правихте ли секс по време на бременността си?

• 35 223
  • 372
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Два пъти. Mr. Green След първия прокървих, а след втория родих.

# 196
  • София
Редовно,дори и в деня,в който родих..... Whistling
Ехаа, браво на вас.  Sunglasses

# 197
# 198
Ние правихме през цялата бременност. Гинеколога ми каза, че ако няма проблеми с бременността всичко е наред. Ако имаш спонтанен аборт или кървене не е препоръчително, но ако всичко е наред е о.к. Виж какво ще ти каже твоя лекар.

# 199
  • София
до сега сравнително редовно(в пети месец съм)

# 200
  • Sofia
Ние не сме правили, но имах спонтанен аборт, последван от леко зацапване при втората бременност , докторът каза "не", а и нас си ни беше страх.

# 201
Да, редовно, като изключим деветия месец и то защото приятелят ми не смееше вече  newsm62!

# 202
  • София
Да, редовно, като изключим деветия месец и то защото приятелят ми не смееше вече  newsm62!

същата работа Peace

# 203
Правехме редовно,но не съм имала проблем с бременността и не е имало причина да не правим.

# 204
Да. Нищо не може да се сравни със
секса по време на бременност, а
след това да не говорим. Но, аз имах
късмет с леко и без6евно раждане.
Пожелавам го на всички.  Hug

# 205
Мноого рядко.Мен ме е страх ,не ми е добре,а и имам контракции.Досега 5-6 пъти.

# 206
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Да и през двете бременности не сме спирари. Удоволствието беше неописуемо. Стига да няма проблеми мисля, че няма от какво да се притеснявате.

# 207
Много малко пъти , аз съм голяма пъзла, беше ми първа бременност и в началото се страхувах да не стане нещо, въпреки ,че нямаше предпоставки , а към края се чувствах доста некомфортно с големия корем, и картинката не беше никак секси.

# 208
Правехме редовно,но не съм имала проблем с бременността и не е имало причина да не правим.
и ние така Peace

# 209
Питаи своя генеколог. Ние като се чувствах добре правехме.

Общи условия

Активация на акаунт