ТЪРГОВИЩЕ, къде са твоите майки на бебоци?

• 30 320
  • 296
  •   1
Отговори
# 60
здравейте,кк сте в тоя студ и сняг...... #Crazy

# 61
мислим да излизаме да правим снежен човек, малката има голям мерак. Предният път такова старание положи, но се стопи човека за един ден

# 62
здравейте, вчера май нещо не се получи както трябва в съда и сега ще чакаме решение след около 1 месец. А аз трябва да изляза около 15 март в болнични и естествено трябва да се водя на работа. Вие как сте? Фанимира, колко е голяма дъщеричката ти?
ех, малко гадничко, но доколкото разбрах има фирма откъдето да излезеш в майчинство!!!! Кажи им майната им на тея простаци -  как може да се отнасят така не знам?! то що се изненадвам, я  Twisted Evil убедила съм се че в нашта тъпа държава няма оправия..
Дъщеря ми е на 7 м. - уви нямаме шейничка пък и Кари няма да може да седи стабилно, че да се разхождаме с нея и сега в преспите ни е малко трудно с количката, но не се спираме де, дори в петък когато валеше излизахме до пред блока...
Завиждам ви малко за снежния човек, ние ще може да правим чааааак догодина

# 63
Не малко ами много гадно, защото не се осигурявам в друга фирма. Тъкмо се бяхме уговорили с шефа на мъжа ми миналия месец да се осигурявам там, моята шефка се обади че ще ме назначи отново за да взема 2 г. майчински. И аз естествено се отказах от другата фирма. В крайна сметка отново останах излъгана. Вече около 19.03 като излезе решението на съда ще се разбере, ако съда реши тя да ме върне на работа ще вземам 2г. майчински. А ако не, за да взимам от социалните 1г. майчински пак трябва да ходя при шефката да и се моля за доходни бележки. Просто нямам думи и не мога да си го обясня защо така постъпиха с мен, и без капка срам лъже в съда че не е знаела че съм бременна. Сега съжалявам че бях винаги много искрена и откровена там.

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 13:32 от eli_su

# 64
fanimira, ти нали тука си родила я ми кажи какво искат да се носи в родилното за бебето и за мен. Още ми е рано ама да знам аз. И в дрешки ли ги обличат направо или както беше преди ги повиват в пелени. В различните болници различно изисквали затова питам. Уж имам позната там мед.сестра ама като се видим от клюки не ми иде на акъла да я питам.   Laughing

# 65
абе, тая твойта шефка гаднярка ли е, комплексарка ли или и двете? да и се връща тъпкано дано!!!! #2gunfire и дано да спечелиш делото
ами да ти кажа за нашто родилно искат памперси за бебето 10-20 май отидоха, гащи за еднократна употреба за теб/или памперси за възрастни/, лигнин половин кг., подлоги за леглото /тях може и след като постъпиш да ти ги донесат, два термометъра и лични принадлежности. Дават ти нощница и халат от там. Бебетата ги повиваха когато беше по-студено, а когато беше топло ги обличаха в дрешки, ама айде да не казвам на какво им приличаха дрешките - ма поне бяха чисти  Peace

# 66
честита баба марта на всички.....   baloni

# 67
благодаря, честита и от мен   Hug

# 68
Бяхте споменали ,че в нашата болница се ражда с епидурална анестезия.При кой лекар можа да стане това и на ръка ли се плаща.Аз до колкото съм чувала официално казват че не се извършва такова раждане но сигурно трябва да си доста въртешен човек за да стане.

# 69
За епидурална упойка тука и аз не съм чувала. Момичета я ми кажете откъде да си купя панталон за бременни има ли подобен магазин тука, че страшно я закъсах. Бременният ми гащиризон останал ми от първата бременност вече почна да ме стяга дори и откопчан а имам още близо 2 мес. Нямам сили да обикалям по магазините та затова ви питам

# 70
И предварително да ви честитя утрешният празник. Винаги усмихнати, здрави и щастливи

# 71
Момичета я ми кажете откъде да си купя панталон за бременни има ли подобен магазин тука, че страшно я закъсах. Бременният ми гащиризон останал ми от първата бременност вече почна да ме стяга дори и откопчан а имам още близо 2 мес. Нямам сили да обикалям по магазините та затова ви питам
ох, милата тя... сигурно много ти тежи вече... На центъра точно срещу ГУМ има магазин за дрехи, на който пише - дънки и панталони за бременни. Лично не съм пробвала, но виж дали има нещо подходящо за теб

# 72
здравеите всички от Търговище Simple Smile и ние скоро ще се присъединим към вас Simple Smile Как е времето натам ?

# 73
аз мога да предлойа едни дънки на мамата с тесния гащеризон Simple Smile няма на4ин да не станат аз бях доста килограми и със сигурност ще станат Simple Smile

# 74
добре дошла mi6kata  love001, разкажи ни повече за теб - настояща или бъдеща мама? колко голямо детенце? момче? момиче? с какво се занимаваш и въобще всичко, което душа ти иска да споделиш...

Общи условия

Активация на акаунт