Чука КОЛЕДАТА на вратата, МАЙче с трепет чака тази дата (22)

• 13 243
  • 217
  •   1
Отговори
# 210
Онче, преди време и моя мъж така се беше запалил по една игра наречена Хановете, че чак не спеше. За мое щастие се осъзна на време и се отказа от нея. Просто сам си го реши и каза край.

За миенето на зъбките и аз съм на мнение, че е рано още. Купих уж безвредната паста, но още не съм я ползвала - съмнително ми е.

Момичета, правих страхотни гофри днес. Лесни и много вкусни. Ето и рецептата, за тези които проявяват интерес  Grinning :
4 яйца, 500 гр. брашно, 400 мл. прясно мляко, 200 гр. масло, 1 кубче мая, 1 ванилия, 4-5 лъжици захар.
Пресейте брашното. След това в лекозатопленото мляко се слагат малко захар и сол и се прибавя маята - мачка се докато се разтвори. Яйцата, млякото с маята, ванилията, останалата захар и разтопеното масло се разбиват, след това се добавя брашното. Правите го вечерта и го слагате в хладилника в съд, в който може да се събере двойно количество, защото сместа увеличава обема си. Сутринта го печете. 5 минути в гофретника всяка. Стават около 10-15 броя.

# 211
Да се похваля-имаме си още едно зъбче.Вече станаха 5

# 212
Честито да ви е Simple Smile
Май няма да стане с тази попара Confused-днес ми беше 3ти опит-неуспешен!Че и повече захар сложих,че и една бисквита Закуска, натроших,че и хаванче купих и стривам вътре сухарите на брашно- не ще и не ще! ooooh!
Утре мисля грис за закуска,обаче ще сложа сирене и масълце Thinking, ще купя и от бебешкия кус кус,дано поне него го хареса да яде за закуска.
Ядем 6 пъти-не е ли множко за бебе на 8 месеца newsm78

# 213
Лелелелеле момичетаааа

Гледахте ли БТВ репортерите?

ТОоооочно описват нашия случай.И момчето което се е отказало и момичето което разказа отношенията с приятеля си .Ама едно към едно,И коментираха че 20 часа седмично довеждат до психични отклонения.А моя само за 24 часа в почивните си дни седи по 16 часа а понякога и повече.
Точнооо,същото-не иска да излиза навън на кафе,не яде с часове,понякога даже е забравил,че не е ял,прави скандали.Всичко това търпях и както момичето обясняваше в предаването,по едно време търсех вина в себе си,че не съм му интересна,че го задушавам с внимание и желание да сме заедно.ДДДДАААА ама ето,че проблема е друг.

Гледахме го двамата.И му казвам ето съвпада и това,и това ,и това А той отрича и отрича.

Майка му също го гледа и е потресена за мъжо и за малкия си син-девер ми.Тя го е заварвала него,че не е спал,пил е само кафе и кола и играе и играе,чати.

Свеки доста се притеснява за нас и девера.

Майка ми също е потресена и се чудиме какво да правиме,как да постъпиме.?

Има ли такава услуга от интернет доставчика да ни пускат нет само в определени часове на ден.
Например от 17 до 21 ч въпреки че като го сметнеш седмичните часове пак са много.Но е някакво решение.
Незнам ако го направя това и го предлагат като услуга какво ще последва от негова страна.

Във филма ,казаха единия от случайте е че са изкл комп от щепсела и момчето такъв скандал направил на майка си.Побеснял.
Аз му казвам;
-ааа за това не се бях сетила да изкл компа от контакта.
А той знаете ли какво ми отвърна  #Crazy Shocked
-Ако го направиш незнам какви ще са последиците,страшно мн ще се вбеса,не го прави, не гарантирам нищо  #Crazy

Ако не се осазнае и не потърси помощ ще загуби семейството си заради компютъра.

Ей такова нещо ,ако някой ми беше казал,че ще ми се случи,щях да му се изсмея.

Незнам.

Хайде милички,малката мрънка вече за сън.

АААА да не забравя да похваля мъжо.Сега седи с нея на пода и играят.Не е на компа.цели 2 часа ве4е.  Thinking

# 214
  • София
sundey, ами не знам за хапването. Яде колкото му е сладко, сам ще изкл. едно или две хапвания.
Алекс яде през 4 часа, 4 пъти на ден, по 240 мл (вода) + АМ (става малко повече от 240 мл).

Днес возихме Алекс на шейна. Траеше през цялото време Simple Smile

# 215
  • Луната ни пази
Здравейте, момичета. Преди малко заведохме Иван в болницата, по- голям страх не съм изпитвала никога в живота си, дори и като раждах (а тогава голям страх ме тресеше). Не знам как ще си легна и ще заспя, не знам въобще как ще изкарам тази седмица, докато всичко излезе на яве!
Онче, направо не знам какво да казвам за мъжа ти. Напомня ми за гаджето на една моя приятелка, ама тя след 7 години ходене по мъките се светна и го заряза.  ooooh!
Колкото до бройката яденета на ден, вече почти ги смъкна на 4-ри, много рядко са 5. Само че водата ни е 180 мл + АМ, само вечер преди сън е 240 мл. Вечер и слагам и по малко от гранулираните бисквити на Плазмон.  И аз не смятам да мия зъбки до годинката. И без това след всяко ядене и давам водичка, с която и промивам устата. Лека вечер от мен!  bouquet

# 216
  • София
megelinka стискам палци всичко да е наред. Нали ти писах, най-важното е ти да си спокойна. Пиши ми.

# 217
  • Варна
АЗ нали си нямам друга работа, всяка нощ едно и също.Заспива към 11-12-1 слагам я в кошарата и след 1 минута се събужда та се приспиваме на компютъра и пуснах нова тема Crazy

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=361013.new#new

Общи условия

Активация на акаунт