Коледа посреща ЮНСКА мама, радостта й става още по-голяма! Тема №15

• 14 849
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
  • Germany
Честита Коледа, момичета!
Желая много здраве и късмет на вас и семействата ви! Нека домовете ви винаги са изпълнени с детски смях и радостни емоции.

# 61
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! Пожелавам на всички мами здраве, късмет, много щастие до края на бременността и още повече щастие и любов след раждането на бебето.

Всяка година майка ми слага в питката на Бъдни вечер не само паричка и дряново клонче, а и късметчета. Падна ми се много любов около мен, както и печалба от тотото (остава да пусна и фиш някой ден)   newsm47  След малко отиваме на гости на свекървата, там сигурно ще преядем, жената ни е приготвила баница, питка, баклава, пиле със зеле и още куп вкусотии. След това сме канени и на пуйка при родителите ми, та тежък ден се очертава.

Весело празнуване на всички и до скоро писане   bigdance2

# 62
Честита Коледа!
Пожелавам на всики ви много щтастие,здраве,любов и нека Бог да бди над нас и да ни дари на лято с здрави бебенца  bouquet

# 63
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

Пожелавам ви да бъдете живи и здрави вие и вашите семейства,дома ви да е изпълнен с много любов,а през новата година детски смях да озарява всеки наш ден! santa2

# 64
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
Пожелавам на всички много здраве, късмет и любов и здрави бебенца през юни!

# 65
Весела Коледа! Много щастливи дни и хубави емоции Grinning

# 66
Аз все пак да се похваля, че Коледата ми днес не беше най-лошата възможна нищо, че съм на работа.
Първо сутринта снимах литургията в Александър Невски и дори и да не съм много вярваща магията на Рождество Христово ме грабна.
Многото хора, вярата в очите им.
После пък ходих да снимам новородени бебенца. Влезнах в родилното и взех интервю от майката и малката госпожица Laughing.
Това наистина ми повдигна градуса на настроението.

# 67
  • София
Честита Коледа!

Много съм доволна от подаръците, които получихме и най-вече дъщеря ми. Много харесаха и нашите подаръци. Страхотно си прекарахме и вчера и днес  Simple Smile

Слънчице, ако имаш сърбеж, докато отидеш на лекар, си прави баня със сода бикарбонат и не ползвай киселинни интимни шампоани.

# 68
Честита коледа мамчета!Бог да пази всички ни нас,бебоците и семействата ни!

# 69
Честита Коледа!
Да сте живи, здрави вие и всички, които обичате - това включва и бебоците в нас!
Аз съм с един голям корем за сега - не помня със сина си да съм била така по онова време, но се успокоявам, че бебо е порастнало Simple Smile
Слънчице, много се радвам за твоята плацента.
Относно  вдигането на дечко - един месец, преди да направим бебо /когато го решихме/, спрях да го вдигам - трудничко е, но лекарят ме беше предупредил, че не е желателно. За това пък много го гушкам /на неговата височина/ и даже съм казала, че като се роди бебо, тати ще го гуши, а аз ще понагушквам Стояни:)! Той направо ме обожава, как само ми хваща лицето с ръчички и ми говори....Ей това е най-великото щастие и то дай боже ще се умножи на пролет...
Бъдете щастливи и се обичайте!

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 22:16 от ayas

# 70
Весела Коледа и от мен!!!
Пожелавам на всички много здраве и лека бременност, както и безпроблемно раждане и здрави бебоци през юни!!!
Аз да си призная, малко в повече ми дойдоха тези празници. Имам чувство, че не съм се отлепила от печката и мивката. Дори сега пека пуйка и чакам гости. Вчера се размазах от готвене и за капак на всичко се захванах с децата да правя така популярните коледни меденки и тъй като ми е за първи път ми се стори доста продължително занимание. Децата обаче останаха супер доволни, както от правенето на сладките, така и от подаръците.
Парата се падна в таткото и сега ще го изненадам, че трябва да се изръси с 2400 лева за раждане в Токуда...да му е честито!!! Едва ли ще почетвърти грешката, но нищо се незнае... Simple Smile Казах му,че където са две там е и три, а може и четири....

# 71
Да сте  здрави,весели, засмени и от Бог благословени!

# 72
От няколко дни се каня да ви споделя, но все забравям. Много съм разочарована от коледната украса в София, никаква я няма. Днес излизахме извън София, минахме през почти целия град и почти никакви светлинки не видях. По бул. Тодор Александров - нищо, по Дондуков - само някакви камбанки тук-таме, по Цариградско шосе - пак нищо, просто срамота. А там, където все пак имаше нещо, беше толкова незначително и постно, че изобщо не ме зарадва. По Витошка не съм минавала, може би там има най-много украса, но останалата част на София е потънала в коледен мрак. Гледах по новините как е украсена Варна - невероятно, нямам думи колко красиво беше...браво на варненския кмет  smile3501

# 73
Честита Коледа на всички да сте живи и здрави и весели бебоци юни месец!   bigdance2 santa2
Аз днес почти никъде не можах да отида защото доста ме боли корема и в събота съм на доктор....

# 74
Нека Бог да бди над всички майки, дечица и неродените бебчовци и дано се изпълнят най-съкровените желания на всички мамчета.
Аnjeelina да не би да си се преуморила покрай приготвянето на празничните трапези, почивай си повече и всичко ще се оправи. Вчера и аз покрай изрязването на фигурки от коледните сладки  и др. приготовления прекарах доста време права и гладна иначе все гледам да съм в полулегнало положение, че ако седя ме заболява корем.
Дъщерята също е 15кг.,но изобщо не я вдигам добре, че е вече голяма.
Весело празнуване на всички!

Общи условия

Активация на акаунт