Имаме си радост най-голяма, Биляна е първо бебче за МАРТенската мама!!!

• 21 458
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Мамчета,немога да повярвам още  Praynig
ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА,БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ И ТЯ И МАМА ТАНЯ И ДА СЕ ПРИБЕРАТ ДА СИ СЕ ГЛЕДКАТ ВКЪЩИ  Hug   bouquet
Боже,колко е хубаво .....започна се мамчета  Hug

# 196
Честито на мама Таня  ylinfantда е жива и здарава малката Биляна  Hug Hug HugСтрахотен Новогодишен подарък.Бързо и безпроблемно възтановяване на мамчето.Новините за Даниелка са супер Hugдано да успея утре да си драсна няколко реда по скайпа с нея.На всички лека и спокойна вечер
  bouquet  bouquet  bouquet

# 197
  • варна
лека вечер и гледайте да се наспите.аз ще се опитам да поспя че утре ме чака голямо чистене и готвене защото ще имаме гости за новата година

# 198
Момичета, здравейте!

Аз съм от бъдещите Януарски мами, но не се стърпях да не ви честитя първата МАРТеничка!!!  Grinning

Да ви е жива и здрава малката Биляна, а на мама Таня - бързо възстановяване!!!

А другите МАРТенички - не бързайте толкова  Naughty  и вашият миг ще дойде  Wink Hug  Hug

# 199
Честито Таня, нека малката Биляна да наддава бързо и да си се гушкате у дома много скоро! На теб бързо възстановяване   bouquet

# 200
Здравейте момичета!
Аз съм от февруарките Simple Smile Честито ви първо бебче, да ви е живо и здраво   bouquet А останалите бебчета да не бързат  Hug

Целувки и леко бременеене  Heart Eyes

# 201
  • Sofia
Здравейте, мартенички!
Аз съм от февруарките, но се включвам за да ви честития малкото талисманче!!! Да е живо и здраво и да расте хубаво и послушно! А на мама - бързо възстановяване и скоро да си гушка малката принцеса!

# 202
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ ТАНЯ, да ви е живо и здраво и много да ви радва  smile3501. Много се развълнувах за това  юначе, дано скоро се приберат приберат да си се гледат в кащи  Hug newsm44

# 203
Честито и от мен за първото ваше талисманче   bouquet

Да е живо и здраво, бързо да наддаде и скоро да си бъде в къщи при мама и татко  Hug

# 204
Момичета,пет пъти чета заглавието на темата,и все не ми се вярва-мислех,че съм се объркала.. Crazy

Таня,честита ти госпожица!Да ви е здрава и много щастлива,а на теб и беборанка бързо възстановяване!

Дано всичко е наред и те чакаме с нетърпение още в първите дни на новата година да ни разкажеш подробности! Hug Малката Биляна сигурно ще е в кувьоз,но силно стискам палци бързо да наддава грамчета и въобще всичко да е наред!! Praynig Hug

Леле,термина ти е 5 дни преди моя.. Crazy

# 205
Здравейте мартенски мамчета HugВидях заглавието и реших да ви пиша.Аз съм от априлските мами.
Честито ви бебенце и дано всичко е наред  с мама и бебка PraynigТолкова хубава новина Party
Весели празници и безпроблена бременност ви желая. Peace

# 206
Някои мами бяха коментирали за количките и аз по цял ден гледам в нета не мисля,че е рано,нали трябва да я избереш,ама нещо не мога да се спра на точно определено.Не знам точно какво ще ми трябва към количката,един път задължително кош  за новородено и до тук  newsm78,ще ми трябва ли зимен кош (всъщност то отделен кош ли е или просто чувалче за краката),май трябва да има кош за кола?Хич не съм в час затова нека някоя по - опитна мама да каже  Embarassed,Навсякъде пишат комбинирана количка и показана една цена,а след това става ясно че е цената само на количката и не се знае какво и е комбинираното  newsm12.Вие на какво сте се спрели?

# 207
Честито на Таня!  bouquet
 Да са живи и здрави с Биляна, бързо да се възстановят и да се прибират в къщи да се гледат на спокойствие Grinning

леле не мога да повярвам, много е вълнуващо balloon....

# 208
Добър вечер!

Страхотна новина !           
                                               ЧЕСИТО ТАНЯ!
Да  е Жива и Здрава малката Биляна!
Дано бързо се възстанови и се приберете вкъщи !

Всичко най -хубаво и голяма прегръдка от нас! Hug Hug Hug Hug Hug

Аз да се оплача ,че гърлото ме боли зверски и сега ще си правя компрес за през ноща и утре ще звъня на доки да видя какво да пия!
Май съм хванала грипа ама откъде като не излизам кой знае колко често!Мъжо сигурно го е докарал! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Лека и спокойна нощ на всички и чакайте с ражданетата! Wink Wink Wink Wink Wink Wink

# 209
  • София
Малееееееееееееееееееее, момичетаааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!
цялата настръхнах!!!! Честито на TaniaR!!! Да е жива и здрава малката принцеска Биляна - моля се да наддава бързо, и дано Танчето бързо се възстанови!!! Ох, просълзих се... Така се развълнувах - пъровто ни Мартнече - да ни е живо и здраво!!! Радвам се много, че Танчето е звучала бодра и спокойна и нека така както тя ни е уверила, че "не е толкова страшно", нека така върви на всички ни!!! Танче, мила, чакаме те с нетърпение!  Hug Hug Hug Hug Hug

Радвам се много, че и Даниелка е по-добре вече!  Hug
зелено човече, мила, аз съм в ТК, ти знаеш, но съм на платения абонамент и наистина нищо незнам за ЖК по ЗК там. Дано други се включат и ти помогнат - питай Диана Николова и/или Бодливка - поне за тях, ако не се лъжа, знам че са по ЗК в ТК. Дано не се бъркам нещо...
Nagaina, аз пък мисля, че док. който не е по ЗК, също може да пусне болничен, защото на мен ще ми пуснат от ТК, а аз съм там платено, а не по ЗК. Питай си я, най-добре!
Момичета, лека ви нощ!!! Така се развълнувах, че незнам дали ще успея да заспя въобще!!! Целувам ви!

Общи условия

Активация на акаунт