За МАЙските деца, Дядо Коледа дойде с подаръци в ръце!

• 28 266
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Уважаеми мами,всички,които изявихте желание да присъствате на срещата ще ви чакам в петък в 19.00 часа  ето тук :http://www.slaviani.bg/contacts.php,входа откъм Асен Златаров 1.Надявам се да ви харесва това заведение.Аз не съм ходила избирах от нета.Резервацията е на мое име.

# 166
Уважаеми мами,всички,които изявихте желание да присъствате на срещата ще ви чакам в петък в 19.00 часа  ето тук :http://www.slaviani.bg/contacts.php,входа откъм Асен Златаров 1.Надявам се да ви харесва това заведение.Аз не съм ходила избирах от нета.Резервацията е на мое име.

Златна! Злат-на!
При мен ще сглобяват новото легло на Мартин в Петък следобед, ама се надявам да се класирам навреме и на място. Ще държим връзка.

Гичо, пързаляхме се страшно тука... Не с обувки, а с колата. Пристигах един час сутринта.. ахаааа наляво... ахааа надясно.. Като пияния Маккуин бях на моменти.

# 167
Дени  Joy.
Ама, то май не е много смешно, че какви строшни нища стават така, да не чуе  Twisted Evil
Сега има слънчице и се надявам да размекне, че трябва и да се прибираме. Praynig

# 168
Викат ме на кръчме довечера, но не смея-ни пеш , ни с такси...Ей сега излизах и на определени места е страшно... А довечера като се стъмни няма да виждам толкова добре...

# 169
Здравейте  майчета,

При нас също е много студено и замръзнало. Отдавна не е имало такъв дълъг период на студ. Обикновено тук по-морето е по-топло (като изключим гадния вятър).
Ние сме добре. Предната седмица в сряда отидохме на градина и както казва моята приятелка поставихме нов световен рекорд. Вечерта бяхме вече с 39 градуса и супер отпуснати. Съответно пак на лекар, антибиотик и т.н.  На другия ден все едно нищо и е нямало. Днес си поисках направление и утре ще я водя да и вземат гърлен секрет, да видим дали няма някоя бактерийка на гърлото. Изпитвам съмнения, че може да вдига температура от стреса и нежеланието да ходи на градина. Вие какво ще кажете? Нашата докторка беше категорична, че не е възможно, но не съм много сигурна.  Simple Smile
Поздравление на патерици на именниците и рождениците от последните дни. Да са живи и здрави, по-често усмихнати и рядко тъжни, да им се случват вълнуващи неща и да бъдат много обичани. Нещо не успявам да се включа навреме и адекватно, но съм доста заета.  Освен това се оказа, че май пак ще сменяме офиса. Този е ужасно студен. Сутрин е 5 градуса и с две печки едвам успява следобяд да стигне 19. Хазяите не искат климатик, така че ще трябва да се спасяваме. Тази седмица свекърва ми решиха да вземат дребната при тях, че свекъра ми бил в отпуска и ние сме младоженци. Тази вечер даже ще излезем да празнуваме годишнина от годежа - 4 години. Да почерпя по случая.

И аз да отбележа, че малките сладури вече не са малки, а пораснали момиченца и момченца. Божи наистина доста се е източила, има страхотна усмивка. Маги е страшно чаровна, а за Бетина не знам какво да кажа, като я видя и направо се захласвам. Пу-пу-пу да са живи и здрави. Вели, докато разглеждах снимките на Алекс дойде Сиси и казва "Кой е мамо това?  Thinking... Алес, мамо, алес. Иска мамо пак играе с Алес"  Simple Smile Учудих се, че го помни от лятото. Да го нацелуваш от нас. Heart Eyes
Цитат
Божидара каза,че иска бебе като Ида
Не знам за Божи, но аз определено искам такова бебе, но не знам кога ще се класирам, че сега са ми влезли едни мисли в главата да бегаме нейде навън, та ще видим какво ще излезе.
Това е за сега от нас. Ето малко коледни http://www.album.bg/anastasia/albums/63929   и малко зимни снимки http://www.album.bg/anastasia/albums/63930
Целувки и лека и приятна вечер на всички.

# 170
  • София
Имарче, златна си!!!  Heart Eyes /дано моите тука се позакрепят до петък и да мога да дойда, че луднах вече в къщииииии/.

Сиси е красавица! Фай успех с преместването!

Ванилка, това с края на зимата ще трябва още месец и половина да го почакаме, ми се струва.

# 171
FY, страшна чаровница е щерка ти  Heart Eyes
Така ви завиждам за петък  Embarassed

# 172
  • София
Малеее, какво меле било днес пред парламента  #2gunfire а акто си помисля, че исках да водя Косьо да протестираме... то и '97-ма за едната бройка да ни бият, ама тоя път си е било доста брутално!

# 173
  • София
Един бърз отчет и от мен. Ние май навлязохме отново във фазата с болестите. Вчера на мен ми прилоша и вечерта не се спрях от повръщане и болки в корема, за които набедих едни картофени кюфтета и повече нищо от там няма да си купя Rolling Eyes Днес не отидох на работа и цял ден лежа, ама нещо нямах много сили. Горе долу се оправих де. Румката като го взех от яслата нещо не беше на кеф, казваше че го болят крачетата и дупето даже. Имаше 38,4, а не ми даде да му дам панадол и заспа, ще видим докога.
Много исках да дойда на срещата, но не се знае на какъв хал ще сме в петък, а и малко не ми е ясно от Младост как се стига до това заведение newsm78
Иначе от оня ден се каня да пиша, че видях страхотни снимки на дечицата. Божа много се е разхубавила и гледа много хитро и закачливо, все едно всичко и е ясно Grinning
И аз си мечтая за топло време, студа хич не ми понася, все кисна около печката да си топля краката.
FY, честита годишнина! Още много години семейно щастие ви желая!
Успех с намирането на нов офис и дано Сиси да не боледува толкова начесто Praynig
Ива, успех и на теб на изпитите.
А Люба къде зачезна, липсват ми готините й постове. Сега ще гледам и останалите снимки.

# 174
 Привет и от нас, не успявам да ви чета напоследък, за това поздравявам всички празнуващи, които не съм успяла Hug
 Даниеле, пожелавам ти лека бременност, едва сега видях лентичката, здраво бебче на финала!
 Йонка все още е болна и след като и направиха кръвен тест се узна, че има нещо(някви ензими ли що ли не запомних Blush), които са в по-ниска стойност. Това причинява по-често разболяване и поддаване на вируси, настинки и подобни и прави излекуването по-бавно и трудно Confused Сега ще я водим на специалист, да назначи някакво лечение, ако е необходимо.
 Леле при вас голям студ, представям си колко ви е трудно с децата в къщи, а и това спиране на газта сигурно се отразява на всеки. Дано скоро да се затопли Praynig Тук днес беше жега направо, стигна +20Ц, прекарахме деня на парка.  sun Имаше няколко студени седмици, когато стигаше температурата до нулата и то предимно вечер де и ми беше все студено, но сега като се сетя за студа в Бг, няма за какво да се оплаквам  Simple Smile
 Отивам да разгледам темичката назад, до скоро !

# 175
  • София

добро утро!

такаааа, вече се стопи леда, гледам 0'С е, понася се.... но вече сме във фазата на калта и съм потресена /все едно става за пръв път.../  Joy

пиша с надеждата да издрапам днес, защото твърде дълго ми продължава тази седмица... и чакам петък вечер като суха земя, която чака дъжд..... аааааааа, вижте колко съм поетична , когато нещо ме вбесява в продължителен период от време  Crazy

пожелавам на йони да пребори това състояние и да е било всичко тревожно напразно!
мими и румчо да се оправят скоро!
изчерпах се, затова вие сте....

руми, на мен много грозно ми стана снощи като гледах репортажите също... да му се невиди, все на анархизъм ни избива нас българите... не можем да протестираме културно заедно..... все някой ще се изцепи...но обществото ни не е приятно за анализ... ще ми загорчи кафето, затова ви пожеалвам хуабв ден. тук в панчарево се дига мъглата и се показва слънце...

ето един красив пейзаж от тук: http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/Drivers_PD_day009.jpg

Последна редакция: чт, 15 яну 2009, 09:40 от ва ни ла

# 176
Ники, честита годишнина! Нека любовта, нежността, разбирателството, доверието никога не напускат семейството Ви !!!

Ники, понеже пита за нашето мнение за причината за температура, аз ще споделя моето. Последно време чета Новата Германска медицина, но тя е малко костелив орех и не е за всеки. Но лично аз започнах да намирам някои истини в нея и и се доверявам. Затова ще кажа, че наличие на температура според НГМ е решен конфликт. Човек боледува вследствие на някакъв конфликт. Ако на Сиси, не и е хубаво в яслата или нещо конкретно я тревожи там, то тя е в конфликт при дадената ситуация. Организма реагира по различен начин, в зависимост какъв е конфликта. А температурата е вследствие на решен конфликт. Препоръчва се лекарство за температура да не се дава. Аз лично за себе си до 38.5 не давам. За по висока сигурно бих дала. Но откакто не давам лекарства за ниска температура, Ивко висока не е вдигал. Не знам дали се дължи на това. Все още не съм много запозната, но се опитвам да тълкувам езика на тялото по този начин и химии не сме използвали доста отдавна. Като вдигне температура следващия път опитай с леко топла водичка в която да разтвориш малко мед. Мокри кърпи на челото и крайниците. Няма смисъл да бързате с химиите. Пожелавам на Сиси и на Йони и на всички болнички да оздравяват по бързо  Hug
Аз днес замествам касиерката, и раздавам аванс и тоя пост го пиша от час и половина.  Flutter

# 177
  • Варна
Привет, момичета!
Тук такова хубаво слънчице грее и ни топли чак и душите!  Mr. Green
Аз за сефте от доста време насам няма какво да правя в офиса, чак се чудя как да си клатя краката и къде да си сложа ръцете..... Но и това хич не е хубаво де, няма работа и пари няма.....

Макси беше на село, но вчера си дойдоха с майка - голяма радост беше. И ефекта от стоенето в къщи с нашите е добър - качил е едно килце, вече месец не е бил болен /да чукна на дърво/ и е спокоен, игрив и весел. Другата седмица ще походи малко на ясла, че майка ходи по зъболекари и после ще видим дали няма да има пак ваканция на село  Mr. Green .

Много хубаво, че ще си правите кръчме  Peace И снимки да пуснете после да гледаме  Grinning
Аз ще гледам да снимам и аз Макси да ми го видите с какви хубави бузки е и колко е пораснал.

Хайде целувки на всички   bouquet

# 178
  • София
Ники, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА, с най-хуибави пожелания за цялото семейство!!!

А н и, и аз по такава схема гледам да действам с т. Ето тук има повече за това коя Т, каква е и как да реасгираме: http://www.biberonbg.com/info/temperatura.htm

Вифче, заслужи си я тая почивка, хич не й се чуди!

# 179
Руми, благодаря ти за сайта! Доста се припокрива с моето мислене!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт