Имаме си радост най-голяма, Биляна е първо бебче за МАРТенската мама!!!

• 21 446
  • 291
  •   1
Отговори
# 240
heli_heli, мерси Hug Много ще ти бъда благодарна за подробната информация.
И аз съм от болните, боли ме гърло и се чудя какво мога да пия и какво не.
Много помага за гърло Тантум Верде,което е за пръскане,но  е за деца(има за пръскане и за големи)
Снощи се събудих с усещане за подуто гърло и трудно преглъщах и си пръсках на два пъти до сутринта ,сега съм добре.Като се пръсне да не се пие нищо ,за да действа.

# 241
Мартенки сладурки, честита ви мома Биляна  bouquet На мама Таня пожелавам бързо възстановяване, да й е жива и здрава малката принцеса и много да я радва Heart Eyes
Аз съм Февруарска мама Wink

# 242
  • София
 Честито на мама Таня   bouquet Да и е жива и здрава малката Биляна и много да я радва   ylinfant !
 Аз не пиша често, но от време навреме ви попрочитам. Имам скъсяване на шийката на матката и трябва да лежа повечко, за да не вземат да избързат и моите близначета.

# 243
Честита малка принцеса на Таня! Много здраве им желая и на двете и бързо укрепване Hug

# 244
miramar пази се и си почивай повечко!  Hug
Аз току що довърших тортата за утре  и трябва да изляза да купя подаръци за баща ми и племенника, щото са именяци на 1.01, а така не ми се излиза на тоя студ.
Малеее, още не мога да повярвам, че си имаме бебче в темата  Hug
Толкова се зарадвах сутринта на новината, че разказах на всички познати!
Първо застрелях половинката, като ставаше с репликата "имаме си бебче". Първата му реакция беше  #Shocked , после "е, нали си бременна в 7 месец, сега ли го осъзнаваме  newsm78 "...Когато му обясних, много се смя и праща поздрави на Таня!!!

# 245
Честита рожбичка на Таня! Да ти е жива и здрава малката Биляна и много да ви радва!!!!!

Днес съм си поставила за цел да почистя целия апаратамент, че да не ни свари новата година в безпорядък. Все още не сме довършили ремонта, но поне малко да заприлича на жилище  Mr. Green . Вече минах с прахосмукачката, но си има още доста работа  Tired .

Ние утре заминаваме да празнуваме и ще се върнем догодина  Crazy .

Искам да ви пожелая весело посрещане на Новата година и само положителни емоции през 2009година! Много здраве и любов на всички и сладки бебоци като им дойде времето!

# 246
Привет и от мен. Виждам че доста сте писали, затова започвам да чета.Поздравления за новата темичка.Тя е наистина едно чудно начало за мартенските мами.

# 247
  • Sofia
Честита подранила мома Билянка на Танчето и от мен!   bouquet
Да са живи, здрави и усмихнати, и да ги изпишат скоро!  Praynig
На всички чакащи Мартенки ще пожелая горещо да почакат още месец-два, най-добре три!  Heart Eyes

# 248
аЗ ДА СЕ ВКЛЮЧА ЗА БОЛЕСТИТЕ--казаха ми да си взема ---Ефералган/бил по пречистен /И за гърлото  ----Ангин хил--хомеопатично !
Сега сам малко по -добре!
Бързо оздравяване на всички и весело изкарване на Номата година !Ама аз пак ще пиша до утре!

# 249
  • София
Ох, снощи не можах да заспя чак до 5 сутринта от вълнения за Таня и бебка! Дано са добре!!!
На всички болни - бързо да оздравявате!
Добре дошла при нас, Симона!!! Дано ти е весело и хубаво тук!
Бодливка, сори, явно нещо не съм запомнила както трябва... Но за Дидито знам, че е в ТК е по ЗК, ама си ходи и на частно де... поне така помня... тя ще си каже и ако може ще посъветва зеленкото!  Peace
miramar, отдавна не си се включвала - радваме се, че ти и близначетата сте ОК!  Heart Eyes
Досега чистих, сега ще правя торта за утре!
Момичета, аз може и да не успея да влезна пак тази година Wink, и затова искам да ви пожелая весело посрещане на Новата година - тя ще е така специална за всички!!! Прегръщам ви!!!  Hug Hug Hug

# 250

Да са живи и здрави Биляна и Таня!

На всички ви пожелавам щастливо посрещане на Новата Година!

Аз днес си мислих за това, че нямам никаква готовност. Май няма да взимаме кошара на заем, а ще си купуваме нова и сигурно трябва да потърсим и да капарираме. Още не съм изпрала дрешките и не съм купила комплект за изписване. Даже не знам в Бургас къде да търся.
А на 05.01.2009 съм на работа и няма да мога да изляза в болничен до 12.01.2009. Но изглежда ще трябва да отида на ЖК на 12.01. и да си взема болничен и вече да не се връщам на работа.

Весела Нова 2009 Година!

# 251
Ние комплект за изписване не сме купили още ! Embarassed Embarassed Embarassed
Обаче съм си приготвила багажа за родилното !Само още някой неща трябва да си взема от аптеката/Йод,Бивацин,Смрадлика и евентуално лиглин/

Подцетихте ме ще взема и аз да направя една тортичка за утре!
  party023

Аз на консултация трябва да ходя на 9.01.09г.!Тогава ще ми вземат вагинален секрет и ще ми пуснат изследвания!
Дано всичко е наред!
Сега с тази болест майка ми се е ошашкала да не взема да родя преждевременно!

Пазете се момичета и не се пренатоварвайте!

А миналия път забравих сега пак---Добре дошла на Симона!Пожелавам ти приятни мигове!

# 252
dimginjan Бих те посъветвала да отидеш в магазин Делфин който се намира зад операта.Там има абсолютно всичко каквото ти потрябва.Цените са нормални и НЕ продават боклуци. Когато пазарувахме за сина ми почти всичко си купихме от там.Има голям избор а стоките са и скъпи и по евтини марки. Сега като минат празниците с милото сме решили да почваме да оборудваме бебо и първо от там ще започна.

# 253
Искам да пожелая на всички весело посрещане на Новата 2009 година.Много здраве,щастие и усмивки за всички нас и най-специалните подаръци да ни поднесе! Wink

Утре може да нямам време да се включа,та да си кажа аз предварително:) Hug Hug

# 254
  • Варна
И аз се втрещих от новината и веднага започнах да смятам седмици и пр. Да е здраво детенцето и майката да се възстанови бързичко, това е най-важното и им го пожелавам от сърце.

Nagaina, и аз съм в Майчин дом. В момента съм в болнични, издаден точно от лекарката ми, която не работи със ЗК. Не ходя на консултации по ЗК.

Мисля, че частната АГ не може само направление за раждане да издаде, но не съм абсолютно сигурна. За въпросното направление предния път ме пратиха при личната лекарка. Иначе болничния 45дни преди раждане ми го написа Рени (и тогава бях в МД на консултации), лекарката ми го разписа, завериха го на регистратура и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт