Имаме си радост най-голяма, Биляна е първо бебче за МАРТенската мама!!!

• 21 461
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
зелено човече , до колкото разбирам, не би трябвало да имаш проблем да те следят във всяка една поликлиника или болница, щом имаш здравни осигуровки. В нашата фирма, например, никога не ми се е полагало да ходя някъде, нямала съм такава застраховка, просто ми плащат осигуровките, пък аз решавам къде да ходя. За това си ходя в 3-та градска на консултации, там ми водят картон, изследвания, всичко, каквото се полага, а иначе док, при която ще раждам в ТК не работи със ЗК и при нея си ходя на частно и при нея ще раждам в ТК.Така,че няма страшно, няма за какво да се притесняваш.За другото, нека ти каже някоя мама, която ходи в ТК на ЖК.
: Nagaina, аз мисля, че док, който не работи със ЗК не би могъл да издаде болничен  newsm78 Това е една от причините да ходя на ЖК и в 3-та градска. Моята док не може да ми издава болничните.

# 166
  • варна
Nagaina моята лекарка също не работи със ЗК но преди 2 месеца фирмата в която работех фалира и за да не изгубя майчинските ме пуснаха в болничен,но на болничния лист бяха написани имената и на други 2-ма лекаря.
но защо не питаш направо не я питаш

# 167
Здравейтеее  newsm53
Аз тези дни се замислих за излизането в болничния по майчинство и че трябва следващия месец да подсетя моята лекарка по ЗК, че квато е шматкичка, мое и да ме забрави.
Аз скоро четох добри отзиви за праха Сано и сигурно ще го пробвам. Иначе от както направих алергията ползвам само бебешки продукти и прахът за пране е Тео бебе. Всичко пера с него.
Да ви споделя, че нещо съм се притеснила. Последните дни бебка е кротичка. Усещам си я, но не е като преди да бушува по много. Все си казвам, че  е в мързелив период. Но аз съм си от паниките. Случвало ли ви се и дали да звъня на докито. Едната е в отпуска, а другата....Дали има място за притеснение според вас?

# 168
По принцип казват че трябва да ритне или помръдне поне 1-2 пъти на ден. Ако не го направи тогава може да се притесниш. Но за да си по спокойна отиди на д-р да те види на видеозона.

# 169
Ами ще я питам, ама сега по празниците не върви да и се обаждам за това само. А ми е чудно тогава - какво става с такива като мен дето ходят само на частно, не съм само аз? Личната в такъв случай няма ли право да го издаде.
Иначе като я питах преди за този болничен, тя каза, че АГ-то ще ми го издаде, тя знае при кой ходя и къде, но наистина не съм и уточнявала дали работи със ЗК. Ама все си мисля, че като знае, че съм в частна болница, можеше и да ме пита, ама ще взема поне на личната утре в смяната да и се обадя да я питам.
А какво става все пак като не може да пише болничен?

# 170
  • София
Момичета, имам СМС от TaniaR, цитирам го дословно:

Имаме си мома Биляна, 1,800 кг., 43 см. Роди се днес в 16 ч. 43 мин. секцио в Майчин дом. Не знам дали съм първа от мартенските мами, но не е толкова страшно TaniaR Simple Smile

ЕДИТ: А чухме се и по телефона. Звучеше чудесно, бодра и спокойна. Бебето е жизнено и проплакало добре. За подробности вече - живот и здраве, като се приберат. Поздрави специални праща на всички, много целувки и най-вече: уверението, че не е страшно  Hug

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 20:57 от зелено човече

# 171
Единственото нещо , което мога да кажа е  Да е жива и здрава малката сладурана Биляна и бързо възстановяване на мамчето!

Леле хора започна се!

# 172
 newsm44 Това е чудесно да и е жива и здрава.

# 173
  • Стара Загора
Е хееееееее чак не мога да повярвам. Браво. Таня честита ти малка принцеска. Да е жива и здрава и да ви радва всички. На теб бързо възстановяване и скорошно прибиране у дома. После ще чакаме снимки и да разказваш.   bouquet  bouquet  bouquet

# 174
Невероятно е! Да и е жива и здрава и бързо да наддава, за да може майка и да я гушка  Hug
Всичко хубаво желая на цялото семейство   bouquet

# 175
 newsm51 newsm51 newsm51
Лелееееее, като прочетох и онемях или по точно извиках и даже казах на мъжлето. Първото ни мартенче  newsm44. Моля се от все сърце всичко да е наред и бързо да наддава и скоро да е у дома с мама и тати.
НЕ МОГА ДА ОПИША КОЛКО СЪМ РАЗВЪЛНУВАНА.
Ще чакаме новини....

# 176
Лелееее, не мога да повярвам! Shocked
Да е живо и здраво момиченцето, а на мама Таня бързо въстановяване!  bouquetА някакви подробности знаем ли-как се чувства бебо, дали е в кувьоз и т.н.  newsm78

# 177
  • варна
Nagaina не се притеснява звани утре на личния да питаш че да си спокойна.Виждам че си от Варна в коя болница ходиш?питам защото и аз съм от Варна
е че хубава новина да е жива и здрава и много да я радва Hug Hug Hug
  bouquetвече си имаме мартенче  bouquet

# 178
  • София
А някакви подробности знаем ли-как се чувства бебо, дали е в кувьоз и т.н.  newsm78

Дадох едит на предното мнение, но ще допиша и тук, че не знам кой къде чете. Бебка е добре, но поради секциото не е имало много време да я види, взели са я за преглед. Затова пък отбеляза, че е изплакала добре и че била жизнена. Таня е в момента в реанимация и тъкмо започва да я отпуска упойката. Още не са й дали да пие вода Simple Smile

# 179
Момичета, давайте идеи за смяна на името на темата-в чест на нашето първо мартениче!!!

Общи условия

Активация на акаунт