правихте ли секс по време на бременността си?

• 35 235
  • 372
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
Ами правим си го нямам забрана от Доки и се 4увствам добре така 4е не виждам при4ина за притеснение,но най добре попитай Доки. Hug Hug Hug

# 241
Не сме спирали през цялата бременност,но аз си имах и желание,въпреки,че таткото го беше страх да не навреди на бебето. Peace

# 242
  • София
ами да,правим секс Blushсамо че,разредихме малко(шести месец съм)Свиквам със скоростно порастващия корем Grinningограничиха се позите,промени се чувствителността ми...ама всичко ще си дойде на мястото Grinning

# 243
Рядко.Беше ми некомфортно и не особено приятно.

# 244
правехме след третия месец, когато гаденето спря Simple Smile

# 245
Да  правихме  до  последно.Щом  няма  забрана  от  доктор   няма  проблем.

# 246
Моля да ме извините за въпроса! Confused
Нали когато жената изпитва оргазъм се получават контракции на матката?
Т.е. в последните месеци не може ли да предизвика раждане?Не знам...
В смисъл - разрешено е да се прави секс и жената да "свършва"?
 Embarassed Embarassed Embarassed

# 247
Правим и се чувствам много добре Simple Smile За сега нямам забрана  Crazy   

# 248
И ние си правим секс сега по рядко. позите наистина се ограничават , проблем ли е ако някой пат след секс получа контракция , знам само че не трябва да се прави секс по далго време

# 249
Досега правихме един неуспешен опит за секс и мен адски много ме заболя, все едно съм девствена  #Crazy Има ли някой като мен? Чак се изплаших как ще излезе бебчето оттам щом ме заболя толкова? Отделно - изобщо нямам желание, направо не мога да се позная! Понякога сънувам оргазъм, явно ми липсва, но наяве дето се вика не ми се иска изобщо - нещо крайно нетипично за мен  newsm78

# 250
Последния ни секс беше в трети месец .... имам желание да правим  Embarassed , но като знам че може да се получат контракции или да се сдобия с някоя инфекцийка или бактерийка  newsm78 ... сякаш потушавам желанието ... а и таткото го е страх ... въобще големи пъзльовци сме и двамата  Crazy

# 251
Да ви кажа честно до 3 месец изобщо нямах желание за сенс,но тука преди 2-3седмици ми се възвърна желанието и се надявам и занапред да имам желание,но мисле живот и здраве до 8месец,после НЕ

# 252
  • Бургас
И аз да кажа - термина ми беше за 07.02, обаче нямаше никакви признаци за скорошно раждане. При нас аз издевателствах над него, защото вече в края на 9ия месец го беше страх от подобни гимнастики. Гоних го цяла вечер докато го хвана на тясно - нямаше как да не ми пусне Laughing. След извършените упражнения заспахме и към 1:30 през нощта станах да отида до тоалетна. Погледнах - започна да ми пада тапата. На следващия ден родих! Hug Е - има си нужда от таткото през цялото време - не само за направата, а и за появата на бебето! Peace

# 253
  • На планетата Земя
Няма лошо в секса по време на бременност, стига да няма противопоказания и да се чувства жената добре.
А ако има притеснения, че таткото ще е на "сухо", всички знаем, че има начини и тати да остане доволен.

# 254
Моля да ме извините за въпроса! Confused
Нали когато жената изпитва оргазъм се получават контракции на матката?
Т.е. в последните месеци не може ли да предизвика раждане?Не знам...
В смисъл - разрешено е да се прави секс и жената да "свършва"?
 Embarassed Embarassed Embarassed
Вярно е поради тази причина на мен ми беше забранено от док да правим секс Cry
Само да станех и да направя 2-3 крачки и получавах контракции, а какво остава при един страхотен секс с хубав оргазъм за финал

Общи условия

Активация на акаунт