Имаме си радост най-голяма, Биляна е първо бебче за МАРТенската мама!!!

• 21 401
  • 291
  •   1
Отговори
# 255
  • Костинброд
Момичета може грешката да е моя и да не съм прочела,но все пак коя решихте да е вестителка и как ще стане размяната на телефоните.Извинявам се ако е коментирано и не съм разбрала,но след първото бебче се шашнах(термина ни беше на една дата) Аз отивам да спретна една баклавичка и после да чакам сина ми да си дойде от баба си.Лек и усмихнат ден от нас  bouquet

# 256
Здравейте МАРТенски майчета! Честита ви първа рожба, дано се въстановяват бързо майката и малката принцеса!

Желая Ви Весело посрещане на Новата 2009г ,и през март най-здравите и пухкави бебенца!

Аз съм от априлките!

Весели празници!

# 257
Ивема, мерси за информацията, определено ми беше полезна и ме успокои!

Значи да разчитам на Рени по-скоро, че брои дните Simple Smile

# 258
  • варна
добре дошла Симона Hug

# 259
  • София
Момичета може грешката да е моя и да не съм прочела,но все пак коя решихте да е вестителка и как ще стане размяната на телефоните.Извинявам се ако е коментирано и не съм разбрала,но след първото бебче се шашнах(термина ни беше на една дата)

Аз нали се оказах първият щъркел, та да кажа. Таня каза, че покрай срещите си е записала телефона ми и така стана всичко. Не сме се договаряли специално, просто получих СМС-а й и после се чухме за бързо.
Също може и да не се ограничаваме само до между нас си, а може и приятелка, та дори и таткото през вашия профил да е щъркел - само вестите да са добри  Hug

Аз пак да си питам за Т. Киркова за работното време на женската консултация - от колко часа започват и как почиват - като всички или имат някакъв специален режим. Ако някой знае, моля да сподели. За другото явно ще се разбере всичко на място, то се е видяло  Embarassed

А може ли мъничко да се оплача.... Днес ни пуснаха по-рано поради празниците (е, други ги пуснали още наобяд, но при нас беше голяма лудница). Прибрах се у дома и ми се дорева. Банята е още недомазана, коридорът е с обелени тапети и кухнята също, навсякъде има четки, боклуци и лепило.... И няма майстор, няма нищо. Дорева ми се, утре нали е празник, а аз не мога кафе да си направя  ooooh!  Добре, че се появи хазяинът и обеща, че утре до обед ще имаме кухня (само трябва да се налепят тапети). Стискайте палци  Hug

# 260
Здравейте МАРТенки,аз съм от АПРИЛките,но разбрах радостната вест.Да е жива и здрава малката Биляна и да  носи само хубави мигове на мама и татае.

Весели празници !Много  усмивки,любов и топлина,а през март да гушкате най хубавият си подарък.!

# 261
  • Варна
И аз още не мога да повярвам,а вчера на кой ли не звъннах да кажа че вече си имаме мартенско бебче  Laughing А после малко ме хвана шубето че вече се почва  Embarassed Ама айде другите да изчакаме, до февруари-март,а?
На болните бързо възстановяване  Hug
На всички останали весело посрещане на новата година и се пазете,знам че е празник ама не се преуморявайте.  Hug
Желая на всички много щастливи моменти през новата година и най-сладките бебчета през март! Обичайте се и бъдете обичани!
Може би утре няма да се влюча затова ви го пожелавам сега.  Hug

# 262
Весело посрещане на новата година! HugЖелая на всички много щастливи моменти през новата година и най-сладките бебчета през март! Обичайте се и бъдете обичани!

няма ли нова темичка?или аз нещо бъркам #Crazy newsm78

# 263
Аз пак да си питам за Т. Киркова за работното време на женската консултация - от колко часа започват и как почиват - като всички или имат някакъв специален режим. Ако някой знае, моля да сподели. За другото явно ще се разбере всичко на място, то се е видяло  Embarassed

Ще споделя каквото знам - може да ти е от полза. Първия път отидох в ТК с направление по ЗК. Вече какво ти се полага е разисквано много, допълнителните неща си ги плащаш на касата. Работното време им е до 14 часа сякаш. Иначе сутрин са от поне 8 часа. Първоначално при който лекар се паднеш - при този. Но след това той те следи - не е всеки път при различен. График залепен не съм видяла така, че може би да питаш на регистратура за имената все пак. Аз попаднах на една докторка, която хич не ми допадна и така взех решение да си платя абонамента. Също така заради нея ще си платя за лекар. Просто с моя късмет ако тя е на смяна, когато раждам живот и здраве хич няма да се чувствам добре.

И аз се наработих за тази година. Подредих бюро, чекмеджета. Още 4-5 седмици работа, вижда му се края.

Хубава вечер ви желая  Hug

# 264
Здравейте и от нас.
Още ми е развълнувано заради Таня и бебе Биляна. Май времето минава и като си помисля за стягане на багажа за родилното и някакси ми е странно. Моля се всички да устискаме до февруари поне.
Болните да оздравяват бързо и догодина с нови сили сме тук. Аз днес нещо не се чувствам добре. Сънувах кошмари, отпаднала съм и нямам никакво настроение. Дано не се разболявам. Ние ще сме си двамката у дома и сигурно и утре ще се включа, но сега ще пожелая на всички Весело посрещане на Новата Година.  Hug

# 265
  • София
Първоначално при който лекар се паднеш - при този.

Много благодаря, точно тази информация ми трябваше. Само това от цитата не разбрах - как се избира при кого се падаш? Който е на смяна или как...? Ако си си намислила лекар и отидеш той като е на смяна, "падаш" ли се при него  newsm78
Много благодаря!

И да не е съвсем спам: ето една интересна статия за грижа за дупето на бебето:  http://missby.wordpress.com/2008/12/22/bottoms/

# 266
  • Стара Загора
Момичета преди малко получих смс от Даниелка цитирам ви го следният: Изследванията ми не са добри, губя кръвна плазма и засега съм на системи. Бебчо е добре и слуша засега. Поздрави.
Продължаваме да се молим по бързо да се оправи и да се прибира Даниелка у тях, а уж вчера всичко беше добре.

Zora* нова тема ще има но не сме изписали още тази. Трбява да изпишем 20 страници и пускам новата, може би утре!!!

# 267
  • Варна
Ох,това за Даниелка хич не ми хареса,аз мислех че вече си е вкъщи. Дано се оправи милата  Praynig
Аз аз забравих да ви пусна една картичка за поздрав. Само трябва да четете какво пише и да изпълнявате...  Hug
За всички вас..  http://store2.data.bg/angelhell/vesela_koleda/vesela_koleda.swf

# 268
слънце мерси за отговора! HugДано всичко с Даниелка да бъде наред Praynig  bouquet

# 269
Мамчета, аз след малко ще почвам да се оправям, че малко по късно сме на РД на сестричка (тя е родена утре, но ще празнува тази вечер, за да дойдат повече хора). И тъй като утре ще заминаваме сутринта за Банско и не съм сигурна, че утре ще успея да влезна, затова ви пожелавам

Да посрещнете Новата година с хората, които ви обичат и ви правят щастливи  bouquet
Новата година да ви донесе много щастливи мигове, да е по-добра от предишната и живот и здраве да гушкаме март месец здрави, пухкави и красиви бебета

Само се моля Даниелка да се оправи Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт