6 месец

# 174
НЕ-никакъв секс през цялата бременност-дори и алтернативен LaughingБеше ни много страх и двамата.

# 175
Правехме, но не съм имала лекарска забрана.

# 176
Да-и с първата и с втората бременност чак до края. Леко и внимателно все пак за да не стане беля Peace

# 177
През първата ми бременност нямах особенно голямо желание, а и съпруга ми много го беше страх. Сега през втората бременност не се спираме, стига каката  да заспи преди съпруга ми Laughing Малко уточнение-смених съпруга и се надявам да е вярно, че с повече секс се ражда по-лесно.

# 178
А стигахте ли до оргазъм ? Чувала съм, че оргазмът създава контракции и не  било много полезно за бебето Thinking

# 179
Ние в началото си правехме редовно секс, после края на 3-ти месец получих контракции и спряхме за 2-3 седмици и след това до средата на 6-ия месец без проблеми, после пак контракции и последно правихме няколко пъти в седмицата преди да родя  Simple Smile
През първата ми бременност нямах особенно голямо желание, а и съпруга ми много го беше страх. Сега през втората бременност не се спираме, стига каката  да заспи преди съпруга ми Laughing Малко уточнение-смених съпруга и се надявам да е вярно, че с повече секс се ражда по-лесно.

Не знам дали се ражда по-лесно или по-бързо, но аз родих по-малко от  седмица след като правихме секс и то две седмици преди термина, но за лесното ...не мисля  newsm78  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт