правихте ли секс по време на бременността си?

• 35 241
  • 372
  •   1
Отговори
# 255
  • Плевен
Рядко,до 3-я месец бях с кървене и имахме забрана от лекаря,между 4 и 6 месец правихме,но рядко,след7-я месец бях с контракции и лекаря пак забрани Rolling Eyes

# 256
рядко и то до 7 месец.

# 257
аз така драйфах о края на 4-я месец, че не секс , ами не можех да стоя до някой - от всичко ми се повдигаше. после имахме "розов" период един месец и после като взе да ми расте скорострелно корема пак на сухо... ама всичко си е до усещане и лекарски съвети най-вече!

# 258
През първата бременност-до последно,даже последният път беше предният ден преди да родя.През втората обаче...лежах малко за задържане и ми беше забранено поне месец никакъв секс...после правихме ,но препоръката на лекарката беше-рядко и много внимателно.

# 259
Понякога беше доста смешно, особено като порасна коремчето newsm62. Но не беше често че аз не се чувствах много комфортно

# 260
  • плевен
Правих до края 8-ия месец и след като влезнах в 9-ия лекарката ми каза да не съм и помислила за секс Naughty Разбира се коремчето тежеше доста но пък си е удоволствие  Laughing

# 261
Не, защото бях с постоянни контракции и доктора забрани Sad

# 262
А пък мене просто малко ме е страх... Rolling Eyes

# 263
до последно  Simple Smile

# 264
  • Бургас
Правихме първите 3 месеца от бременността, после спряхме  Rolling Eyes

# 265
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Ние правим от дъжд на вятър, защото либидото ми клони към минус безкрайност Confused. Чувствам се недодялано, като издут балон и   само като се видя в огледалото,  потръпвам от ужас Close.   Жал  ми е за мъжа ми, лекарят  не ми е забранявал, нямам физически проблеми, но това е. В момента за мен сексът  е по- скоро психическо и физическо изтезание, отколкото  удоволствие Cry. И в редките случаи, когато се поддавам  на съжаление  към  милото, правим смешен  и неудобен секс...абе, не се чувствам  жена в момента и това е Cry. Голяма работа...  и на сексът ще му дойде времето Crossing Arms

# 266
  • На тиха улица
Секс правихме след третия месец- до средата на петия месец. През останалото време или не можехме по медицински причини или аз не исках Tired

# 267
рядко,по-скоро използвахме други начини Wink

# 268
  • Плевен
През цялата бременност.

# 269
Ние не сме се ограничавали, но при мен и 3-е пъти бяха нормални бременности без усложнения. Щом си имала зацапвания - задоволи мъжа си по други начини - без да влиза.

Общи условия

Активация на акаунт