За МАЙските деца, Дядо Коледа дойде с подаръци в ръце!

• 28 091
  • 290
  •   1
Отговори
# 30
Аз явно днес няма да съм от най-работните...нещо не ми спори работата,та току приседна пред компа да почивам Embarassed

Сисе,не съм спирала да изпращам положителна енергия -дано да се оправи детенцето и да забравят скоро за проблемите! PraynigПо Коледа стават чудеса,надявам се тази Коледа да се случи и тяхното чудо!
А,за офертата ти-неможах да се сдържа просто-веднага пращай адрес и ще взема мерки да си получиш до НГ подаръка,но да знаеш,че моят няма да ти го пиша-че да не вземеш да ми я върнеш Mr. Green
Виф-че,имаме познати в Гръция,не казват да е толкова зле положението.....пък и да ти кажа честно,на това дето го дават по телевизията в новините отдавна нямам вяра/че откак един път изкарах акъла на сестра ми-тук даваха едни пожари,едни чудесии разправяха че ставали баш до тях на летището,а като се намерихме накрая по телефона,се оказа,че при тях даже  и по-местното радио не са съобщили нищо-да не плашат хората без нужда....и действително се оказа,че не е имало и нужда,де/Така,че стискам палци да прекарате една хубава и спокойна почивка,че определено имаш нужда. Peace

# 31
  • София
люба, честит ти рождениК! да е здрав и успешен съпруг, баща, приятел!!!

мимоза, какъв жест от страна на митко само... евала на такива мислещи деца! браво и на вас, че сте го научили на това!

кате, камерата е един път! браво още веднъж! пък за чувството ти за подреждане на маса вече се изказах Simple Smile, затова може да заповядаш с поредната порция снимки Simple Smile

сиска, прегръдки и молитва  с вяра в един Добър Бог пращам за това детенце, моля се за най-добрия изход от тази ситуация! и кураж на близките!

снимките на пловдивчанки са номер едно, но то се знае, че пловдив е слънчев и там обитават само готини форумски майки! прекрасни сте с децата!

хайде, няма ли да падне сняг по така, че да купувам шейна? миналат агодина се сетих, а то спря да вали и ...

приятна вечер на всички! и една снимка на мойта мома, която онзи ден откри тази рокля, облече я и отказа да  съблече, та спа с нея...  Crazy

http://i100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/Picture012.jpg

# 32
  • Русе
   Ех, най-после дойде и моят ред да седна пред компютъра! Напоследък все не мога да се уредя - или Дарито гледа Мики Маус/Мечо Пух, или мъжът ми играе  Crazy
   Любче, честит ви рожденник! Да ви е жив и здрав, все така да ви води на интересни пътешествия по близки и далечни места!
   Нагледах се на хубави снимки! Grinning Като се започне от стилната празнична маса на Катето, после семейните снимки със Килиан и Георги, дечицата и мама Страйпър, пловдивските мами и порастналите сладурковци, прекрасните снежни снимки на Вели и Змейкови... Ние тука поне на снимка да видим сняг, че иначе няма, но пък на студ го докарваме Wink
   Мимозке, браво, че си отгледала такъв син! Наистина трогателна постъпка!
   Снимката на Миа с роклята ми подейства успокоително Simple Smile И Дарито е в някаква странна фаза на капризи за облеклото, най-вече обаче упорства да ходи боса Shocked
   Приятно прекарване в Гърция на Виф! А на Смайли - лека работа в празничните дни и успешно приклюване на ремонта!
   Сиска, изпращам и аз своята положителна енергия за болното детенце! Praynig
   Мили майчета, весело посрещане на Новата Година!

# 33
Люба, да ви е жив и здрав рожденика! Много да слуша, повече подаръци да ти прави, да гледа децата и да те глези!
Ето един виртуален подарък, специално за него:

Днес гледах един много весел клип за бебета-тенори. Ето го:

http://www.flowgo.com/funny/843_three-tenor-tots.html

Според и успеен ден на всички!

Вифче, леко и безаварийно пътуване! Пожелавам ти да се повеселиш здраво и да си починеш хубаво!
На всички, които ще пътуват за празниците пожелавам весело посрещане на 2009 год!

# 34
Весело посрещане на Новата Година момичеча!
Виф леко пътуване чакаме отзиви после и снимки разбира се!
Мимоз браво на момчето ти супер трогатална постъпка.. Hug
Люба честит ти рожденник - много здраве на всички ви и много любов помежду ви!
Кате и пловдивчанки страхотни снимки...продължавайте все така.
Ние бяхме за 3дена на Стара Загора Мариса получи много подаръци и празнувахме там и стефановден абе беше разтоварващо.
Сега се гледаме в къщи, че тия ясли... #Cussing out
Утре ще празнуваме с 10 възрастни и 3 деца на една къща извън София, дано оцелееме и ние и къщата  Laughing
Таня къде се изгуби?
Хайде оставям ви....пожелавам ви вълшебно посрещане на 2009 г и с още по голямо нетърпение чакам снимките на всички ви...

# 35
Вифче, не го мисли толкова. Толкова рядко излизате извън Варна, така че се наслади на преживяването.  Peace
Сисе, стискам палци за детенцето да се оправи по скоро.  Praynig
Ето и аз да дам своя вот: аз ще гласувам само в категориите където има повече от един номиниран, че за останалите са ясни победителите:

1.   Организатор на Годината – Галя
2.   Рядко и непоследователно пишеща –Бубилина
3.   Добро дело и полезност на постовете – Ирка
4.   Най-оправна мама – Люба
5.   Вечно подканящата съпруга на вечно не разбралия мъж – Олчето
6.   Библиотекарка на Майската – Ани
8.   Скатавка на сезона – Люси

11.   Най - голяма "домакиня" в темата – Сиска
12.   Най - носещи настроение постове – Дени
14.   Най - позитивна мама – Катя
16.   Пътешественик на Годината – Мимоза
18.   Най-амбициозна мама – Таня
19.   Кулинар – Смайли
20.   Сладкар – Руми

23.   Мама, с най-дълго отсъстващ мъж – Гичо Пичо
24.   Мама с най-силен характер и издръжлива на бурите в живота – Люси

27.   Фотограф на годината – Катя
28.   Ентусиаст на годината – Люба
29.   Вятърът на промяната – Ирка
31.   Изказ на годината – Дени

34.   Отнесени от вихъра – Сиска
35.   На точното място, точно навреме – Ирка
36.   Най-отзивчив тати на майско дете по партита – на Анна

38.   Най- чаровна бременна МАЙ-ка – Даниеле, Руми, Страйпър, Ирка, Олчето, Катя, Пепсън, (Сиска)

40.   Непоправим оптимист – Анна
41.   Мама студентка – Шуши

Да обявявам ли днес резултатите?

# 36
ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА УТРЕ, МИЛИ МАМЧЕТА !!!

Аз съм днес за последно на работа, а утре ще трябва да намеря време да направя баница и гърне с пържоли + гъбки и картофки, да си боядисам косата, да си лакирам ноктите и да се облека официално, за да успея да посрещна Новата година в едни наши приятели  Laughing

Люба, да ти е жив и здрав хубавия мъж и все така да си те гледка!  Hug

Дано Новата година да ни донесе приятни изненади и емоции, гарнирани със стабилно здраве и ако може кризата лееекинко да ни заобиколи в последния момент !  Crazy

Целувки на всички ви и до догодина !  Hug Heart Eyes Hug

# 37
Мили момичета,

Весела Коледа, а за новата 2009 година на вас и вашите семейства много ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ и ЛЮБОВ!

Пожелавам ви все така да продължавате да подрепяте и помагате на майките в затруднения и нужда и да запазите прекрасното си приятелство!

Поздрави от Никола и мен!

