ТЪРГОВИЩЕ, къде са твоите майки на бебоци?

• 30 590
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
добре дошла и от мен, няколко дена ме нямаше в града и имам чувството че цяла вечност мина. Аз всъщност не съм едра жена, и не наддадох много но корема ми този път е някак си различен - остър, вирнат напред.       

# 76
Здравейте всички:) ако искаш за дънките дай скайп и ще ти кажа по-подробни мерки Simple Smile  да не занимаваме всички с едни гащи Grinning. Аз съм вече мастояща мама на момче ха 10 месеца. Доскоро ходехме от време на време съвместно на работа , но сега основно се занимаваме един с друг и не ни остава много време за други неща. В настоящия момент не сме в Търговище , но до края на месеца или другия месец ще си пристигнем и се надяваме на много хубаво време и дълги разходки Simple Smile

# 77

[/quote]
е лекаря каза че ще е момиче и за такова се готвя пък знае ли човек най накрая да не ми кажат честито имате момче  Grinning
[/quote]
Аз да върна малко назад Simple Smile лично аз на тия лекари не им вярвам за пола на бебето Simple Smile- ние чакахме момиче и на триизмерния ехограф ни казаха момиче и ние се подготвихме за момиче - розова количка и т.н. Сега имаме момче и чисто нова розова количка , която няма какво да правим Simple Smile А и при нас термина се размина доста - трябваше да се роди на 9-ти април , а то се роди на 26-ти април (щом чу че ще боядисваме яйца...) явно си е било дете с мнение още от тогава Laughing

# 78
zdravei i ot men nqmam BG zatova izqgvam da pi6a 4e 6te mi se karat #Crazy

# 79
  ти как се чувстваш, вече наближаваш края нали?  1 месец нищо не е. Пожелавам ти леко раждане и здраво бебе накрая. Аз малко не разбирам от компютри, но ако кирилицата зависи от клавиатурата аз имам 1 излишна клавиатура. Между другото ти реши ли къде ще раждаш, тука ли.   

# 80
нямаш ли инсталиран флекстайп ? Ако не защо не си инсталираш ?

# 81
laptopa mi e angliiski i nestava da se instalira.da malko mi ostana 6te hodq v omurtag ama ujasno mnogo me e strah vapreki 4e ve4e mnogo mi teji i iskam da se ottarva.stqgam bagajite po malko ama o6te nemoja da se orientiram kakvo da nosq v rodilno.doki kaza kakvoto iskam newsm78 e kak da go razbera tova...

# 82
от всичко което носех ползвах сравнително малко неща

# 83
а за лаптопа мисля че трябва да стане.Пробвала ли си да го получиш като файл ?ако искаш мога да ти кажа какво ми трябваше на мен

# 84
а за лаптопа мисля че трябва да стане.Пробвала ли си да го получиш като файл ?ако искаш мога да ти кажа какво ми трябваше на мен

6te ti bada mnogo blagodarqna

# 85
Момичета, имам въпросче към вас   bouquet Има ли 4Д видеозон в Търговище ? Питам за една дружка, от Разград съм Hug

# 86
за фетална морфология ли ?

# 87
# 88
Мерси  Hug, жалко, че няма. Доктор Панова още ли е в болницата? Тя ми прави секциото с големия ми син, много съм и благодарна Hug Тогава работеше в нашата болница

# 89
МерСедес мила аз докато бях в  болницата  такава докторка не видях и май не работи вече там. От всичките им докторя само една беше жена - д-р Николаева.

Общи условия

Активация на акаунт