За МАЙските деца, Дядо Коледа дойде с подаръци в ръце!

• 28 117
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
   Здравейте, мамита!
   Тази седмица попрочитах по малко в обедната почивка, но нямах време за писане. Вечер пък нямах никакви сили, направо едвам избутах до края тази седмица Tired Тази сутрин се събудих с дразнещо гърло, без глас, с натежала глава... НО си купих лекарства и вече съм много по-добре Grinning На работа пак предстоят промени, обаче няма да мисля за тях до понеделник сутрин!
   Дари палува с пълна сила, от време на време е много послушна Wink Реди си пъзелите всеки ден, миналата седмица й купихме комплект от 5 пъзела с WALL E, голяма радост ви казвам Mr. Green Храни се горе-долу прилично, но все не може да мръдне от тези 12 кг, а на височина расте добре - вече е 94 см.
   Хайде и ние да се присъединим към феновете на песента "I like to move it" след като гледахме филма "Мадагаскар". Само че Дарито пее нещо, което звучи като "А мачо муи, муи" Laughing Доста време ни трябваше да го дешифрираме.
   Всички снимки( и портрети) на дечицата са прекрасни! Heart Eyes
   Много целувки по тумбачетата на бременните мами!

# 196
Малиииииииииии, пак сме последни майските  newsm78
FY, този портрет ще ви остане страхотен спомен Hug
Лека нощ!

# 197
Гледам, че се споменава Мадагаскар-Ави не пее, само танцува, обаче го гледа непрестанно, върви за фон през целия ден  ooooh! Подарили й някакви филмчета за самолетчето Джей Джей и когато е в баба си са на тая тема. Сега се опитвам да я разнообразя с Тинкър бел и май имам напредък, вече иска да й пускам Пинка беу   hahaha

# 198
  • Велико Търново
АНИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СИ МНОГО ЗДРАВА,ЩАСТЛИВА,ПАЛАВА И ЗАОБИКОЛЕНА ОТ МНОГО И ХУБАВИ МЪЖЕ Mr. Green

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ,КОИТО НОСЯТ ХУБАВОТО ИМЕ АНТОН!дАСА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ГОДИНИ ДА СИ НОСЯТ ИМЕТО!
Сещам се за Тони на Елфче,заТони на Духи-Пухи и за нашия голям приятел т.е. на Божа Тони Crazy
Вифче,да ти е живо и здраво либето и все така да те обича и гледа влюбено Hug

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 08:41 от siska79

# 199
Ани, честит рожден ден. Пожелавам ти здравето да е винаги с теб, щастието да те съпътства на всяка крачка, любовта винаги да е под ръка, а късметът да те чака зад всеки ъгъл.

Честит имен ден на всички големи и малки именици. Да са здрави, безгрижни, усмихнати, палави и много обичани.

И едно кафе за разбуждане.

# 200

Ани, честит рожден ден! Желая ти много здраве, много любов и много щастливи мигове с твойте любими хора! Бъди много обичана и глезена жена!(то след Сиска, няма много какво да се каже  Mr. Green)
Честит имен ден на всички празнуващи! Много здраве и щастие да имат и много приятели!

FY, мерси за кафенцето  Hug
Къдееееееее са снимките от снощи, а Софиянки?  Naughty

# 201
  • София
за Ани
за Пепсън
Много щастие момичета
За снощи - аз си изкарах страхотно - бяхме камерен състав и няма снимки. Надявам се следващата среща да бъде уважена от повече хора.

# 202
  • Varna
 Ани честит рожден ден!

Честит имен ден и на имениците.

# 203
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН АНИ! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, ВСЕ ТАКА УСМИХНАТА И ВЕДРА И МНОГО, МНОГО ОБИЧАНА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН PEPSUN! ЖИВА, ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА ДА СИ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АНТОНОВЦИТЕ НИ И НЕКА БЪДАТ БЛАГОСЛОВЕНИ ДОМОВЕТЕ И СЕМЕЙСТВАТА ВИ И ДА НЕ ГИ СПОХОЖДАТ БОЛЕСТИ !
Днес се празнува , за да няма болести през годината.Пие се червено вино и се меси питка. Аз отивам да правя питката и отсега ви казвам Наздраве за здраве!

# 204
  • Велико Търново
ПЕПСЪН,ЗЛОТО ДА ТЕ ПРОПУСКА КАКТО ТЕ ПРОПУСНА МОЯ УЖ ОРЛОВ ПОГЛЕД CrazyНА ТЕБ НЯМА ДА ТИ ПОЖЕЛАВАМ ЗА СЕГА ПАЛАВИ МЪЖЕ,А САМО МНОГО ЗДРАВЕ И НАЙ-СЛАДКОТО И ЗДРАВО  БЕБЕ КАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО!

Аз ще спазя традицията на половина-ще пия само вино,то не,че от обяд не почнахме с една вярна другарка де Embarassed

# 205
Честит рожден ден и от мен на Ани и Пепи!Да са живи и здрави и много щастливи!На Пепсънчето пожелавам и лека и  спокойна бременност..и да напомня за снимките от поредната екскурзия/тя като си дойде ще си каже всичко-надявам се/........на Ани не напомням за снимки защото знам,че тя пуска и без напомняне Wink

Честит празник и на всички именници в темата-дано и те да имат много поводи да се хвалят-здраве,късмет,пари,любов.....абе от всичко по -много.....
[/b][/color]

# 206
Ани, Пепсън, бъдете много щастливи, постигайте мечтите и целите си! Весело празнуване!

Честит имен ден на всички именици!

# 207
  • София
Честито на именниците!

Ани, Пепсън, честит рожден ден! Да сте живи и здрави, всички много да ви слушат и да ви се радват![/color]  bouquet[/size]

# 208
  За здравето на двамата ми именници  Heart Eyes
Благодаря на всички, които се сетиха за нас  Hug

# 209
Честит имен ден на днешните и вчерашните именяци. Честит рожден ден на Пепсън и Ани.
Бъдете живи и здрави, много обичани и винаги усмихнати!!!
Ани благодаря, че споделяш програмата за обучение в детската градина на Ивко. Така и ние не скучаем.
Мами, да ви питам правите ли профилактични изследвания на вашите деца.  Не съм сигурна дали не развива анемия. Почти отказва да се храни. От какво живее не знам. Та се чудя дали да не пусна кръвни изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт