Първо да честитя на Алабала племенничката-да е много здравичка и много послушна!

Ан Мари и аз се бях загледала по това куче
-значи се заиграва малкия с него.И проходилката е много хубаво нещо-също хубав подарък сте направили,и ние му взехме-доволна съм,като проходи се надявам и да си го бута из нас
и третата играчка изглежда интересн-ще споделиш ли какво точно представлява?А как сладко е заспал Алекс в люлката -явно е бил много уморен

и ние имахме няколко такива случая да заспи сам!!!от умора

А Филип на Хелияна какво голямо момче е станал
,пу,пу,а каква мишка беше като се видяхме лятото на форумска среща.Онче,това което споделяш никак не е хубаво
Много жалко наистина,оф много гадно наистина...Получаваш една виртуална прегръдка от мен
,на мен мъжа ми ми помага,пък аз все нещо мрънкам 
Малко ще ви занимая сега с бебешки проблеми,който може нека да сподели как е било при вас.
Значи тази сутрин за 1 път му дадох попара-реакциата беше-гади му се и му се повръща!

Заключението ми беше че е доста едра,не успях добре да я намачкам
На обяд същото-с пюре за след 8 месеца доста едри частички-гади му се и му се повръща

Какво да правя сега?

Нали трябва да яде по-едри храни,от друга страна пък има само един зъб
То няма не научено дете да яде твърди храни ама все пак се притеснявам че реакцията му е толкова категорична

че не съм я виждала даже!!! 
,мъжа ми наднича зад гърба ми и той прочете-стана му и на него гадно че е мъж,както и на мене..
,виж мЪ к'ва съм файска,гоЦка и красТива
....и опулена-
.
Иначе Дени пък няма нито едно зъбче, но когато избие тогава, аз даже се настроих, че ще е към годинката, както при дъщеря ми.
Може и да потръгнат нещата за известно време и после пак до това дередже ще се стигне. Мое мнение. И аз тая всичко в себе си и това много ми пречи. Трябва да си казваш каквото ти е на сърцето. От все сърце ти пожелавам новата 2009 година да ти донесе много спокойствие, здраве и щастие! Със или без мъж. Любов ще имаш от дъщеряти. Винаги! Ако имаш нужда от нещо само свирни
Трябва си и кураж за такава драстична мярка като развода. Стискам ти палци и те прегръщам!