Ели Попова

# 38
Люба да ти е жив и здрав рожденика,вного да се обичате и разбирате!   bouquet
Виф- пожелавам ти лек път,страхотен празник ,да се разтовариш от грижите и работата.Заслужаваш го.  Peace
Юнос-добре завърнала се,ама така не става.Снимки трябват и някой друг ред.. Grinning
Видях снимките и на Люба от Пловдивското парти,много хубави деца.  Peace
Момичета-благодаря за милите думи   bouquetНаистина много се трогнахме от постъпката на нашето момче и като се сетя пак ми се пълнят очите Heart Eyes
Нека са ни живи и здрави децата и много да ни радват. Praynig

# 39
Ех, Мимозке, с удоволствие бих писала и снимки дала безброй - но ето, че пак съм на работа или командировка или среща и т.н. работих на 24ти до 8 вечерта, работя и днес Sad - но такава ми била съдбата Wink)

За снимки - дай ми малко време и ще пусна..

За два реда - липсвате ми момичета, със етнусиазма си, приятелството и подкрепата. Иначе Никола расте и дивее, като всяко дете предполагам, ходи на детска градина - тип частна, че аз така и не разбрах навреме за системата в интернет; Дядо Коледа му донесе влакче с дървени релси и ски екипировка; друго интересно е може би, че пише буквичката Н - тип разкривено; още спи с памперс на дупето, но държи да се храни с нож и вилица. Но най-вече старада горкото, че не прекарва време с майка си Sad

Обещах за снимки скоро и обещавам да ви чета!

Поздарви и прегръдки за всички вас Майски Майчета,
Ели  Попова

# 40
Ели-разбирам те,не е приятно на празника да работиш,но пък имаш отговорна и хубава работа  Peace
Ето аз ще пусна снимки,да не само да искам..  Grinning
тук на тържеството в бъдещата детска градина
http://media.snimka.bg/1714/009682373-big.jpg
с Дядо Коледа
http://media.snimka.bg/1714/009682374-big.jpg
вече с подаръка
http://media.snimka.bg/1714/009682376-big.jpg
на мама бонбончето
http://media.snimka.bg/1713/009682338-big.jpg
а тук мацка  Wink

http://media.snimka.bg/1713/009682336-big.jpg

# 41
  • Велико Търново
ДЕВОЙКИ,ДА НИ Е ЧЕСТИТА НОВАТА ГОДИНА!НЕКА НИ ДОНЕСЕ МНОГО,МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ,МИР,ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ НА НАС И СЕМЕЙСТВАТА НИ!

Мимоз,много е чаровна Жулката.
Радвам се,че и Юносчето се разписа-аз разгледах сайта на Никола много голям и все така чаровен.
Аз утре чакам любима съфорумка и семейството и,ама после ще се хваля Crazy
Пък една друга видинска хубавица ми отказа поканата Cryи така тихо и спокойно си седим около масата със сеньора и Божана,абе скука с две приказки Mr. Green

# 42
Да е мирна и честита новата 2009 година!
Да ни носи повече здраве,радост,светнали детски очи и много лични успехи!
Целувам ви всички и ви казвам НАЗДРАВЕ!
А на Сиска и другите бременни майчета по едно здраво и добро бебче!

Сиске,как успяваш да си толкова точна-ние всички в 00.00 часа пием за здраве и целуваме мъжете си ,а ти публикуваш постове Mr. Green

# 43
  • Велико Търново
Сиске,как успяваш да си толкова точна-ние всички в 00.00 часа пием за здраве и целуваме мъжете си ,а ти публикуваш постове Mr. Green

С този стар модел анцунг,който искаше да ми купи мислиш ли,че ми иде да го целувам Mr. Green
Пожеланието ти е страхотно!

# 44
МОМИЧЕТА, ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
ДА СТЕ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, ОБИЧАНИ И УСМИХНАТИ СЪС СЕМЕЙСТВАТА СИ!
МНОГО РАДОСТ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА!
УСПЕШЕН И ЖЕЛАН ЗАВЪРШЕК НА ВСИЧКИ НАЧИНАНИЯ ПРЕЗ НОВАТА ГОДИНА!

Общи условия

Активация на акаунт