Чука КОЛЕДАТА на вратата, МАЙче с трепет чака тази дата (22)

• 13 243
  • 217
  •   1
Отговори
# 30
  • ВАРНА
ЧЕСТИТ имен ден на празнуващите днес!
 Честити месечинки на бебоците!

# 31
мале  мале ,какво затишие ,освен тиха свята нощ , имаме и тиха майска темичка ,много празнувате бе хора  Simple Smile

# 32
Здравейтееее

На мен ли ми е бавен нета или никой не е влизал още в темичката?

На БТВ дават много хубав филм,миналата година когато бях бременна се спуках от плач.Много истински и поучителен филм.

Хубав ден на всички

Няма ли някой да влезе и да разкаже за подаръците си ,за това как е изкарал Коледа.

При нас всичко беше супер.Малката седя с нас на масата в столчето подарено от баба й (свеки)
Когато разчупихме питката,така налапа нейното пърче,с такова настървение.

На Коледа й подарихме дрънкалка с музикално бутонче и прикачена плюшена играчка.Много си я хареса и играе с нея.
Суровакахме всииички по много с дрянова  пръчка.Голям бой падна,ама всички доволни.

За обяд отидохме в свеки,и там мина всичко добре.Имам подарък от нея.Шапка,една машинка за премахване на топчена от дрехи........как да ви го обясна.+ 30 лв
На мъжо боксерки и 30 лв и на девера същото.
На нея ние й подарихме снимка в рамка на детето + други снимки и календар със снимката на детето.
Снимките ги бях сложила в миналата темичка.Знаете ги
Вчера девера имаше имен ден но не сме ходили,мен нещо ме боли гърлото,малката й се запушва носа

А НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОДАРЪК ЗА МАЛКАТА Е ЧЕ ИЗЛЕЗЕ ГОРЕН ТРЕТИ ЗЪБ ,за Нова Година дано има и 4-ти.

Това е от нас.

Хайдеее,ваш ред е

АААА забравих да кажа за моя подарък от мъжо-бельо- бял дантелен сутиен и бекини с колан-жартиери и чораши.Всичко е комплект. Embarassed

# 33
Хихи, Онче, чудесни подаръци, ама май мъжът ти си е направил на себе си подарък с това бельо. Да го "радваш" с него имам предвид Embarassed Mr. Green.

Идеята със снимките за свекито ти е много добра. Аз мислех такова подобно с братовчедка ми да направим за баба ни. Снимки на внуците и правнуците в албум или голяма рамка - като колаж. Май ще остане за рождения й ден януари, защото братовчедка ми сега е много заета с нов бизнес и не исках да я безпокоя да търси снимки.

Аз получих оригинална жилетка от братовчедка ми, гривна от майка ми, чанта от Георги (бях си я харесала като ми купува ботуши, но нямаше време преди да замине да ми я вземе и аз го успокоих, че ше си я взема аз лично Mr. Green - не забравих Mr. Green). На майка ми подарих голямо настолно огледало, калъфче за фотоапарата, че все в едно портмоне си го прибираше, лента за косата като си прави тоалет на лицето. На племеника ми - пъзел глобус с животните и птиците по света. На братовчедка ми - гривна и пръстен, на Леля ми  - гривна (майка ми им беше взела колиета, та аз допълних) и портмоненце. На Боянка две комплекчета пижамки (то големия подарък), ленти за косичка, и два броя от тези дебели гумирани пъзели килими, които се нареждат на земята. Сега играе и лази на воля по пода върху тях - много са практични. Вечер ги събирам на две на три и под секцията, за да си разпъна канапето. А Бояна получи от братовчедка ми музикално килимче с животни и много други мелодии. Веднага забрави за нас и се захласна да лази и гази отгоре му, да удря с ръка по животните и лапите - ноти. И от майка ми и леля ми още дрешки.
На Георги купих преди да замине от тези електронните рамки за снимки с два гига карта вътре. До два часа през нощта преравях компютъра и качвах снимки да си ни има като замине на другата сутрин. Че и още място остана да допълва после като му пращам на Бояна.

На Коледа той успя да се свърже с мен и се чухме по скайпа.

Е май сериозен отчет стана. Ама сега нещо като ми се е добръщолевило Embarassed

Честити празници на всички нещо празнуващи - и имени и рождени и месечни дни Hug.

# 34
Хихи, Онче, чудесни подаръци, ама май мъжът ти си е направил на себе си подарък с това бельо. Да го "радваш" с него имам предвид Embarassed Mr. Green.

Ами май точно това е направил,но пак може да се зачете и за личен подарък.
Да се радвам ,че е това ,а не някой тиган или кухненски робот например.Подарък зза къщата.  #2gunfire

Забравих да напиша неговия подарък от мен-дънки и много готина блуза.

А какви са тези електронни рамки за снимки?.За първи път чувам.Дай повече инфо.От къде я купи?

# 35
еееее вие много подаръци, много нещо сте събрали ,на мен само снахата се сети едно сувенирче да ми купи ,а всички други само на беба подариха, тя милата колкото играчки и дрешки получи ,бях и купила малък кош за играчките ,щото си викам:" с какво толкова ще го пълни за какво и е голям " ,ама на ми сега и всичките едни пеещи ужас , че и две бебета едното се смее ,а другото казва мама ,оригва се и хърка .
Аууу забравих ,свекърите ни дадоха 50 кинта ,на мен и мъжа ми . И май приключихме с подаръците не се сещам за други .

# 36
# 37
  • панагюрище
Много хубави подаръци ще получили всички! Hug

Ние сме мъжът ми си купихме нови телефони и на мен специално миксер. На малката купихме една музикална играчка във формата на пиано с различни копчета по нея и всяко копче пее различна музика и свети. Тя много не и се сещта обаче и само я гледа, ама карай! Мойта майка работи в Италия и ни прати по 50 евро на нас с мъжът ми,а пък на детето 100 евро- за Коледа и за имения ден. Ние и купихме проходилка като подарък от нея.Баща ми и сестра ми подариха люлка и една пееща кукла(която е по-голяма от Кристи Laughing).Свекървата подари един зимен комплект- яке и гащеризон,който е толкова голям, че ще й стане най- рано след 5 години.Другата леля и чичо дадоха пари.Май е това.
А и два еднакви комплекта - панталон,блуза и елече- от едни приятели и едни роднини!
 Еми толкова!

Честит празник на празнуващите днес!

# 38
Здравейте отново.Ще ме прощавате,то днес стана малко като чат,но няма никаква активност,а пък аз все съм забравила да напиша за някой подарък и се подсещам от писането на другите майки.

Ленка-Иленка,ние със свеки уж миналата година ,когато бях бременна се разбрахме ,че подаръци няма да си разменяме,защото много средства ще отиват покрай детето.Да обаче,аз подразбрах,че ще имаме подаръци,а и лично тя си каза,че ще ни даде по 30 лв на мен и синовете си.Сещаш се ,че не мога да ида с празни ръце.А като взема нещо за нея ,трябва и за свекъра,пък и за девера.
Тази година минах с календар и снимка на детето,за другата не ми се мисли.
С една дума,предпочитам подаръци да има само за малките човеци.Не издържам финансово.Аз бих се радвала само на уважението и да си честитиме празника,а не да се лицемериме с подаръци.(това за цялата рода го казвам,да не решите,че не искам подарък само от свеки и пак да ме оплюете,че говоря против съкровищата ни.)
И вече от 1 год насам мисля за празниците месеци напред.
Например ако видя нещо подходящо за рожден ден на някой от родата може да го купя сега,а повода да е чак лятото или есента.

ДианаЧар,запръв път виждам такова нещо и признавам,че е доста оригинално,само че паричната му стойност не става за подарък на всеки.За съпруга ти обаче е страхотно,щом не е с вас.Много е идейно и ще се възползвам за някой празник на близък човек.

silvanka1 ,с една от майките ,с които излизаме в градинката си разменяхме подаръци за децата.Лелелелел подариха ни ПИАНО
Господииии,кога ще му свършат батерийте?Стигнах до заключението ,че тази жена ме мрази.
Ще обясна за какво става на въпрос на другите майки.
Пианото ни има-5 вида живтни-мучащи,кудкудякащи,кон,пате,пиле,овца,ииииии незнам какво беше още.Всичкоооо издава звуци.Всеки клавиш е от ДО до ДО и може да свири,като стандартно пияно.......има обаче едно копче  #Cussing out с което се превключва ииииииииииии всички ония ми ти животни започват да издават звук по 2 пъти и започва мелодия към тях,всеки клавиш сменя тона и все едно свириш с фълшиви тонове,а и всеки клавиш изпълнява различна мелодия.И за фон на тая работа едно светещо копче по което малката се захласва от кеф.
Всичко добре,но ако се прави едно по едно.Малката натиска едно след друго без да изчавка да спре предната мелодия.То едно свирене настава.......... да ти гръмне главата.
След 30 мин разглеждане от страна на малката хванаха пияното баба й и дядо й
те кога са виждали такова чудо и те докато натиснат всичко по веднъж  ooooh!
Накрая в 20;30 се прибра и мъжо и той докато го види,замалко щеше да изхвърчи и тойи пияното през прозореца.
Сега съм го скрила и по 1 път на ден имаме музикално оформление за не повече от 15 мин,че за 4-ти км съм си приготвила дукоменти да ме приберат малко ,като на санаториум.
Ама пусто не ме искат.Казват че може още да издържа.Това,че си говориш сам ве4е не е диагноза.Трябвало да искаш да се самоубиеш,че да те приемат  Joy

Това са наще преживелици с въпросното пиано

# 39
Здравейте,

Весела Коледа и от нас /нямаше ни и за това със закъснение честитя/
имам време само да се похваля че най после чакания зъб излезе Grinning.

# 40
Привет и от нас,
Много хубави подаръци сте получили, момичета.

onche, кошмар с това пиано. Мен щеше да ме изнерви ужасно много и да го скрия на 2-та минута. DyanaChar, страхотен подарък и много на място - да си ви гледка таткото, където и да се намира.  Sunglasses silvanka1, не можеш да отречеш, че свекърва ти гледа в перспектива на нещата.  Wink lenka_ilenka, продавай малкия кош и купувай голям, че играчките ще се събират все повече и повече.

