За МАЙските деца, Дядо Коледа дойде с подаръци в ръце!

• 28 097
  • 290
  •   1
Отговори
# 45

Честита 2009 година! Нека тази година бъде по-успешна и по-щастлива за всички нас! Нека се изпълнят желанията на сърцата ни и да се радваме на порастването на децата ни!

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 15:56 от Stryper

# 46
Успешна 2009 Година, майчета!!! Heart Eyes Пожелавам на вас и семействата ви много, много здраве, хубави и незабравими моменти, по-малко тревоги и повече щастие и любов в сърцата ви. Живи, здрави и красиви бебчета на бременните майки.
Прегръдки от нас.
  Hug Heart Eyes

# 47
Честита Ви новата 2009-та,да е пълна със хубави изживявания,много здраве и късмет!

# 48
Да ни е честита Новата 2009 година!
Само здраве да ни носи, много късмет, обич и много хубави моменти!
Да ни подмине Световната финансова криза, щото ние и без друго не сме част от света!
  Mr. Green

# 49
  • Varna
Честита 2009 година! Пожелавам ви да не спират прекрасните мигове в живота ви! Вие и семействата ви да бъдете много здрави и щастливи и винаги усмихнати! Прегръщам ви!

# 50
Нека Новата година
влезе в дома ви
с надежда, радост и любов!
С цялата си душа
ви желая весели празници
и щастлива поредна година
в един осмислен живот!

# 51
Chestita Nova Godina 2009 i ot nas!

# 52
  • София
Честита новата 2009 година - Нека бъде успешна за вас и вашите семейства. Нека да сте живи и здрави и много щастливи.

# 53
  • София
ЗА много години, милички!!!

# 54
  • София
За много години!!! Старата изпратихме с добрите спомени заедно, Новата я посрещаме с много радост и надежда за здраве, щастие, още повече успехи и благополучие, за сбъдване на късче от най - съкровените ни мечти! 

# 55
Чета, чета и не ми стига времето да изчета всичко. По-късно ще наваксвам.
А сега
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!Пожелавам ви много здраве, щастие и финансово благополучие през новата година. Радвайте се на малките слънчица.

# 56
Честита Нова година!бъдете здрави и щастливи -вие и семействата ви,много късмет и любов през Новата година!На всички бременни девойки  Grinning здрави и прекрасни бебета  Hug

Сиске-ще ме умориш  Laughing , а за комплимента мерси!

# 57
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !!! ОТ ЗДРАВЕ ДА НЕ СЕ ОТЪРВЕМ И ПОНЕ ЕДНА ЧАСТ ОТ МЕЧТИТЕ СИ ДА СБЪДНЕМ !!!

ЦЕЛУУУВКИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 58
За много години мили майчета! Нека 2009 ни носи само радост, любов и здраве! Нека е изпълнена с много положителни емоции, професионални успехи и много детски усмивки!
 Колкото и негативно да бях настроена, Новата Година мина доста приятно. Наредих се сред списъка на желаещите да си тръгнат рано от работа и понеже бяхме наистина мноого хора на работа, макар и 7-ма на листа, успях да се вредя. Точно в 12 часа ме пуснаха да си ходя  Party Дидо и Йони вече бяха у наши приятели и за щастие успях и аз да се присъединя към края на купона. Късмет от баницата ми се падна купон, та съм се зарекла през Новата година много да наваксвам с купоните, че съм изостанала Crazy На Дидо му се падна учение, точно на място, защото има да взема един инжинерски изпит, който ще му донесе по-голяма заплата и други дивиденти. А на вас какви късмети ви се паднаха, никой не се хвали???
 Честито на патерици на г-н Кабрански! Да ви е жив и здрав и да редва децата и жената Laughing
 Жулката много е пораснала и каква госпожица е станала, много изтънчена и красива!
 Ивко също ме смая с коментара за мама, поне децата да ни вдигат съмочувствието, че мъжете май позабравят комплиментите. Mr. Green

# 59
Еврика, успях най-после да ви изчета и вече може да се разпиша спокойна, но  ще го направя утре, тъй като е късно и вече ужасно ми се спи. Съжалявам много за дългото си отсъствие, липсвахте ми много  Hug Heart Eyes, но утре ще ви разкажа за нашето "весело" изкарване на Коледните, а след това и Новогодишни празници. Одисеята продължава и днес. Моля ви изпратете ни малко положителна енергия, че се чудя от къде ни се изсипват такива премеждия на главата (особено по празниците).
Лека и спокойна нощ.  smile3524

Общи условия

Активация на акаунт