Чука КОЛЕДАТА на вратата, МАЙче с трепет чака тази дата (22)

• 13 243
  • 217
  •   1
Отговори
# 180
  • у нас
Честита месечинка на порастналите бебоци!  bouquet

ей, Силванка 1, размяме със сълзи  Joy Joy Joy

# 181
Момичета моля за малко помощ. Ще се наложи да отсъствам една вечер и понеже не мога да изцедя повече от 30гр кърма купих на Хип АМ. Обаче то два пакета в кутия и аз взех само единия, щото не ми трябва толкова много. И сега не знам как да й го направя. Четох упътването но нямам мерителна лъжичка. Та ако имате идея как да и го измеря кажете. Иначе смятам другото да и го дам с каша, взех елда пак на хип и ще и го дам така. За една вечер и що главоболия си създадох doh
Силванка тя твойта поне подарък се е сетила да ти купи. Мойта не се сеща вече даже.
Тери, баба ймоята майка я научи да казва ба и да плаши. Иначе и "ба-ба" казва от време на време, като я питам къде е кака и я търси да я види. Иначе не лази, обръща се само от корем по гръб, обратно неще, седи вече добре, като се умори пада. И това е.
Честити месечинки на бебчовците  bouquet

# 182
  • Луната ни пази
Момичета моля за малко помощ. Ще се наложи да отсъствам една вечер и понеже не мога да изцедя повече от 30гр кърма купих на Хип АМ. Обаче то два пакета в кутия и аз взех само единия, щото не ми трябва толкова много. И сега не знам как да й го направя. Четох упътването но нямам мерителна лъжичка. Та ако имате идея как да и го измеря кажете. Иначе смятам другото да и го дам с каша, взех елда пак на хип и ще и го дам така. За една вечер и що главоболия си създадох doh
Стойче, мерителната лъжица на Хипп е 5 гр, а една супена пълна е 7 гр.  Например, ако правиш АМ за 7 лъжици (210 мл) може да сложиш във водата 5 пълни супени лъжици. Иначе ако ми беше на близо, щях да ти дам 20 мерителни лъжички, у дома ги подмятам Simple Smile
Отново ви благодаря за пожеланията.!!!

# 183
  • ул. "Мечтание"
За много години момичета!
Аз само наминавам да ви пожелая щастлива нова година! Много щастие, радост и усмивки! Hug

Аз си пиша дипломната работа и нямам време за странични занимания. А и Божката е станал много шавлив и обсебва времето ми изцяло!
Скоро може да се вясна пак, кой знае!

# 184
Megelinka, всичко лошо да е само в тревогите ти. Дано се окаже нещо далеч по-незначително и леко Praynig

Silvanka 1
- хихихи, милата жена изобщо не е гледала - видяла хубаво, опаковано в кутия и решила да те зарадва Hug

Lady Frost, добре че намина да ни успокоиш, какво става с теб. Честита Нова Година. Много успех в дипломирането, здраве да имате всички у дома по много, любов и късмет Hug

Онче, и аз едва се сдържам от както прочетох и за другите му изпълнения. Аз съм по принцип страшно безкомпромисна - режа на момнента, късам глави и нищо не може да ме разубеди. Този човек като парцал да съм го изхвърлила. ГАД! #Cussing out Направо си казвам по-скоро да минава изпитателния му срок и да махнеш този боклук излишен от живота си. Ох, извинявай Embarassed, ама...  #2gunfire

# 185
Мегелинка много благодаря  bouquet
Вече се разкайвах че съм взела само едното пакетче, ама като не ми трябва. Още веднъж благодаря Hug

# 186
DiyanaChar ,няма за какво да се извиняваш.Всички сте прави.И аз съм такава,всичко на момента,много скандали и гоненията са си баш на място и сега този човек е у нас,защото уж говорехме за промяна и от двете страни,И той имаше изисквания към мен.Да обаче се пребира ииииииии хоп с номерца започва.
Да не говориме ,че от извесно време някъде3-4 месеца си крие телефона.Все с него се движи,по джобове го слага.Преди се събличаше в стаята и отива в банята по боксерки,сега си отива с дрехите в банята ,за да е там и телефона му.Съблича си се вътре и излиза с тях и по хавлия.
Просто аз си се чудя в момента на биволското търпение.
Все си викам,абе може и да се осъзнае,детето да не е без баща.Ама скоро,много скоро ще има развръзка.Дните летят направо.Ей сега ще дойде април и ще го видиме.

Мушмороче,наистина зъбите на децата ни излязоха в един и същи ден.Дано на малкия му излизат безболезнено,няма значение на каква възраст
Моята много трудно ги преживява тия зъби-температури,сополи,рев,неспокойна,кисела.Ужас направо.
И всичко на моите ръце.

# 187
Mu6muro4e, хихи, Алкес сякаш денси в захлас на стола Mr. Green

Момичета и Бояна не е много разговорлива. Е - комуникира си де: "БрлагрхххБагхлаааа..." Също като иска да повика някого: "ААА, ААА!" Или нещо като Ехооо, но само "Е-еее".
Иначе й се щъка та две не вижда. Вече хленчи като я оставиш в кошчето. Вътре не си играе изобщо, а само стърчи и го обхожда права. Стои много дълго права и се чудя добре ли е newsm78. Ама детето си знае де. Не мога да я вържа за леглото. Лази скорострелно и все към неща дето не са много за изследване. Интересни са и миниатюрните предмети. Колкото по-мънинко, толкова по-интересно. От ципчета, конченца, та и дупчиците на биберонката за пиене дори. Все ги брои нещо, все ги преглежда. Изследователката ми тя.

Като видя баща си за първи път по Нет-а грейна. Мислех, че няма да го познае. Слагам слушалките на главичката й, той се блещи, маймуни, клати глава, а тя се смее във възторг. Joy

Вече почти знае да не си лапа ръцете. Като я гледам и посегне да си лапне ръката загледа ме и започне да се прави, че уж нещо се почесва по бузката и се захилва лукаво. За приспиване обаче биберона още е незаменим Rolling Eyes .
Все още сме на две зъбчета. По нова година беше едно яко лигавене, хленчене, пъхане на целите ръце в устата и опит да налапа всичко, което и се мерне, но... нищо Rolling Eyes Мина.

Хапва всякакви плодови, зеленчукови и почти всички месни пюрета (свинското още е на опашката). Жълтък и глутен също въведох. След месец може да започна с попарките сутрин. Плодове хапва по мъничко банан и мандаринка. Друго не съм взимала да пробвам. Странно й е че трябва да преглътне по-голямо късче и в началото правеше позиви да повръща. Но явно от личен интерес и любопитство пак отваряше уста. Дори тя самата си хващаше банана, като иска да си отхапе Laughing

# 188
  • София
Момичета за много години, да сме живи и здрави, нека домовете и сърцата ни преливат от обич и хубави моменти!!!

Ние се прибрахме един ден по рано от село, че котките се намъкнали в шкафа дето държим храната(отвън) и изяли манджата Joy Joy Joy, на всичкото отгоре и селската помпа за вода се спукала и селото останало без вода и ние по живо по здраво се прибрахме Hug

Онче, мила много те прегръщам, дано новата 2009, ти донесе спокойствието, което ти е липсвало през миналата, понякога мъжете са такива глупаци #Cussing out...знам, че ще вземеш правилното решение Simple Smile

Ние също бърборим - мамосваме се на всяка крачка, от милото"мама" до подвикващото се "маммммм" hahaha, казваме "баба", "айдее" и всякакви подвикваници за да му се обърне внимание Hug
Само ме следи какво взимам, къде го местя и иска всичкооооо Joy
Мушмороче Алекс както винаги голям сладур, как хубаво се държи изправен браво на него
Ето ви и малко снимки от празниците на Петър - http://picasaweb.google.com/Orchidee79/puQObF?feat=directlink

Lady Frost , оххх благородно ти завиждам че си седнала да си пишеш дипломната, мен ужаснооо ме мързи Embarassed Embarassed

# 189
  • ул. "Мечтание"
Lady Frost , оххх благородно ти завиждам че си седнала да си пишеш дипломната, мен ужаснооо ме мързи Embarassed Embarassed

Споко, и мене ужааааасноме мързи! Все си намирам оправдание да не пиша! Ама добре върви за сега де!

# 190
  • София
Диана Боянка е страхотна. Любимка ми е  Hug Hug

# 191
Честита Нова Година мили дами и пораснали бебоци!
Много щастие, късмет, парички и мнооооогооооооо най-много от всичко ЗДРАВЕ да има!

Ние вече сме на 8 месеца и тези зъби иииии, и това желание за стоене прави направооо ме пъбърква! Няма време за четене и писане  #Crazy #Crazy #Crazy

Желая Ви на всички успешно начало на 2009

# 192
ЧНГ но всички!Много здраве и сладки детски усмивки във всички домове да има!
Аз малко късно се включвам, но днес се прибрахме след празниците чак.Пък новата тема била на 13-та страница, добре че се ориентирах поне сега...

Аз с тези ясли се побърквам вече...знаете ли кога нашите предварителни кандидатури ще станат реални?Уж от 3-месечни вече щели да се активират, но нашата си е все още неактивна.Чудя се дали изобщо имаме някакъв шанс?Молбата ми е ако някой има по-подробна информация да сподели. Praynig

# 193
  • София
Не се ли активират автоматично, след като детето навърши необходимата възраст за приемане? До колкото съм чела мисля, че така беше. А няма ясла, която да приема 3 месечни бебета, както и 7 мес. и затова сигурно ти е неактивен. Освен това май не са наясно още как ще става приема тази година.

# 194
  • София - Дианабад
Да се включа и аз за ДГ, че и на мен ми е болна тая тема, и то от 1 година насам. Каката още не са я приели, т.е., класираха ни за нова група и след това ни отказаха класирането, защото новата група била за родените от януари до май, а пък тя е родена през ноември. Направо не знам вече.
Сега гледах и за Биби, още сме си на предварителни кандидатствания. И в Работната тема всеки пита, ама нито от СО са дали някакъв по-конкретен отговор, нито пък от ИСОДГ. Даже и едно новогодишно пожелание не са написали към хората  Sick. За сметка на това родителите доста ги споменават май.
Та така, още нищо не е ясно. Следим и чакаме. Ако видя нещо на сайта и аз, или пък в Работната тема, ще го съобщавам. Успех на всички  Peace!

Общи условия

Активация на акаунт