Да бъде обективна и фокусирана 2009 - Фотография 31

• 22 986
  • 586
  •   2
Отговори
# 435
Голямо МЕРСИ, Слави!   Hug
Да ти е жив и здрав Иванчо! Весело празнуване довечера!

# 436
Оооо, Слави, честит ти именник, изключих съвсем  Mr. Green
Дамаянти, честит имен ден, момиче! Да сте здрави всички именници днес, да празнувате хубаво!  Hug Heart Eyes

# 437
За много години момичета и от мен преди да е свършила темата  Heart Eyes

Слави мерси  Hug

Честит Имен Ден на Дамаянти   bouquet

# 438
Е, честит имен ден и от мен на имениците! Мислих, мислих и установих, че не зная как се казва Дамаянти всъщност...

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 20:34 от Lois

# 439
# 440
Момичета, препоръчайте ми статив и хубава светкавица. Които снимат с Пентакс, каква светкавица ползвате???
Така и така ще трябва малко да почакам за обективчето,  та си мисля, че не е хубаво да стоят неусвоени средства Joy

# 441
Да са ни живи и здрави именниците! Наздраве!

Искам да ви питам какво да направя в този случай

# 442
Да са ни живи и здрави именниците! Наздраве!

Искам да ви питам какво да направя в този случай

Пиши му на тоя Карл и виж какво ще ти отговори. АКо не ти отговори нищо, тогава вече може да търсиш кой му хоства сайта и да се свържеш с него и да му врътнат кранчето.  Peace

Това е от неговите Terms and Conditions:
2. You may not sell, redistribute, modify (other than for personal use), or claim as your own, any download on this site without my express written consent! To do so would be lying and cheating. I also ask that you not use my downloads to in any way defame, degrade, or blaspheme the precious name of Jesus Christ.

Аз лично бих го насолила здраво...

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 18:41 от Tandoori

# 443
Веч, незабавно търсиш контакт. Ако правилно разбирам са взели снимка на Мирел и са  я трансформирали с разни екшъни, за да покажат как действат. Или да ти платят или  да махат снимката.

# 444
Баси наглеца!
Веч, пиши незабавно и не се колебай да споменаваш защита на авторските си права.

# 445
ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ! ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ!  Hug

СЛАВИ, благодаря ти за поредното попълнение с интересна и полезна информация! Ти си истинско информационно трезорче!  Heart Eyes

Веч, отстоявай си правата. Сложил е там едно надписче чия е снимката, но това нищо не значи - първо, не ти е искал разрешение, второ "името" е ник всъщност, поне линк към страницата ти да беше сложил. Абе, чиста кражба! Нищо не го оправдава!

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 22:00 от Free Soul

# 446
Леле, тоз' колко е нахален!!!!! И аз бих се свързала с него моментално.
Наистина - ако не те е питал, дори и имената на цялата ти фамилия до девето коляно да сложи - пак ще си е кражба.
А ти как си намери снимката там?

# 447
Вечерница, търси си правата!  Shocked Close Кой ти подаде сигнал за снимките?

# 448
А ти как си намери снимката там?

Точно това се зачудих и аз?

Честито на всички именници и празнуващите около тях днес. Наздраве!!!  cheers

# 449
  • в гората
Веч, първо направи принтскрийн на страницата и си я запази някъде. Пиши му, като му спомени адвоката си;) и the precious name of Jesus Christ.  Егати наглите хора има, поне да беше питал...
Луиза, защо ги качи в Пикасата тези снимки, големи там може ли да се гледат?

Общи условия

Активация на акаунт