Моята свеки тази Коледа се беше постарала подобаващо - на Калоян му подари златен комплект парички за бебе от ... не знам коя банка, а на нас с мъжа - пак златни парички - късмети. Отделно ми даде пари да си купя слънчеви очила с диоптери. Майка ми също допълни, разбира се. А Калоян колко подаръци получи.... просто не знам къде ще ги прибирам. Майка ми и сестра ми му подариха рамка за снимка с отпечатъци за краче и ръчичка. Днес му взехме отпечатъците и утре ще ги слагаме в рамката. Ето как изглежда: http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=4587

Изкарахме Коледата  в къщи, после отидохме при майка ми, че беше именица. И всичко щеше да е супер, ако Калоян не беше решил, че от Коледа насам нощем трябва да ни тормози. Вече за поредна нощ се буди към 2-3 ч. и иска да яде. А нощното хранене го спряхме преди 2 месеца. Не знам какво му става - не са зъби - прерових му цялата уста. Но определено е доста неспокоен нощем. Не знам дали заради емоциите през деня - играчки, хора и т.н. Дано се успокои, защото тази нощ ни държа будни от 2 до 3,30 ч. Заспа, след като изсмука всичко от мен и съответно сутринта нямах кърма. Направих му АМ, но той не е свикнал с него и не искаше. Ама като видя, че няма  кърма, а коремчето бълбука, накрая се принуди да си изяде дажбата.

Иначе от 3 дни хапва по малко пилешко месце - много му се услажда - отваря широко устата и казва: Аааааа. Ако се забавя, започва да се сърди и да плаче.  Laughing

Това е от нас. Обичайте се и бъдете обичани.   bouquet

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 18:13 от elada

# 41
  • панагюрище
onche направо ме уби с ваште преживявания! Нашто пиано няма звуци на животни,а само мелодии.Освен това има копче за намаляване на звука,така че не е много изнервящо.Иначе и аз бих ти правила компания на 4-ти километър. Joy

# 42
  • Някъде по Дунава
Здравейте.По празници разбира се дечицата получават най много подаръци.Бебка получи от леля си костюмче,от мама златни обеци и доста дрешки,от другата баба пак дрешки,а от дядо си парички.Решихме да и купим с парите люлка,така ще може и на лято да се люлее на двора и сега вкъщи да се забавлява.Ние също и купихме дрешки и един пумпал.Тя има доста играчки,а все износва дрехи на братовчедите си затова реших, че по голяма нужда има от дрешки.Свекъра също ни спонсорира,а мъжът ми не е по избирането на подаръци.Пита ме какво искам и отиваме да го купим.Не е много романтично,но той си е такъв.О,щях да забравя мама даде пари и на нас и аз разбира се веднага оползотворих моята половина  Simple Smile

# 43
Онче, спуках се от смях smile3532.
Наистина и ние се пазим от музикални играчки или ако има възможност залепвам тиксо на отворчетата, от където излиза музиката, за да заглушавам.

А подаръци с Георги по принцип ряко си взимаме. Все пропускаме празниците. Но пък като решим да си подарим нещо - не се шегуваме Grinning. И сега сигурно нямаше да си вземем, ако не заминаваше. То това май беше повода, а не Коледата.

Пък с родата не се бяхме събирали от години и пак си казахме - само да се видим, да сме заедно, без подаръци. Ама майка ми и леля ми минали през Илиянци и си взели по нещичко, че и за Бояна взели. Аз викам "а племеникът ми не може без - то Коледата за дечицата е най-хубава". Пък как да не взема и за братовчедка ми. И за баба подарък... и те естествено мислили по същия начин и се започнаха едни пакети, торби, опаковки - смях, веселие. Ето сетих се, че и баба подари книжка и парички на Бояна.
Всъщност добре че дадоха майчинските, че иначе не знам newsm78

Хич не бях в настроение за Коледа. Имам тъжен спомен от този празник от преди години. Пък и Георги замина. Бях се подготвила за дебилско настроение, но явно има нещо като Коледен дух и той те сграбчва и не те пита, колко начумерен искаш да си на този ден, след като всички около теб се веселят. newsm68. Бях забравила вълнението да търсиш подарък, да го криеш и да си нетърпелив, как ще зарадваш някого. newsm44

# 44
ееейййй, онче ,и ние имаме такова пиано, към това да добавя  и другите джунджурии ,едно килимче ,пак издава такива звуци (патки ,коне, кучета, пилета ,жаби и т.н.) , една костенурка с малко костенурче, седнало на черупката и един пингвин, с малки пингвинчета ,като влакче навързани зад него ,една кукла (вървяща) ,облечена като дядо мраз ,едно слонче и още три пеещи ,ама тях не ги смятам, че не са от дядо коледа ,та прави сметка за какво говорим  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire   smile3511   censored
елада ,той коша е за пет лева ,ама май ще трябва още един
дияначар, много си права за настроението ,колкото и да ти е тъпо, винаги ти идва настроението на коледа.

Общи условия

Активация на акаунт