ПЪРВОКЛАСНИКЪТ 6-ци нареди, ваканцията е тук за весели игри!

• 18 142
  • 323
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Бианко,  и Кирил има проблем със....ъъъъъъ манипулирането на истината да го нарека. Черпи челен опит от един приятел в училище. Нямах го този проблем преди да го пусна на занималня. Бих го отписала, но вече нямам избор, от първи февруари и моята ваканция приключва  и се връщам на работа.

# 121
  • в зоната на здрача
АУУУУУУУУУУУУ КЕТРИ тя голяма красавица бе мале каква косаааааааа каква мечтаааааааааа newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 smile3518 Weary
Е само тя ли...пък за мен нищо не каза ,я виж как съм си подрязала косата..
Кат 25 годишна съм,ааа. Wink
Орхидейке бързо да оздравявате ,че да се видим,
да пуснем по един фиш в еврофутбола другата седмица.. Hug

# 122
  • София
Честита Нова Година на всички!Много здраве и успехи на малките ни ученици!
Честито и на днешните именници!

# 123
АУУУУУУУУУУУУ КЕТРИ тя голяма красавица бе мале каква косаааааааа каква мечтаааааааааа newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 smile3518 Weary
Е само тя ли...пък за мен нищо не каза ,я виж как съм си подрязала косата..
Кат 25 годишна съм,ааа. Wink
Орхидейке бързо да оздравявате ,че да се видим,
да пуснем по един фиш в еврофутбола другата седмица.. Hug
Абе ти си си ти ти си мацка и половина ама моето дребосъче колко ли години му трябват зада има такав акоса а божке как мечтаех за такавааааааааnewsm45 newsm45 smile3518 Weary

# 124
Кетри, ЧРД и на твоята красавица, макар и на патерица!   bouquet

Им, често казано се съмнявам, че Ани взима пример от някое дете в училище. Embarassed
Преди време беше много впечатлена от сградата на затвора и от моите обяснения за какво служи. Та в един прекрасен ден ги бяха попитали в ДГ с какво се занимават татковците им и наш'та убостница с гордост се изправила и казала, че баща и е в затвора.
Такива си ги измисля, че направо ме изумява.

# 125
  • София
 Joy      Joy       Joy
Ееееее, това не е лъжа. Това си е развинтено въображение на артистично дете.

# 126
Честит имен ден на празнуващите. ДНес в училище госпожата им е извикала свещеник да видят какво е водоствет  Rolling Eyes та по този повод ще свършат доста по късно, мисля и аз да отида с малкия

# 127
Благодаря Ви момичета,Кетри голяма е сладурана малката бонбон Hug

# 128
  • Варна
Честит празник, Аника! Да ти е жива и здрава дъщеричката, много успехи в училище!   bouquet  nbirthday

# 129
  • София
Аника, честит празник  bouquetДа ти е жива и здрава госпожицата и да расте много щастлива.

# 130
Аника, Честит Рожден Ден на малката госпожица! Да е жива, здрава и много щастлива!

# 131
  • София
Аника,честит празник и от мен  bouquet
Оги е доволен че е на училище,госпожата им е забранила през междучасията да излизат навън,от което аз съм доволна bowuu
От първия ден ги затрупаха с домашни Mr. Green

# 132
Преди време беше много впечатлена от сградата на затвора и от моите обяснения за какво служи. Та в един прекрасен ден ги бяха попитали в ДГ с какво се занимават татковците им и наш'та убостница с гордост се изправила и казала, че баща и е в затвора.

Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Не е истина и аз си мисля, че мойте са фантазьори и манипулатори! Бианка - разби ме твойта Ани  Crazy
Честит рожден ден на дъщеричката на Аника   bouquet  bouquet  bouquet
Жива и здрава и много щастие да я съпровожда!!!
елказелка и при нас домашните са си доста, но общо взето това е така от началото на годината. Нашата госпожа не може да ги спре обаче фуриите. Днес сутринта малкия мишок се беше намъкнал с грейка за училище  ooooh! Crazy Party питам аз защо - да не би да е студено в училище.
- А нееее, ама като падам в снега много се мокря и се цапам! Tired Flutter Crazy ooooh! ooooh! ooooh!
ти да видиш  Crossing Arms
Е отиде без грейка де, де да видим как ще се прибере днес...

# 133
Ние сме на "т", госпожата вчера им е написала думи на дъската и те трябвало да попълнят "д" или "т". В резултат на което какво виждам в тетрадката: домад, плот, рот. Госпожата им написала и множественото число "дома..-дома..и", но и това не е помогнало - домад - домади е написал моя. И вчера цяла вечер се обяснявахме за "д" и "т".

# 134
  • Варна
Нашите пък излизат навън голямото междучасие, вчера и по физическо играли навън в снега, правили снежен човек и се замеряли с топки. Голяма радост за няколкото сантиметра сняг дето имаше. Аз съм доволна че излизат.
Сутринта мойта изяде един зад врата... това зверско спокойствие дето го вади ме изкарва извън пътя особено сутрин. Та го отнесе в асансьора като видях, че е тръгнала без раница на училище. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт