Весели празници на всичкииии! Дано се сбъднат всички мечтиииии!
Честити месечинки на бебоците, честити именни дни! Здраве, здраве и пак здраве желаем с Ванко от сърце!
Най-после се настанихме в новия ни дом и съм безкрайно щастлива! По-широко ни е и най-вече има къде да се разхождаме с Ванко. Преди нямаше къде едно кафе като хората да изпием на спокойствие, камо ли парк и градинки. Някак си "Младост" ми е слабост!
Сега да докладваме: вече сме при нова педи и засега съм много доволна! Мери ни със и без памперс
8, 700 кг., 71 см. Вчера направи температура и си изкарах акъла (дето напоследък отказва да работи много-много). Пипах за ново зъбче, нямаше. Днес отиваме при педи и то цъфнало - та ще посрещнем новата година с пет зъбчетааааа!Коледата изкарахме в Пловдив с родителите на любимия и семейството на сестра му. Много съм доволна! Ванко получи безброй подаръци - дрешки, играчки. А за мен Дядо Коледа, сиреч мъжът ми, донесе лаптоп. Многооо съм щастлива от тоз подарък! Аз все още не съм му купила нищо, но утре съм се зарекла да го направя - решила съм хубаво черно поло и джинси. Утре заминаваме в Перник при мойте мама и тати, да видим там какво ще намерим под елхата за Ванко. Защото на нас ни дадоха парички и ние си купихме...пердеее за новата спалня. Разкош! Като го закачим ще снимам и ще се изфукам
Maria, не се ядосвай, изглеждаш перфектно!

Аууууу, събуди се...
Сега ви пожелавам весело посрещане на Новата 2009 година! Нека донесе здраве и поне толкова щастие, колкото и старата!

Грабнах я и тичам и плача, а иначе съм спокоен човек. Мъжът ми е убеден, че е постъпил правилно и даже скалъпи някакво обяснение 3асто е отишъл под душа...
А жеста на детенцето да купи подарък на бебето със спестените си парички и страхотен. Браво на вас - чудесно е
Когато му показвам за какво иде реч, той вместо да ходи с нея я вдига във въздуха
,а?
.Под комбинирана имам предвит с приставка за "вафли",но така като чета вече новите модели са по отделно,т.е. трябва да си купя две преси 
Вече два месеца сме в новото жилисте и осте не мога да подредя всички гардероби и шкафове.