правихте ли секс по време на бременността си?

• 35 228
  • 372
  •   1
Отговори
# 210
Аз нямах голяма охота за секс,но,да ,правихме 2-3 пъти седмично

# 211
дааам,редовно  Peace,не мисля че ако ти протича нормално бременността няма проблем

# 212
  • Враца
През първата ми бременност правихме до последно, въпреки че от 5 месец бях с редовни контракции. Тогава не съм се притеснявала. А сега - в 3 месец съм - не знам защо, но ме е много страх. Съвестно ми е, че държа мъжа ми на сухо.  Blush Но някак си не съм сигурна, че е безопасно, просто така го чувствам. Все пак щом си имала кървене, мисля, че трябва да бъдеш предпазлива. Ти си прецени как усещаш нещата.

# 213
има много други начини по които може да си доставите удоволствие,не  е нужно,ако те е страх да бъде точно секс  Peace

# 214
Стига да имаме желание при всеки удобен случай правихме секс...А и както каза  rusana
Цитат
има много други начини по които може да си доставите удоволствие,не  е нужно,ако те е страх да бъде точно секс  Peace

# 215
  • София/Севлиево
След 3-тия месец до средата на 8-мия, ама да е било най-много 10-ина пъти-нещо не ме влечеше...

# 216
Слушай си тялото, то няма да те излъже  Peace. Ние с мъжа ми се въздържахме само в четвъртия месец, защото се чувствах ужасно след секс - сякаш всичките ми "чаркове" отвътре се наместват... много неприятно беше. Но отшумя за около месец. Иначе за последно правихме секс ден преди да родя (точно на термина). Но това само ако се чувсваш добре - при всеки е различно...
Лека бременност  Peace

# 217
лично аз имах много лека бременност и до 6м.постоянно го правихме.но след това ме беше изтрах  да не навредя на детето и спряхме.

# 218
Точно заради такива прокървявания , секс видях чак след раждането. И какви са тези терзания за "горкия" ти мъж, че бил на сухо? Ти да не би да си на мокро? Както за единия, така и за другия. Вярно , че при мъжете е по- различно, но си има и други начини за доставяне на удоволствие.  Мисля, че не си заслужава заради единия секс да рискувате Peace

# 219
До 4 месец. След това получих контракции и нямаше как.

# 220
аз все още правя,вече съм в петия месец,и се чувствам добре  Peace

# 221
Не не сме правили доктора не ми позволяваше .

# 222
През първата бременност-редовно,нооо през втората на облекчен режим по медицински показания.

# 223
Даааааааааааааааааа
Само в последните месеци аз се "бъхтех" само отгоре Joy

# 224
                                               Ли4но ние да докъм 5тия,6тия месец.Оттам нататък мен ме беше страх.
                                               На мъжо хи4 не му се хареса това мое решение,но според мен в името на бебето може
                                               се направят малко компромиси.Пропуснах да кажа,много леко и внимателно.
                                               И разбира се спозволенито на доки.

Общи условия

Активация на акаунт