За МАЙските деца, Дядо Коледа дойде с подаръци в ръце!

• 28 091
  • 290
  •   1
Отговори
  • София

МАЙЧЕТАТА ни са 159 : 82 момичета, от които една двойка близначки на мама titini, и 77 момчета от които две двойки близнаци на мама Мikki и на мама Мария77!

АЛБУМЧЕ МАЙ-КИ
потреб. име: maiski
парола: 2006

Кръстница на темата - gi4o_pi4o!     

Предложения за следващи теми:

1. Лято е и МАЙското дете все навънка го влече! (galiushana)
2. Майските момченца и момиченца, берат белички кокиченца! (galiushana)
3. Празник най-чудесен - празника на Мама, Майската дружина го посреща с песен. (А н и)
4. Нова МАЙска мода настана - поголовно продължаване на рода! (tania_ark)
5. Първи сняг настана, а Майчето със шейните се захвана (gi4o_pi4o)

# 1
Нека я напълним с празнични неща, празничната ни темичка!
Олче  bouquet
Моят син на всяко ставане тича под елхата да търси подаръци-сутрин,следобед....вече трети ден,а Дядо Коледа му е пръв приятел вече Mr. Green
На Бъдни вечер ме видя как опаковам подаръци на близки и после му оставих една количка под елхата-той я видя ,поигра и ми каза"Мамо я завии нещо друго" hahaha
Демек -я ми дай още някой подарък Simple Smile
Тарикат малък Mr. Green

# 2

Първааа

ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ ВАС ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ, ВСЕ ТАКА ДОБРИ И СЪПРИЧАСТНИ КЪМ ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА, И ДА СТЕ ВИНАГИ ОБГЪРНАТИ С ЛЮБОВ !

Ние още сме болнички, Гери се измъчи ужасно с тия афти, а от днес е и със зелени сополи и кашлица. Незнам дали ще се разминем с АБ..., засега така я караме с мазила, спрейове и витамини. Все пак вече няма температура  Whistling

Иначе подаръците бяха невероятни за децата и те се побъркаха от кеф.  Heart Eyes По-натам ще пусна снимки.

Целувки на всички ви и приятна почивка  Hug

# 3
А, втора съм била. Е, и това е постижение  Blush

# 4
Трета. Олче - благодаря ти за труда.

Аз съм малко настинала. Ема е добре - изучава света около нея. Криси спи. А Макси преписва текстове от буквара.
Навън всичко е бяло.

# 5
Айде и аз на опашката Grinning,че тамън съм стигнала до компа и то без някой да ми виси на ръкава ...и да се похваля,че при нас бялото вече е кално....но все пак имахме побелял Пловдив навръх Коледа.
От ядене и пиене вече сме байгън......децата вече успяха да видят сметката на половината подаръци/добре,че благоразумно бяхме заложили на количеството/ ....и ако съм пропуснала да се похваля-на мен дядо Коледа ми донесе голяма радост-свеки в цялата си прелест се завърна от странство Mr. Green...,но докато още не й е минал ентусиазма-получи правото цял ден да се радва на внуците-а аз даже се наспах,напих на кафета и намотках по магазините.
Иначе имахме и малко динамичен екшън предпразничен-опит за пожар/стопиха ми се малко контакти поради прекомерно разработване из кухнята/ а и Ивчо ме сюрпризира с остър отит-но за момента всичко е овладяно и оправено.
Кате,снимките ти са невероятни......ама наистина невероятни.
Олче, Hug Heart Eyes  bouquet

# 6
  • Варна
Eeee, Любче, при теб винаги е весело. Но важното е, че си наспана и си обиколила магазините.

Ние снощи "опустошихме„ за пореден път апартамента на Ива, тоест Ники и Макси де, я свършиха тая работа ... и през цялото време Мони се опитваше да им помогне, а те я прецакваха местейки я в другата стая  Joy и наричайки я бебе  hahaha А днес си вардим къщата, че аз нещо се сополивя, навън един стуууд, а пък Макс и без това е една вейка, и като му духнеш и веднага болен...

Аз напоследък въобще нямах време за форума и ми беше мъчно за вас. Дори не можах да стигна до това да украся елхата в къщи, и си останахме без... Но... шефа ми се беше побъркал, и стояхме с единия ми колега почти всяка вечер до 22 ч в базата ... да не говорим, че от сега си подреждам задълженията за след НГ, че имам чувството, че и тя няма да ми стигне  Whistling

Макси получи за подарък два вида огромни писти - една за мотори с дистанционно, и една с едни колички, които се закачат като влакче. И пъзели... и още и още куп други ... и всичко това заема почти целия ни хол  Mr. Green

Утре заминаваме при мама, че е именничка, а и  да оставим Макс, че за НГ ще попътуваме малко. Живот и здраве след НГ ще показвам снимки от съседна Гърция.

Та от сега, мамчета, пожелавам ви много емоционално, живо, истинско и щастливо посрещане на новата 2009 година, и нека тя ни донесе всичко онова, което желаем, за което се молим и което Бог ни е отредил!!!
Целувам ви всички, а на мъниците и по две целувки  Hug
Весели празници!!!!

# 7
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО! ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И ТОПЛИНА!

За съжаление от празници и ангажименти нямам много време за форума и не съм чела, надявам се всички да сте ОК и да сте изживели наистина вълшебна Коледа.

Черпя ви за здравето на Динко - днес е именник:

# 8
# 9
  • Плевен

Ол4е   bouquet!

# 10
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО И ВЕСЕЛА КОЛЕДА!!!!![/u][/i][/b][/color][/size]

santa2 santa2 santa2
Благодарности на Олчето за новата тема  bouquet

# 11
  • София
Добро утро, коледарки и малки коледарчета!
Има ли именици?  Flutter Честит Стефанов ден, със здраве да си носят имената и да са много усмихнати всички празнуващи! bouquet

Аз нямам късмета на Любчето "някой" да не ми виси на ръката Mr. Green, а и на рождения ми ден, като за подарък Mr. Green компа ми ме зарадва с един от най -приятните вируси (Сасер Sick), затова ще съм кратка:
Кате, страхотни снимки, Килиан се е разхубавил в пъти... Не е само от качествените снимки, шЪ знаеш! Heart Eyes
И друго да не забравя, не видях никъде в номинациите такава за работна мама, а бях предложила Виф, като пример и подражание за работлива пчеличка. Последният и пост го доказва. Grinning

Страйпърче, какво се е случило, можем ли да помогнем с нещо? Hug Покажи снимки на дечицата, моооля те! В едно такова приповдигнато настроение съм, така нежно ме подритва мойта лудетина, че много ми се гледат бебешки снимки... Crazy
Ирка, къде се загуби, за теб се отнася същото! Crossing Arms Руми??? Naughty

И за да не звуча нахално и нагло ви пускам няколко пресни и топли на моят магарко, дето може от пуст инат думичка да не казва, ама му сече акъла като за 10 - ма... Преждевременно побелях от това дете. Ама само да сте ме чули да се оплаквам, че ми е скучно някога... Whistling

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9598956 - пее с Akon Mr. Green
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9598958 - Крали Марко с лъжицата.... Laughing
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9599013 - показва как "ще изхвърли мръсната вода" Laughing  от "едноименната" песничка - Миеме лъжички, миеме панички... hahaha

Надявам се да си позатворите очите за "празничната подредба", демек кочината Embarassed, оставям ви, защото започнаха да ме затрупват с камиони, пожарни, автовози и джипове...
Целувки и болничките да оздравяват!!! Praynig

# 12
  • София
привет и от нас!
от Миа не се пише, затова по-късно...

# 13
Олче, специално за теб:

и още:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9601341
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9601267
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9601323

Ето и другите снимки в албума: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=282011&pid=9601157

Олче, благодаря ти за загрижеността. Но няма какво да се направи. Нещо все не ни върви напоследък.  Вместо да се радваме на празника се наложи да платим доста голяма сума за ремонт на колата. При което 2 дена по-късно се наложи пак да се поправя. В най-критичния момент съединителя отказа. И тъкмо я бяхме взели от ремонт - ни удариха. Точно на 23-ти вечерта. Сега пак ще трябва да се поправя. Но преди това трябва да се занимаваме с КАТ и застрахователите. И както мъжа ми е на работа, може да се наложи да ходя с децата и колата.
А на Коледа се бях ядосала и разстроила - мъжът ми помогна да опаковаме подаръците и седна да играе някаква нова онлайн игра. И както седна - така и стана в 22. Когато най-накрая успях да направя някаква вечеря. Да се занимаваш цял ден с 3 хленчещи деца и да готвиш и оправяш - не става.  Добре, че Макси украси елхата. Беше ми все едно как изглежда - нали имахме елха. На всичкото отгоре майка почти се разрева по телефона. Бяха довели баба от болницата и не можеше да става, да ходи сама до тоалетната и тн. Но сега е по-добре. Явно трябва време за да се съвземе.
Ядосвам се на мъжа ми - когато иска  е страхотен. Но когато играе е олеле.

Последна редакция: сб, 27 дек 2008, 13:38 от Stryper

# 14
  • Пловдив
Честита Коледа на всички!

Ние се завърнахме от почивката ни  Grinning Бяхме на Цигов чарк с кумовете и двете деца и беше супер  Mr. Green Там изпразнувахме Бъдни вечер, после на сутринта дядо Коледа беше оставил мнооооооооооого подаръци пред камината  Laughing Имаше и много сняг, абе пълно щастие  Joy

Ето снимки - от форумското парти и след това са от Цигов чарк

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=322909

Общи условия

Активация на акаунт