ПЪРВОКЛАСНИКЪТ 6-ци нареди, ваканцията е тук за весели игри!

• 18 164
  • 323
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Прочитам аз поста на Тъщичка 3 и като съвестна майка намирам страницата на Сдружението на българските начални учители, виждам кога са състезанията и прочитам "Дата на получаване на материали за състезанието 12 - 16 януари". Звъня аз, обяснявам, те ми викат от кое училище и аз :"22-ро, колко струват материалите за подготовка ?" и те "385 лв." И аз Shocked Shocked Shocked. Аз си мислех, че това са примерни тестове за състезанието, а то било таксата, която трябва да получи училището за получаването на тестовете.  Е, разбрахме се с мацката, де. Много съм отвеяна  Laughing
hahaha Joy

# 196
Вайда от кога са отново децата на плуване Rolling Eyes Rolling Eyes

# 197
Здрасти Дива Орхидея Simple Smile, аз вече реших че сте се отказали от плуването. На вратата има бележка, че от 8 януари басейнът е затворен, обаче не пише до кога. В понеделник сутринта като водя ученика ще проверя и ако е отворен ще пиша.

# 198
И ние днес сме си в къщи. Парното в уч-щето се повредило Rolling Eyes и върнаха децата. Не се знае кога ще го оправя. За понеделник предварително трябва да се обадим, че да не се разкарват напразно пак в тези студове.
Днес пълен релакс. Криси само разпуска и мързелува.
Правили контролно и диктовка. Върнали им ги в оня ден. Донесе и първата 6-ца след ваканцията.  Доволна съм, добре се е справил. Затова и нямам намерение да се упражнява допълнително. Да си почива сега. Ама много грозно пишееее.  ooooh!
Дано да се постопли малко времето, че ние сме морски чеда  и на такъв студ не сме свикнали Laughing
На всички  Hug Hug Hug

# 199
  • out of space
Хора, утре учебен ден ли е?

# 200
не,,

нали се отработна един от дните  между Коледа и нова година
децата  тогава си бяха в Коледна ваканция

# 201
  • out of space
Благодаря ти Мънки  Simple Smile

# 202
Здрасти Дива Орхидея Simple Smile, аз вече реших че сте се отказали от плуването. На вратата има бележка, че от 8 януари басейнът е затворен, обаче не пише до кога. В понеделник сутринта като водя ученика ще проверя и ако е отворен ще пиша.
не сме се отказали но нали е болен сега.А и малката покраи него хвана червено гърло но без налепи но с Т ту дига ту сваля чудя се да и давам ли АБ??? доки завсеки случай изписа и на нея но и тя се чуди  вика ако те е страх давай ако  рискуваш изчакай до утре #Cussing out #2gunfire Thinking

# 203
  • София
Нашите вчера и днес бяха с намалени часове,но в понеделник няма да учат newsm78 За вторник,да проверяваме в сайта на у-щето.Много странна история,но ме устройва за сега понеже след като 3дни се боря с високата Т на малкия и не съм спала,днес и Роско ме изненада с Т,та поне това добре,че в понеделник няма да са на у-ще.Ох,ще ме довършат тези деца искам да се наспяяяяя Tired

# 204
Нашите вчера и днес бяха с намалени часове,но в понеделник няма да учат newsm78 За вторник,да проверяваме в сайта на у-щето.Много странна история,но ме устройва за сега понеже след като 3дни се боря с високата Т на малкия и не съм спала,днес и Роско ме изненада с Т,та поне това добре,че в понеделник няма да са на у-ще.Ох,ще ме довършат тези деца искам да се наспяяяяя Tired
аааа не си само ти и при мене е така тамън крис да тръгне на училише незнам  как в този студ ще го прибирам .За сега могат сами  да се гледат .Ама от понеделник болна или не трябва с мене да я мънка

# 205
  • София
Утре не учат.
Директорката на Дияна не знаела за СБНУ и казала, че в понеделник щяла да говори с учителката. Мъж ми взе Дияна и се обади от директорския кабинет да ме пита за адреса Simple Smile Директорката вече е запозната Simple Smile
Едва ли ще стане до  понеделник. Ще кажа на мъж ми да се обади и да записва Дияна в квотата на 54то Simple Smile

# 206

Erica не думай май не е. Flutter, но надали съм достоверен източник предвид блейката, която стопанисвам Tired

# 207
  • Ланкър, планините Овнерог

Erica не думай май не е. Flutter, но надали съм достоверен източник предвид блейката, която стопанисвам Tired

Не е , споко. Децата си бяха във ваканция, няма какво да отучват.

# 208
  • нейде там, където ....
Огромно благодаря на Тъщичка за информацията за състезанието.

И ние си имаме грамота, делим второ място с Танти от училищното състезание. Чакаме 20.01. За подготовка решаваме задачи от помагалата по математика на издателство "Слово" (в 2 части). Има и текстови задачи, харесва ми. И едно за бързоуспяващи ученици, но то е по-скучно според моя първокласник. Има мерак - решава. Следващият път иска да е първи.
По български ползвам помагало на същото издателство, имаше го в някоя от предните теми.
Правихме нещо като куклен театър през ваканцията - картинки, залепени на химикали и моливи, които подскачат пред нарисувани собствноръчно и залепени на секцията декори. Утре ще се занимаваме пак нещо ново у дома. Не само децата, и мама е отпуска

# 209
  • На черешата
Kaкво правите бе хора,какви са тези състезания,я оствете децата да дишат...
Ние мислим да отидем на едно за проба,иначе се състезава вкъщи с тати...,за сега резултата е в негова полза. Mr. Green
Ама детето много бързо напредва,чак аз се учудвам. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт