Отчет на набор 2003 - 40!

• 15 221
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
  • в края на града
Честито на именниците, да са здрави, щастливи и с много късмет!

Яни ми заспива много късно, от бебе. Така и не се преборихме... Сега, когато е на градина заспива към 23-23.30, ако случайно е много уморен и успее да заспи към 22.30 съм направо щастлива. Но когато не е на градина няма заспиване преди 0.00, понякога откарва и до 1-2ч.  ooooh! Наваксва си със следобеден сън, а сутрин ранното ставане е винаги трудно. То и аз съм така от дете, винаги вечер и нощем съм по-активна, т.нар "сови"...
Кръщелницата ми пък е другата крайност, точно както Етиа разказва, в 9.00 най-късно вече спи, сутрин рано, рано кукуряк... Ама нейният режим определено е по-подходящ за дете...

# 196
  • София
За много години и от нас!!!

И честит имен ден именнците!

Фани заспива рано, към 20.30 вече е в леглото и понякога след 5 мин спи...Но свободното време,което ни предоставя вечер си има цена- събужда се между 7 и 8ч сутринта.

# 197
Честито на именниците, да са здрави, щастливи и с много късмет!

Яни ми заспива много късно, от бебе. Така и не се преборихме... Сега, когато е на градина заспива към 23-23.30, ако случайно е много уморен и успее да заспи към 22.30 съм направо щастлива. Но когато не е на градина няма заспиване преди 0.00, понякога откарва и до 1-2ч.  ooooh! Наваксва си със следобеден сън, а сутрин ранното ставане е винаги трудно. То и аз съм така от дете, винаги вечер и нощем съм по-активна, т.нар "сови"...
Кръщелницата ми пък е другата крайност, точно както Етиа разказва, в 9.00 най-късно вече спи, сутрин рано, рано кукуряк... Ама нейният режим определено е по-подходящ за дете...

Все едно за моето дете си писала! Laughing

# 198
чЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИчКИ ИМЕННИЦИ!ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ

Ирина, пожелавам ти по-малко бели да ти вършат мъжленцата.  Praynig
Моя син, ако го оставя ще седи до 24ч, но съм му казала ако легне след 21ч няма приказка и така постигам някакъв режим.

# 199
  • Чикаго / София
Честит Имен Дена на празнуващите днес! Да са здрави и късметлии! bouquet

# 200
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ
Да са живи и здрави и мноооого щастливи  newsm51

# 201
Честит имен ден на всички именници,родители и малчугани.

Момичета,и за много години,че не съм писала от две теми насам  newsm03.Липса на интернет,бях забравила да го платя,а им трябваха два работни дни ,за да го пуснат,а по празниците трудно ги събраха.А и слугуването на и около масата беше дъъъълго и тежкооооо ...
Иначе вече кажи-речи влизаме във форма.
много ми е криво обаче и искам да ви споделя.Вчера след работа като взех децата от градина ме сюрпризираха,че от днес градината е затворена до второ нареждане,по заповед на кмета.Чудих се какво да правя с децата,нямам абсолютно никой на когото да разчитам за помощ,дори и половинката пътува през седмицата ... и днес в комплект с двамата се трудим.Остава ми още час,а децата вече едвам ги свърта на едно място.Добре че поне клиенти днес няма,че офиса им се превърна в арена за игра.Много ми е притеснено обаче как ще ги държа още един ден ако и утре не работи ДГ.По новините казаха,че ги отварят,но когато се обадих,директорката заяви,че нищо не било сигурно  newsm12.На мен децата не ми пречат,но просто ми е тежко,че ги тормозя така  Weary.
Извинявайте ако съм ви натоварила,но разбиране освен тук няма къде да срещна.

# 202
sass това май ще се окаже доста срещан проблем напоследък. За съжаление много семейства ще бъдат сюрпризирани неприятно. Лош вариант е , че няма на кого да ги оставиш.Дано бързо оправят тази ситуация с газта.Ако децата не ти пречат им намери някакво занимание, докато се оправят нещата.

# 203
Честито на именниците! С гордост да си носят името!
Скорошно оздравяване на всички болни!

При нас режима е :
Рая ляга в 20,30ч......когато вече дълбоко спи, си ляга и баткото - около 21,30ч. С хиляди уговорки, че трябва да пази тишина, че спят в една стая. В повечето случаи не я буди, нооооо........има и изключения. Тогава настава ад. Малката реве.......баткото се оправдава че не е виновен за събуждането й (той кога ли е виновен?  Twisted Evil.... никога) ooooh!
Sass, дано не ви се налага и утре същия сценарий. PraynigПък ако се наложи пак да вземаш децата със себе си на работа, въоръжавай се с една торба настолни игри и да се занимават децата. Mr. Green

# 204
  • София
Утре ще водя щерката с мен на работа, защото казаха, че са с намалени часове, а от петък в дървена ваканция. Пък на мен ми е по-лесно да е при мен, а не да тичам в 8 и после в 10 за да я взема.
Питах в градината - казаха, че са получили разрешение да се отопляват с печки и засега няма да затварят.
Двамата с мен в офиса е невъзможно, дано да не се налага!

# 205
Честит Рожден Ден на Антонио  newsm59
Здраве, щастие и весели детски игри.

# 206
Честит Рожден Ден на Антонио!Много здраве ищастливи смивки.
 nbirthday  bigdance2 Tada happy bd

Днес ни дадоха снимките от празника с дядо Коледа:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=324918&pid=9874590Габи
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=324918&pid=9874545Ицко

Последна редакция: чт, 08 яну 2009, 09:24 от yanakr

# 207
  • Стара Загора
честит рожден ден на антонио
Много здраве,щастие и весели игри Hug

# 208
Честит 6ти рожден ден,Антонио!
Да си здрав,безгрижен и щастлив!
Да бъдеш усмихнато и много обичано дете!

# 209
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АНТОНИО. МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО ПРИЯТЕЛИ.

Общи условия

Активация на акаунт