жъпреки че мъжа ми е твърдо против
та добре дошли на новичките! радвам се да се запознаем! относно раждането - бях на консултация при д-р Димитров, много съм доволна!!! нямах уговорки за раждането, то и в последствие се оказа че нямало да имам време (родих 45 след като ме приеха в родилното) Случих на д-р Арнаудов и съм много доволна от всички, грижиха се много добре за нас
но момичета всичко си е индивидуално, зависи какви са ви очакванията
моя приятелка ражда с уговорка при д-р Емил Абаджиев, каза ми че платила 300 лв и раждала с епидурална упойка, също беше доволна! само дано не се паднете на смяната на д-р Габровски, че му се носи лоша слава!!! И аз живея в Търговище от около 2 г., ще се радвам да се запознаем, всеки ден излизам по обяд с Кари по центъра!!!
моя позната роди тук преди 3 месеца и ми разказа как хлебарки са се разхождали в стаята та дори и по леглата-това е ужасно въпреки че санитарките постоянно чистели.Говорих с Петров и той ми каза че такива неща навсякаде има ,но скоро нямал наблюдения върху стаите.А за вип стаите и аз си мислех въпреки ,че вапросната позната ме посъветва да не се изолирам сама
моя позната роди тук преди 3 месеца и ми разказа как хлебарки са се разхождали в стаята та дори и по леглата-това е ужасно въпреки че санитарките постоянно чистели.Говорих с Петров и той ми каза че такива неща навсякаде има ,но скоро нямал наблюдения върху стаите.А за вип стаите и аз си мислех въпреки ,че вапросната позната ме посъветва да не се изолирам самаПрепоръчани теми