Сисе,не съм спирала да изпращам положителна енергия -дано да се оправи детенцето и да забравят скоро за проблемите!
По Коледа стават чудеса,надявам се тази Коледа да се случи и тяхното чудо!А,за офертата ти-неможах да се сдържа просто-веднага пращай адрес и ще взема мерки да си получиш до НГ подаръка,но да знаеш,че моят няма да ти го пиша-че да не вземеш да ми я върнеш
Виф-че,имаме познати в Гръция,не казват да е толкова зле положението.....пък и да ти кажа честно,на това дето го дават по телевизията в новините отдавна нямам вяра/че откак един път изкарах акъла на сестра ми-тук даваха едни пожари,едни чудесии разправяха че ставали баш до тях на летището,а като се намерихме накрая по телефона,се оказа,че при тях даже и по-местното радио не са съобщили нищо-да не плашат хората без нужда....и действително се оказа,че не е имало и нужда,де/Така,че стискам палци да прекарате една хубава и спокойна почивка,че определено имаш нужда.

, затова може да заповядаш с поредната порция снимки 
Като се започне от стилната празнична маса на Катето, после семейните снимки със Килиан и Георги, дечицата и мама Страйпър, пловдивските мами и порастналите сладурковци, прекрасните снежни снимки на Вели и Змейкови... Ние тука поне на снимка да видим сняг, че иначе няма, но пък на студ го докарваме 

- но такава ми била съдбата
и така тихо и спокойно си седим около масата със сеньора и Божана,абе скука с две приказки