За МАЙските деца, Дядо Коледа дойде с подаръци в ръце!

• 28 258
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Привет и от мен Laughing........разписвам се за да не се питате `де съм...и `що не пиша......ама то много ново за писане-няма.В смисъл,че няма нищо интересно за хвалене.....пък тая година съм решила вече да не се оплаквам,че и без това вече имам име на "мрънкалник" от класа...
Ани,откакто попаднах на ГНМ и аз си отговорих на доста въпроси/всъщност си дадох смислени отговори на неща които знаех,но не бях намерила точното обяснение/......и определено с повече мислене и говорене/че то така най-лесно си решавам аз конфликтите/ мисля,се справяме...Е,явно имам още доста да почета,но се надявам,че скоро ще стигна и до следващото нещо което да ми даде отговорите които търся Wink
И понеже се обърнах към теб,да те репликрам/съвсем на майтап Wink/ с нашата седмична учебна програма/нали се обучаваме с Иво по домашному...пък и се опитвам да го вкарам в калъпа....че нали на есен живот и здраве ще е на ДГ-а пък се оказа,че има вариант да го пусна в групата на батко му,та трябва да наваксва/:Та тази седмица работим за приучаване към самостоятелно обличане/събличането го владеем,но обратния процес ни е мъка/...и най-вече да си взима от неговите,а не от по-големите дрехи..........отучваме се от вредния навик да отговаря на всичко с твърдо"Нье" и още повече с "Тьи" на всяка молба или заповед отправена към него/че е се е научил хайвана да ни строява и да ни прехвърля задължения/....третото и последно което съм си поставила за цел/гледам да не прекалявам/ е да го науча на поне една детска песничка`щото е срамота да не ще да пее репертоар съобразно възрастовата си група,а да ми се дере с пълно гърло на"We are the champions"и  " I like to move it..."............стискайте палци-дано да успея с поне една от заложените задачки-закачки,че тя седмицата си се поизниза........ ooooh!
Ники,честита Ви годишнина!  bouquet
Виф-че,дано през новата година по-начесто да оставаш без работа,но с пари Peace
Арк-ова няма ли да се разпишеш,че ти забравих новия ник/ще трява по-начесто да ни го припомняш....белким го научим Laughing/
И на останалите/че не остана верме да отметна всички,но Иво се събуди/желая Ви много здраве и късмет.....и много промени в положителна насока Peace Praynig  bouquet

# 181
  • София
fy,честита ви годишнина!  бъдете най-доброто един за друг! и все повече си липсвайте и се допълвайте!
Hug

/колко съм завеяна, сутринта пропуснах/

дайте да чета и аз за НГМ, моля!

# 182
Добъра ви ранна вечер!

Арк-ова няма ли да се разпишеш,че ти забравих новия ник/ще трява по-начесто да ни го припомняш....белким го научим Laughing/
Е, хайде.... щом така персонално ме подканваш да не те разочаровам! Никът ми лесно се научава... Не е необходимо да пиша след всеки пост.

...е да го науча на поне една детска песничка`щото е срамота да не ще да пее репертоар съобразно възрастовата си група,а да ми се дере с пълно гърло на"We are the champions"и  " I like to move it..."............стискайте палци-дано да успея с поне една от заложените задачки-закачки,че тя седмицата си се поизниза........ ooooh!
Ооооо, Кабранска, не се `аби да го учиш.... то седмицата минА! Утре е последния учебен ден от нея!  Mr. Green
По-вероятно е дИвчо като тръгне на ДГ да научи децата там на "We are the champions!"  Twisted Evil А при това и ще им бъде бедна фантазията като ги запознае с всички видове динозарви и производните им! Ни едно дете в яслена група не може да се похвали с това.

FY, честита годишнина! От сърце желая всичко най-добро!  Hug

Иначе за нас какво да ви пиша и аз не знам... В момента всички играчки де що има са разхвърляни на земята, а за разкош се подритва огромния пластмасов кош върху им! Горките ни съседи. Как ни търпят не знам.
Мога да се похваля с това, че синът ми е станал много разбран. Успях да го убедя, че заспиването сам на обяд е в реда на нещата и така си освободих един минимум половин час галене по глава, при което ми изтръпва ръката.

Днес успяхме да направим и една мини разходка да баба му, че вече не издържаше без нея, независимо от разговорите по телефона.

Хайде да ви оставям, че разчистването на шкафове продължава, а и едно дребно същество рече: "Мамо искам авиошоу да ми пуснеш".
Та, лека и спокойна ви пожелавам.

# 183
шмърци/шЪ мЪ прощаваш,ама е твърде дълго и сложно като за мен цялото ти ново заглавие Embarassed/,в групата дето а го поканили отдавна /по принуда/ са в час с повечето динозавърски породи и палеонтологически новости.....просто професор Сами е там.А,аз наистина реших да се не хабя с възпитателни упражнения,`щото в момента и у нас е пресъздадена същата картинка/но все пак от две страни се подържа динамиката/ и на всеки призив:"Събирайте си играчките!" получавам звучен отговор гласящ"Ньеееееееееееее.....Тииииииииииииииииии.........."
Ванилка,темата за ГНМ/Германска нова медицина на др Хамер/ е ковната най-отгоре в подфоруч "Хомеопатия...." на Здравния/там ще намериш и линкове към материалите-преведени/

# 184

Черпя ви по едно парче, че тази вечер се престраших и правих домашна(ама не тази де  Wink) и го меси машината де   Laughing Може някой и по бира да сипе, ама мене вечи ме е срам, че много зачестих със сипването и име ще ми излезе. Mr. Green
И ние сме от отборът на разхвърляното играене, ако не е всичко по пода не го счета за игра.
ей това според мойто щерка е подредена стая  ooooh!
Хайде от мен лека!

# 185

Да сложа по едно кафе, а  Wink !
Лек и приятен ден на всички!

# 186
Ванилка, ако не си търсила още темата, ето я: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=276180.0

# 187
  • София
Добро утро и от мен.
Честито на всички, които съм пропуснала.
Люба, Евка нищо, че ходи на градина, любимата и песен е "I like to move it, move it", горе долу го докарва английският. Друга популярна преди време беше "No one" същинска Алиша Кийс ми е. И понеже при нас пеенето е нон стоп (ама буквално с отварянето на очите се почва, та чак до вечерта), вече не ми прави впечатление какво пее. Друг номер е, че знае как да ми пуска пеъра на телефона и е голяма фенка на Manowar, понеже аз основно това съм си качила. Довечера ще пусна малко снимки, да видите каква е. Нищо общо с вашите нежни мадами, тя е дебела, нахакана биткаджийка. Брат и я обучава на бойни изкуства и техники за защита. Излиза от банята с хавлията и обяснява, че е Батна (Батман), няма булки, няма принцеси.
Незнам дали ще мога да дойда на срещата, защото ми е малко рано, аз се прибирам от работа горе-долу по това време.

# 188
Добро утро,

Гичо, много хубаво кафе си сложила. Маги много ми харесва по снимките, една такава бойна, оправна и целеустремена ми изглежда.

Незнам дали ще мога да дойда на срещата, защото ми е малко рано, аз се прибирам от работа горе-долу по това време.

Тя започва в 19,00ч., не свършва тогава.  Wink Пък и ние ще те почакаме.  Simple Smile
Може да кажеш на Батна да те докара с Батмобила за по-бързичко   Grinning

# 189
  • София
Добро утро,

Гичо, много хубаво кафе си сложила. Маги много ми харесва по снимките, една такава бойна, оправна и целеустремена ми изглежда.

Тя започва в 19,00ч., не свършва тогава.  Wink Пък и ние ще те почакаме.  Simple Smile
Може да кажеш на Батна да те докара с Батмобила за по-бързичко   Grinning
Ей Дени нави ме, не мога да ти откажа, но ще закъснея.

# 190
  • София
Ох, изкефих се на описанието на Евка Laughing. Нямам търпение да видя снимките. Ако може и клип, сигурно е много сладка като пее.
Днеска Румен беше с 37,2 сутринта, дано не вдига много висока температура и да минем без антибиотици. Малко съм на тръни кога ще може да тръгне на ясла и аз съответно на работа и как ще разпределяме гледането, ама ще го мислим тия дни...
Гичо, кафенцето супер  изглежда.

# 191
  • София
Ох, изкефих се на описанието на Евка Laughing. Нямам търпение да видя снимките. Ако може и клип, сигурно е много сладка като пее.
Днеска Румен беше с 37,2 сутринта, дано не вдига много висока температура и да минем без антибиотици. Малко съм на тръни кога ще може да тръгне на ясла и аз съответно на работа и как ще разпределяме гледането, ама ще го мислим тия дни...
Гичо, кафенцето супер  изглежда.

Бабълче, за теб се бях сетила, че се чудеше как да стигнеш до Славяни. Всички автобуси, които върват покрай канала (едно време бяха 305 и 213, сега не знам), ще са ти удобни.
Клипчета на Евка имаме само снимани с телефон, защото апарата ни не записва звук и незнам дали ще мога да ги пусна тук, незнам какъв формат са даже.

# 192
Анна  Joy! Не забравяй, че бях на срещата в София и Евка ми изглеждаше много нежна и възпитана.  Naughty
Е така е Дени, на майка си се е метнала  bowuu  Mr. Green
Как ви завиждам за срещата  Embarassed

# 193
Ето малко зимни снимки и от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=330006&pid=10021867

# 194
Ани, Руми благодаря за мненията ви относно температурата. Ани ме запали сега по тази ГНМ/Германска нова медицина на др Хамер/. Опитвам се да намеря правилния и най-безвредния начин да лекувам детето си. То се е видяло, че в нашето село докторите основно експериментират, но не със съвсем безопасни методи и средства. Та ще се пообразовам и аз малко и дано открия полезни отговори и за себе си.
Цитат
да ми се дере с пълно гърло на"We are the champions"и  " I like to move it..."............
Това много ми хареса, като си представих само Ивчо, как пее.  Simple Smile Нашия репертоар е само на български (като изключим Jingle Bels), като любима песен ни е "Мама ми купи днес ..." (защо ли? Thinking )
Ето и портрета който ни подариха.

Хубава вечер и прятна среща. Бях се засилила да идвам, че намерих случаен превоз, но се оказа, че другата седмица ще водим свекърва ми по доктори в София и ще отложим за тогава пътуването.

Общи условия

Активация на акаунт