правихте ли секс по време на бременността си?

• 35 230
  • 372
  •   2
Отговори
# 225
През цялата ми бременност от началото до края правихме секс.Не сме се въздържали,а и доки каза че щом имаме желание няма какво друго да ни спира.Има доста инфо по въпроса за секса по време на бременността!Но Naughty това си е до човек!Ако имаш желание дерзай иначе непресилвай нещата.Винаги е добре да се слуша и вътрешният ни глас,а знаем,че по време на бременността интуицията ни се засилва!

# 226
Да, но много рядко след 5 месец, защото съм с постоянни контракции.
Peace

# 227
ами ние първите 4 - 5 месеца не правихме секс защото аз имам един спонтанен аборт отпреди и с втората бременност в началото има малко проблеми зацапваше ми лекичко и се наложи да полежа доста време и болницата и у дома но след това всичко се нормализира и нямах повече никакви проблеми слава богу
да правихме но след 4 - 5 месец не си спомням точно но и на финала също секса го спряхме  kiss

# 228
оооо да постоянно и непрекъснато бях се превърнала в зайче....цъкцък язък  hahaha Joy

# 229
да редовно

# 230
Мда и ние го правим ,а вече съм в 9 ти месец,вярно не сме така буйни но си го правим.

# 231
  • София
Уха, и още как! Само един месец накрая ми забраниха, защото имах доста контракции, но пък какво желание имах през това време  Crazy.

Само в последните месеци аз се "бъхтех" само отгоре Joy
Stop а, не, има си и други пози, за по-натежали и мързеливи... Mr. Green

# 232
да правихме през второто трирмесечие през другото време не

# 233
  • Русе
Нямах здравословни проблеми, но и нямах никакво желание. Така, че да сме правили няколко пъти и то в началото.

# 234
До девети месец постоянно и непрекъснато  Mr. Green После се поспряхме малко.

# 235
Правихме,да  Peace Даже гинекологът ни посъветва в кои пози е най-добре и безопасно по време на бременност  Peace

# 236
първият път се страхувах и беше много рядко, но сега някак се чувствам по-добре и - да, в началото повече, сега малко по-рядко, но не защото имам някакви опасения, а явно така са решили хормоните...  newsm10

# 237
  • Sofia
Да, аз имах засилено желание за секс (за разлика от послеродовия период Simple Smile  ) и понеже нямах проблеми,  нищо не ни е спирало.

# 238
  • София
През цялата ми бременност от началото до края правихме секс.Не сме се въздържали,а и доки каза че щом имаме желание няма какво друго да ни спира.Има доста инфо по въпроса за секса по време на бременността!Но Naughty това си е до човек!Ако имаш желание дерзай иначе непресилвай нещата.Винаги е добре да се слуша и вътрешният ни глас,а знаем,че по време на бременността интуицията ни се засилва!
Peace

# 239
До последно!

Общи условия

Активация на акаунт