правихте ли секс по време на бременността си?

• 35 214
  • 372
  •   1
Отговори
# 180
  • Плевен
За съжаление,през цялата ми бременност не сме правили секс,по лекарско предписание.....

# 181
Правихме редовно и до последно,родих точно на термина и наистина мноого леко раждане имах  Wink

# 182
И с двете бременности.

# 183
  • от Луната
В началото до към средата на 3 месец не сме по лекарско предписание, защото прокървих. А след това до последно си правехме. Последния път беше 3 дни преди да родя Mr. Green. А и секс не значи непременно проникване, има толкова много начини да се прави секс  kiss

# 184
Ако няма изрична препоръка от доктор, мисля че няма проблем. Лично аз не можех да си го позволя поради рисковата бременност, така че е много относително. Peace

# 185
Да  до последно до кам края на 8 месец докторът ми беше забранил ,но макар ,че бях бременна с близнаци изкарах лека бременност .Никога през бременноста не ми е било зле така изкарах цялата бременност и се родиха моите сланца Йоан и Анабелла .Сега са на 6 години и 11 месеца.

# 186
2-3 пъти Mr. Green. Нямах особен мерак.

# 187
До скоро да,но покрай контракциите скоро не сме.Сега нямам контракции ама мъжо се дърпа  Mr. Green

# 188
Ние не сме,но се надявам после да наваксаме Joy

# 189
Здр. и ние правихме до 7 месец, аа след 2 седмици родих. Незнам дали е заради секса или проста така е писано Thinking

# 190
Редовно,дори и в деня,в който родих..... Whistling

# 191
До седмия месец без проблем Laughing

# 192
Да.До към 8-мия месец.Бях питала гинеколожката в началото на бременността.Тя ми каза,че ако се чувствам добре няма проблем.

# 193
Да Simple Smile В началото на 9-ти месец ни се изпари желанието  Laughing

# 194
Да, през цялата. В деветия месец най-много, правихме секс вечерта преди да родя дори.

Общи условия

Активация на акаунт