ПЪРВОКЛАСНИКЪТ 6-ци нареди, ваканцията е тук за весели игри!

• 18 146
  • 323
  •   1
Отговори
# 135
това зверско спокойствие дето го вади ме изкарва извън пътя особено сутрин.  ooooh!

Същата картинка сме, сутрин се чувствам като овчар с гега  Close  Twisted Evil още малко и ще мина на ррррр  Thinking Crossing Arms
Няма такова обличане и закусване  ooooh!

# 136
Няма такова обличане и закусване  ooooh!
Има, Лени, има. Ставаме в 6ч, а живеем на 5 минути от училището. Смятай за какво говорим. Laughing

# 137
  • София
Е, поне от бързината нямам оплаквания - миене, триене, обличане, закуска - отнема по-малко от половин час.

# 138
На Ани половин час не и стига само зъбите да си измие. Сякаш има най-малко четиристотин зъба в тая уста. Crazy

Някое друго дете да си изяжда гумите и моливите? Всеки ден поне по една гума изядена има. Моливите и те вечно наръпани. Добре поне, че не посегнала на тетрадките още, но подозирам че я спира само и единствено факта, че ще трябва да ги преписва после. Иначе да ги е почнала и тях.

# 139
  • София
Монката също е голям тутльо, по-сто пъти го подсещам, какво да прави. И се облича по гръб с краката нагоре, направо се чудя как успява. Моливи гризе непрекъснато, единият беше станал като четка, толкова беше разръфан. ooooh! А за тръгването без раница, редовен номер ни е.

# 140
ООО и аз си мислех че крис ми е бавен.Ма баща му през 5 минути яж бе яж той ямм ям.и се блее на някъде.Ама то  като те подсещат става много досадно.та в 7 става и 8 без20 са вънка както иска така да се оправя ,Много е важно да се справя бързо и самостоятелно.като беше на градина бяхме по бързи ама закусваше там с дрехите става бързо.аз предварително му ги приготвям та така

# 141
  • Между гори и планини
Вики изненадващо и за мен не е толкова бавен. Обличането и закусването отнема общо 15мин.
Обаче подреждането на чантата.... тогава се върти като ударен хеликоптер, а знае какво и от къде да вземе и къде да го сложи.
И той мина през период на захранване с моливи. Сега леко похапва химикал, но явно не е вкусен и е само леко нахапан  Mr. Green

# 142
  • София
И Дияна е от бавните, много бавните, особено за сутрешен тоалет в банята, и ядене.

Трябва да похваля miki3   bouquet Днес закъсахме с темпото с Алекс, и Мими прибра Дияна от у-ще. И до колкото разбрах е имала тежка програма с разнасяне на деца, поне Дияна тъй рече Simple Smile
Мими 21х агейн   bouquet

# 143
И Дияна е от бавните, много бавните, особено за сутрешен тоалет в банята, и ядене.

Трябва да похваля miki3   bouquet Днес закъсахме с темпото с Алекс, и Мими прибра Дияна от у-ще. И до колкото разбрах е имала тежка програма с разнасяне на деца, поне Дияна тъй рече Simple Smile
Мими 21х агейн   bouquet

Joy Не се оплаквам ,поне всички закъсвате в един и същи ден  Grinning грабнах от училището  3 деца от които нито едно не беше моето  Grinning Симона я взех ня обяд ,няма да ходи на занималня този месец ,че ние ще пътуваме и на майка ми  ще и е по удобно да я взима в 12 та така де -беше ми приятно  Hug а и нали знаеш имам да ти връщам  Wink   bouquet

# 144
  • София
Сутринта май Джони не е успял да говори с Донкова, поне нищо не ми каза. Значи да взимаме Симона й да ги записваме на ски.

# 145
Здравейте Wink
Оздравяха ли всички?
Как ще я караме без газ newsm78 Децата дали ще учат? Нашето училище е на парно и сегааа newsm78
Днес Криси се справи с домашното за нула време, имаше стимул, поканил  си гостенин.
Домашното по математика му беше под формата на приказка.
Ето го, мисля, че ще е интересно за децата:
===========
1. Един цар имал син. Дошло време да го задоми и изпратил най-умния си царедворец да търси мома за сина му. За 2 дни пратеникът изминал 20 км.
 По колко километра е изминал на ден, ако се е движил с една и съща скорост?
2. Ако намериш разликата на числата 20 и 7 ще узнаеш колко царства е обиколил.
3. Харесал пратеникът девойката, върнал се при царя, разказал му всичко. Царят решил да я изпита, колко е умна. Пратил царедворец при девойката. Колко жълтици му дал, ще разбереш, ако разликата на числата 8 и 4 събереш с 10.
4. Царедворецът изминал същото разстояние за 4 дни. По колко километра е изминал на ден?
5. Пратеникът занесъл жълтици, но те били с 5 по-малко от 20. Колко жълтици е дал на девойката?
6. Приказката завършва със сватба. Колко са били гостите, ако децата са били - 4, мъжете-10, а жените с 2 повече от децата?
============
Това е. Малко се озадачихме на 1 и 4 точка , че си е чисто делене Rolling Eyes Решихме я със сбор. Явно за развитие на логическото мислене при децата.
На всички  Hug Hug Hug от нас  Wink

# 146
Привет и от мен! Аника, честита ти рожденичка! Да ти е жива и здрава!
Честит празник на всички именници днес!

Без газ, нашето училище от утре е в "газова ваканция". За четвъртък още не се знае дали ще учат. Утре вечер ще разберем от класната.

# 147
  • Варна
ЛУЛУ, кога разбрахте? Хм, значи може да ни изненадат и нас утре сутринта. Thinking

# 148
  • Пловдив

Без газ, нашето училище от утре е в "газова ваканция". За четвъртък още не се знае дали ще учат. Утре вечер ще разберем от класната.

Започна се. Ужас. Не съм се интересувала в училището на малкия с какъв тип гориво са, но днес пипнах радиаторите и бяха топли. Нищо чудно, като се има предвид масовата истерия по газифицирането в предните сезони и те да са на газ до изчерпване на количествата.

Честит рожден ден на дъщеричката на Аника и весел празник на всички  именници!

# 149
  • Между гори и планини
Нашите днес са ги преместили в друга стая, защото в тяхната е много студено.
Вики беше много доволен от промяната, защото са по двама на чин (иначе в класната стая са с единични чинчета). Седи заедно със Криси на Венера, нали са приятели   Wink Предупреден е, че говорят ли си в час и двете с нея няма да сме доволни, че се разсейват и повече няма да сядат заедно в час.

Общи условия

Активация на акаунт